hiç sanmıyorum canım ya çok yoğun olmasada geliyo kırmızılar
öyle deme belki inatçıdır nedersin bırakmaz seni
Napacaksın canım? Yarın gidecek misin? Bence git canım yaa, ihmal etme :26:
gidicem canım sabah zor duruyorum zaten.
Hadi bakalım, inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
çok isterdim canım benim ama hiç ümidim yok. yalnız o sonuç nasıl öyle çıktı anlamadım
evet ya hiç görünmedi bugün ne yaptı acabaAlmina, bugün işten izin alıp doktora gittiğini düşünüyorum. İnşallah güzel haberlerini yazarsın sabah bize canım yaaa, meraktayım inan
Kullandığın o ilaç neydi canım, acaba onunla mı ilgisi var ki? O mu HCG'yi var gösteriyor ki, araştırdın mı hiç?
ya tubilosh cnm yumurtlama zamanlarında böyle ağrılar olduğu zman ne yapmalıyım eeeeee yani sevinmelimiyim ya ne olur yardım edermisin ilişkiye falan ne sıklıkla girmeliyim söylermisin
Herkesler nerdeee? Tubişş, Tugra, Mmlkk, Sevoo, Rose, Alminaa, Taydiiinn, Sunball, Ebiii, Tokoyaaayy, Yesaalllpp, Savaaasss, Angel, İrmegannn, Nisa, Boswer, Esraaa???
Elma dersem çıkın armut dersem çıkmayıııınnn.
Elmaaaaaaaaaaaa
.........
Bugün regl gunumdu.su saat oldu olmadım.31.günü devirdim.genelde 30gunde oluyorum ama nadiren 33gunudebuluyor.yarın da beklicem kırmızılar gelmese.belkide gecikmeli gelir.oyüzden test yapmıyorum..devamlı idrar istegim var.dolu dolu mesanem sanki.birde göğüslerimde bomba gibi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?