Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Bende sırf bu yüzden sessiz bi süpürge daha alacağım.Buharlıları araştırdım toz alıyor onlar sadece kırıntıları süpürmüyor.Dik duran su ile çalışanlardan almak istiyorum aslında.Yer kaplamasın fazla.Varmı önerisi olan?

ayh kızlar yarın büyük görümcemle birlikte eltimler gelecekmiş bize akşama ayh netcem ben yarın komple yatarım diyordum dinlenirim diyodum iyimi evi bi güzel temizlemem gerekicek valla cam silmem de ev içi genel bi temizlik yaparım artık ütüler gene kalcek çay yanına da bişi hazırlamak gerek şimdiden düşünmeye başlim ben

Canım benim hasta hasta kötü denk geldi görüyomusun

Canım benim hasta hasta kötü denk geldi görüyomusun

heç sorma canım benim eşimde geri çevirememiş senede bir geliyorlar zaten diye bide haftaya doğuma giricek görümcem doğurmadan gelmek istemiş eşim söylemiş grip olduğumu ama gelmek istemişler napalım idare edicez şimdi geri çevirsek bi ton laf duyarız eşimde gelemez öyle laflara aradan çıkarmak en güzeli ay çayın yanında değişik ve pratik ne yapabilirim ki düşünüyorum netten de bakim bir

günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaarrrrr..... ebsoncummm doğum günün kutlu olsun tatlım.. Rabbim bu doğum gününde İnşallah dileğini yerine getirsin...

kızlar phia naptı yaaa dün gece girdimde sanırım testi negatif çıkmış sonra bi gelişme oldumuuuu...?

inşallah rabbim bana bu ay nasip etsin sağlıkla bebeğimi hayatımın en güzel doğum günü olur

inş. canım yaa gönlünden geçeni şu mübarek günde cenab_ı mevlam nasip etsin.

Belirtileer taklımayacağım diyorum ama bata 1 hafta kala beynim bana çok büyük oyunlar oynuyor..kendimi rahat bırakamıyorum.birde ateş ölçmeye sardım bu ara eğer şu iki gün düşüş olursa ümidi keseceğim bu aydan olmazsa bilemiyorum yaa:18::18::18:

hoşgeldin irmegan nasılsın canım ?

hoşgeldin irmegan nasılsın canım ?
hoşbulduk canımmmm.. iyiyim saol ama sen pek iyi değilmişin hasta olmuşuuunnn kıyamam canım geçmiş olsuuuunnn... misafirlere pratik küçük simit yapabilirsin patates salatası kek aman başka ne olurkii en basitleri yap gitsin işteeee

rahat olmaya çalış canım ya inşallah bebeğin seninledir tatlım bebek varsa eger ateş ne zaman yükselmeye başlıyor yani ne zaman başlamak lazım ölçmeye

saol canım teşekkür ederim havalar azcuk beni çarptı da grip olmuşum

rahat olmaya çalış canım ya inşallah bebeğin seninledir tatlım bebek varsa eger ateş ne zaman yükselmeye başlıyor yani ne zaman başlamak lazım ölçmeye

canım vücut ısısı kişiden kişiye değişiyor.ama hamilelik varsa adete doğru ateşin ya aynı seviyede kalacak yada artacakmış.Adet olacağın zaman vücut ısısı düşmeye başlarmış.benim bildiğim bu.birde ateşini gün içinde değil sabah6 ile 8 arası yataktan kalkmadan dil altından ölçecekmişsin

bende alım en iyisi hergün ateşimi bi ölçüm not edim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…