Bence de tatlım yarın da bekle sora test yap gelemz inşallah kırmızılar
çok isterdim canım benim ama hiç ümidim yok. yalnız o sonuç nasıl öyle çıktı anlamadım
malesef yok uykumuz:))
kızlar sonuç bende 27 çıkmıştı düşük oldu eğer sonuç düşükse allahtan ümit kesilmez ama büyük ihtimal düşük oluyor.ama söylede bişey var geç döllenmede olabiliyormuş.ben 6 ay sonra tekrar hamileyim ve 4.5 aylık oldu adete 2 gün kala öğrendim bende.
ben bir kere sabah idrarıyla test yapmıstım 4.8 çıkmıştı heh dedim hamileyim ama kırmızıları gördüm sabah idrarı çok yanıltıyor en iyisi öğlene doğru olan bende öğlen cıkmıstı adete 2 gün kala inanmamıştım aksam üstü tekrar yaptım gene çıkmıstı sonra kanda 108 çıkmıstı:)
Canım o nasıl test değerini gösteren var mı öle bişey
yok öyle değil sabah idrarında 2.çizgiyi hafifte olsa gördüm sonra kan testi yaptırdım sağlık ocağında akşam üstü kan testinde o sonuç çıkmıstı doktor dediki sen bir kaç gün sonra gel tekrar yapalım demişti zaten 2 gün sonra adet olmustum.
Anladım canım sabah idrarla çıktı deyince şaşırdım:9
nerdeeeee öyle testt:)))
Anladım canım sabah idrarla çıktı deyince şaşırdım:9
nerdeeeee öyle testt:)))
Canım sen bi düşük mü yaptın şimdi yeniden mi hamilesin Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Canım sen bi düşük mü yaptın şimdi yeniden mi hamilesin Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
evet 6 ay önce bir düşük yasadım kimyasalmış.6 aysonra tekrar hamile kaldım su an4.5 aylık.allah razı olsun saolisteyen herkese nasip etsin inşallah.
evet 6 ay önce bir düşük yasadım kimyasalmış.6 aysonra tekrar hamile kaldım su an4.5 aylık.allah razı olsun saolisteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallahhh
kızlarr ruyamda kız cocugu doguruyordumm dogum yaptıgımı gordum, yuzunu gordum melek gibiydii çok etkılendım uyuyamadımm....galıba delırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?