Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Almina, bugün işten izin alıp doktora gittiğini düşünüyorum. İnşallah güzel haberlerini yazarsın sabah bize canım yaaa, meraktayım inan

çok isterdim canım benim ama hiç ümidim yok. yalnız o sonuç nasıl öyle çıktı anlamadım

Kullandığın o ilaç neydi canım, acaba onunla mı ilgisi var ki? O mu HCG'yi var gösteriyor ki, araştırdın mı hiç?

Kullandığın o ilaç neydi canım, acaba onunla mı ilgisi var ki? O mu HCG'yi var gösteriyor ki, araştırdın mı hiç?

progestan canım bilmiyorum ki doktora soracam gidince zaten bakıp söyler ne olduğunu.

neyse kızlar kociş yattı benide çağırıyo sabah haber veririm size yarın görüşürüz iyi geceler hepinize :16

ya tubilosh cnm yumurtlama zamanlarında böyle ağrılar olduğu zman ne yapmalıyım eeeeee yani sevinmelimiyim ya ne olur yardım edermisin ilişkiye falan ne sıklıkla girmeliyim söylermisin

tatlım ben adetine yakınsın sanmıştım.
dediğin gibiyse yumurtlama dır büyük ihtimalle...
sen bence bu günleri full degerlendir. 3-4 gün.sonra gün aşırı devam et olurmu?
inşallah meleğin gelir bu ay

aha biri elma mı dediiii

nasılsın phiam?
ben çok kalamiicim:sabaha görüşürük.
ateşini merakla beklicemmmm
öptümmm

Hoşgeldin canım Naber? Biliyo musun akşamki ateşim 37.3 çıktı

Bugün regl gunumdu.su saat oldu olmadım.31.günü devirdim.genelde 30gunde oluyorum ama nadiren 33gunudebuluyor.yarın da beklicem kırmızılar gelmese.belkide gecikmeli gelir.oyüzden test yapmıyorum..devamlı idrar istegim var.dolu dolu mesanem sanki.birde göğüslerimde bomba gibi:26:

Son düzenleme:
Canım bu akşam gezmelerdeydik şimdi girdik eve. Şöyle bir okudum neler kaynattınız diye nenni yapmaya gidicem.

Yarın ve c.tesi buralarda olamam kınası ve düğünü var yakın arkadaşımın. Arada telefondan falan girer bakarım güzel haberler var mı diye artıkın.

Bence de tatlım yarın da bekle sora test yap gelemz inşallah kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…