canım bak doktorda demiş korkulacak bişi yok die hem sevinmelisin bazı kadınlar yumurtlama dönemi belirleyemiyorlar bile bu akıntı sayesinde sen saha şanslısın en azından yumurtladığını biliyorsun canım korkmana gerek yok sakin ol stressiz ol ki yeğenimiz gelsin bu ay
inşallah gelir bebeğim annesine doğum günü süprizi yapar bugün doğum günüm kızlar
canım hoşgeldin listeye ekleme işlerine topici gülü phia cımız bakıyor geldiğinde mutlaka ekler listeye tekrar hoşgeldin aramıza
hoşbulduk canımm aylardır takip ediyorum bu forumu daha yeni cesaret edebildim.. bende bebek bekliyorum kac aydır. inş rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu
inşallah gelir bebeğim annesine doğum günü süprizi yapar bugün doğum günüm kızlar
hoşbulduk canımm aylardır takip ediyorum bu forumu daha yeni cesaret edebildim.. bende bebek bekliyorum kac aydır. inş rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu
İnşallah canım inşallah
SEVDAM07 hoşgeldin canım ne zamandır istiyosun bebiş
Hadiii inşallah canım yaa ondan güzel süpriz olmaz gerçekten...Nice mutlu yıllara tatlım sevdiklerinle inşallah bebişinlee
canım nice nice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu ol canım
hoşbulduk canım 1 bucuk senedir evliyim daha önce bebeğim vardı ama öldü kürtaj oldum 6 ay gecti ustunden hala hamile kalamadımm
hoşbulduk canım 1 bucuk senedir evliyim daha önce bebeğim vardı ama öldü kürtaj oldum 6 ay gecti ustunden hala hamile kalamadımm
Üzüldüm canım ya bebeğine Rabbim inşallah tekrar yaşatır sana o duyguyu kalırsın inşallah tekrar sen umudunu kaybetme moralini yüksek tut
canım benim geçmiş olsun benimde nisan ayında düşüüğüm oldu 3 ay korunmadan sonra başladık çalışmalara 12 yıllık evliyim bende ve hiç çocuğumuz yok rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin hepimize ben biliyorumki en uygun zamanda verecektir hepimize umudumuzu kaybetmek asla yok
Kızlaarrr makina çalıştıracam da erken mi halaa
Günaydınnnnnnnnn :) Nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?