Günaydın şekeeerr
gunaydın roseumm nasılsın rose okudunmu ben kızım oldugunu gordum ruyamda cok etkılendım ne guzldıı yaa:))) tü maşşallah yavruma aehehehhehe:))
Ben hiç görmüyorum rüyam da çocukla alakalı bişey görsem ümitlenecem de genelde rüyalarım çıkar ben etrafım da rüyalarımla tanınırım da
inşallah bır gun gorursun cnmmmm kendınıde ruyanda mınnosunu gorursun sene gerçek olurrr.. benımde cıkar bazı ruyalarım ttbi kendimle ilgililer cıkmadı hıc..bu arada hava buz gıbı donayrum daa..:18:
Ben de kaç gündür donuyorum varya ısınamadım gitti hala göğüslerim de sızlıyo bu yüzden galibaa
Test yapıyomusun canım hala
evet canım meraktan devam edıyorum dün yaptım yıne aynı çıktı vallahı anlamadım ben bu testten bısı bozukta olblr bnm testler dıye dusunuyorum.. sırf bu meraktan tutmassa bu ay bıdhkı ayda alcm test:) sen yapıyormusun peki
Yapıyorum canım da artık yapmayacam bi önceki gün azcık rengi koyulaşır gibi oldu dün ise yine hiç bişey yoktu öle çıkacak galiba artık..Senin ki tekrar kaçıncı günden sora koyulaşmaya başlamıştı
cnm hiç sılık gormedım kayboldugunu hele hıc gormedım ama dıerlerıne gore en sılık 15, ve 22 gundu testlere baktım sımdı hemn sonrasında yıne dıerlerı ıle aynı koyulugu yakalamıs..en koyu ıse 11.12gunlermiş..dün 24 gundu yıne oranı dolmus koyuluguda 1ton açık 1cıden.
Çok ilginç canım yaa anlamadım valllaa İnşallah hamiş olursun da o yüzdenmiş deriizz
Canım ya fikirlerine ihtiyacım var yıldönümü için batım da tam o güne geliyo keşke hamiş olsam da en güzel hediyeyi versem
cnm evlılık yıldonumünüzmü...? keşke cnm ne kadar guzel bır hedıye olur vallahii...benımde bu ay ıcersınde o yuzdne bu ay cok ıstıyorum belkıde ..cnm olmasada sana fıkır vereyımm gelınlıgın duruyorsa gıy ben oyle yapmıstımm:))
Günaydın hanımlar.
Nasılsınız bugün? Erkenciyiz herhalde daha kimse gelmemiş...
Bu kız nerelerde yahu? Çok merak ettim.:44:
Herkese günaydın bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?