Merak içindeyiz kız.
Nerelerdesin sen?
tokoyay, rose29, eglenceli sizler nasılsınız canlarım ?
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hava çok soğuk yaaaaaa
günaydın arkadaşlar dün giremedim malesef yine internet sorunumuz vardı
valla o kadar laklak etmişsinizki bunları nasıl okucam fena grip oldum bide başım çatlıyor inanılmaz derece
gebelik konusuna gelince kızlar yaptığım test bozukmuş 3 tane daha test yaptım hepsi negatif ve dünde kırmızılar iyice arttı bugünse yok sanırım hava değişiminden değişik bir regl dönemi yaşadım öyle düşünüyorum artık daha sonraki maçlara bakıcaz hayırlısıylakasımda boş geçer çünkü yumurtlama dönemim bayrama denk geliyor malum bizde memlekette olacağız kalabalık felan olucak anlıcanız zor kısmet hayırlısı artık yegen haberlerimi duyarım inşallahhh umudumuzu kaybetmek yok bir gün mutlak hamiş olucazz
iiizz cnaımm valla bat yaklastıkçaaaaaaa heyecan artıyoo benım tam 1hfta var nasıl geccek bılmıyorummm:44::44:
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.Bu havalar insanı kötü etkiler.
Hayırlısı olsun canım.Benim regl de etkilendi herhalde havalardan.Hala gelen giden yok.Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum artık.
Günaydın kızlar..
Bakalım bugün gelecekmi kırmızılar
gelmicek canım RABBİM in izniyle beby gelecek
valla ben yanıyorum yaa gribim ya sanırım ondan ateşim aman sende dikkat et canım tam hastalık havaları bunlar :2:
tokoyay, rose29, eglenceli sizler nasılsınız canlarım ?
Hakkında hayırlısı olsun canım alacaz inşallah enin de sonun da güzel haberiniiiBen de iyim şükür tatlım aynı ne olsun
boswer, bebekdelisi07 hgdiniz canlarım
Kızlar nasılsınız?Bana fena grip geliyor soldan soldan.Dün çok berbattım parol içtim bi tane.Arkadaşım önerdi.Zararı olmaz inşallah.Ovulasyon testinin 18.sini dün akşamüstü yaptım hala tam belirgin değil 2.çizgi.Adet ağrısı için dra gittiğimde düzenli yumurtluyorsun herşey normal demişti ama ben yinede korktum.3 gündü biraz belirgin ama net değil 2.çizgi.Dra gitmelimiyim yumurtlamışmıyım diye.3 gün öncede pembemsi bi akıntı gelmişti çatlama akıntısı olabilir demiştiniz.Tedirgin oldum sizlerin ovulasyonlardaki net çizgileri görünce.Benimkiler silik baya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?