Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

phia sen nasılsın caaanım?:)

Ayy, canım az önce benim ayaklar bir üşüdü bir üşüdü, normalde yanar hep, gittim çoraplarımı giydim, battaniyeye sarındım oturuyorum, bir yandan da ateş basması, anlamadım inan, hastalık belirtisi değildir inşallah :26:

phia sen nasılsın caaanım?:)

Ayy, canım az önce benim ayaklar bir üşüdü bir üşüdü, normalde yanar hep, gittim çoraplarımı giydim, battaniyeye sarındım oturuyorum, bir yandan da ateş basması, anlamadım inan, hastalık belirtisi değildir inşallah :26:

Bizim mesajlar sapıtmış, arka arkaya dizilmişler aynı mesajlar

canım havalar çok değişken herkes hasta okulda dikkat et kuşburnu varsa kaynat iç bol c viitamini var ii gelir

canım havalar çok değişken herkes hasta okulda dikkat et kuşburnu varsa kaynat iç bol c viitamini var ii gelir

Ayy, evet canım haklısın, inşallah kapmam hastalık falan :26: Evde yok da bakayım okulda varsa kuşburnu içeyim bari, gebelikte zararı yoktur demi, hani nolur nolmaz?

Ayy, evet canım haklısın, inşallah kapmam hastalık falan :26: Evde yok da bakayım okulda varsa kuşburnu içeyim bari, gebelikte zararı yoktur demi, hani nolur nolmaz?
benim bildiğm kadarıyla yok bol c vitamini içerior o yuzden direnci arttırıyor

475 ıncı sayfayı goremıorum ben yıne:))) atlıyor o sayfayı

napıyosunuz kızlar benim moral sıfırlarda bi oyana bi buyana yatıp duruyorum sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…