Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

yapma canım kafan karışmasın bugünlerde tuğram naptı batı yaklaşıyordu onunda bilgin varmı ?

Kasık ağrısı falan vardı geçti beklemede öle bi belirtisi yok galiba şimdilik...Biz de merak içindeyiz dün öğleden sor yoktu hesabi pasif durum da bişeyler oldu ama tam anlayamadım ben

günaydın ebson napalım rose29 la ağlaşıyoruz sen ne yapıyorsun ?

ağlaşmayın canım benim ya ben de ne olsun bekliyorum işte yumurtlama dönemimdeyim ve 3 gündür pembe bi leke geliyor doktorda önemli birşey değil dedi yinede korkuyorum

ağlaşmayın canım benim ya ben de ne olsun bekliyorum işte yumurtlama dönemimdeyim ve 3 gündür pembe bi leke geliyor doktorda önemli birşey değil dedi yinede korkuyorum

canım bak doktorda demiş korkulacak bişi yok die hem sevinmelisin bazı kadınlar yumurtlama dönemi belirleyemiyorlar bile bu akıntı sayesinde sen saha şanslısın en azından yumurtladığını biliyorsun canım korkmana gerek yok sakin ol stressiz ol ki yeğenimiz gelsin bu ay

Gerçekten de ne güzel şanslısın biz ovu testiyle bile tam bilemedik bi açıldı bi koyulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…