ne makinası canım bu ?
Elektrik süpürgesi çok ses çıkartıyo da
hımmm al bende de bizdeki makinada öylee sanki uçak geçiyorr zannedersin :) yarım saat daha bekle canım sonra süpürürsün ben genelde 11 gibi süpüyorum evde olduğum zamanlarda :13:
inşallah gelir bebeğim annesine doğum günü süprizi yapar bugün doğum günüm kızlar
Canım benim hasta hasta kötü denk geldi görüyomusunayh kızlar yarın büyük görümcemle birlikte eltimler gelecekmiş bize akşama ayh netcem ben yarın komple yatarım diyordum dinlenirim diyodum iyimi evi bi güzel temizlemem gerekicek valla cam silmem de ev içi genel bi temizlik yaparım artık ütüler gene kalcekçay yanına da bişi hazırlamak gerek şimdiden düşünmeye başlim ben
nice mutlu yıllara canıminş. bu ay en güzel doğum günü hediyeni bebişini alırsınn
Canım benim hasta hasta kötü denk geldi görüyomusun
inşallah rabbim bana bu ay nasip etsin sağlıkla bebeğimi hayatımın en güzel doğum günü olur
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaarrrrr..... ebsoncummm doğum günün kutlu olsun tatlım.. Rabbim bu doğum gününde İnşallah dileğini yerine getirsin...
kızlar phia naptı yaaa dün gece girdimde sanırım testi negatif çıkmış sonra bi gelişme oldumuuuu...?
hoşbulduk canımmmm.. iyiyim saol ama sen pek iyi değilmişin hasta olmuşuuunnnhoşgeldin irmegan nasılsın canım ?
rahat olmaya çalış canım ya inşallah bebeğin seninledir tatlım bebek varsa eger ateş ne zaman yükselmeye başlıyor yani ne zaman başlamak lazım ölçmeyeinş. canım yaa gönlünden geçeni şu mübarek günde cenab_ı mevlam nasip etsin.
Belirtileer taklımayacağım diyorum ama bata 1 hafta kala beynim bana çok büyük oyunlar oynuyor..kendimi rahat bırakamıyorum.birde ateş ölçmeye sardım bu ara eğer şu iki gün düşüş olursa ümidi keseceğim bu aydan olmazsa bilemiyorum yaa:18::18::18:
hoşbulduk canımmmm.. iyiyim saol ama sen pek iyi değilmişin hasta olmuşuuunnnkıyamam canım geçmiş olsuuuunnn... misafirlere pratik küçük simit yapabilirsin patates salatası kek aman başka ne olurkii en basitleri yap gitsin işteeee
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum temizliğimi bitirince gelirim inşallah görüşürüz canlar
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum temizliğimi bitirince gelirim inşallah görüşürüz canlar
rahat olmaya çalış canım ya inşallah bebeğin seninledir tatlım bebek varsa eger ateş ne zaman yükselmeye başlıyor yani ne zaman başlamak lazım ölçmeye
canım vücut ısısı kişiden kişiye değişiyor.ama hamilelik varsa adete doğru ateşin ya aynı seviyede kalacak yada artacakmış.Adet olacağın zaman vücut ısısı düşmeye başlarmış.benim bildiğim bu.birde ateşini gün içinde değil sabah6 ile 8 arası yataktan kalkmadan dil altından ölçecekmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?