Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

çok isterdim canım benim ama hiç ümidim yok. yalnız o sonuç nasıl öyle çıktı anlamadım

Canım, eltiminde ilk bebek denemesinde adetine 1 hafta kala değeri 7 küsür çıkmıştı. Doktor gebelik var diyemem demişti. 10 ve üstünü kabul ediyorlarmış. Sonra normal gününde adet oldu.

kızlar sonuç bende 27 çıkmıştı düşük oldu eğer sonuç düşükse allahtan ümit kesilmez ama büyük ihtimal düşük oluyor.ama söylede bişey var geç döllenmede olabiliyormuş.ben 6 ay sonra tekrar hamileyim ve 4.5 aylık oldu adete 2 gün kala öğrendim bende.

Canım arkadaşın ki 4 küsürdü bugünde kanaması vardı

ben bir kere sabah idrarıyla test yapmıstım 4.8 çıkmıştı heh dedim hamileyim ama kırmızıları gördüm sabah idrarı çok yanıltıyor en iyisi öğlene doğru olan bende öğlen cıkmıstı adete 2 gün kala inanmamıştım aksam üstü tekrar yaptım gene çıkmıstı sonra kanda 108 çıkmıstı:)

Canım o nasıl test değerini gösteren var mı öle bişey

Canım o nasıl test değerini gösteren var mı öle bişey

yok öyle değil sabah idrarında 2.çizgiyi hafifte olsa gördüm sonra kan testi yaptırdım sağlık ocağında akşam üstü kan testinde o sonuç çıkmıstı doktor dediki sen bir kaç gün sonra gel tekrar yapalım demişti zaten 2 gün sonra adet olmustum.

Anladım canım sabah idrarla çıktı deyince şaşırdım

hadiiii uyanınnn ben uyandımm kızlarrrrrrrrrr....

kızlarr ruyamda kız cocugu doguruyordumm dogum yaptıgımı gordum, yuzunu gordum melek gibiydii çok etkılendım uyuyamadımm ....galıba delırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…