Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bende alım en iyisi hergün ateşimi bi ölçüm not edim

bu yöntem aynı zamanda ovi. takibi içinde yapılıyormuş.adetin 1.gününden itibaren başlıyormuşsun onada.yumurtlama zamanın yaklaştığında vücut ısında artmaya başlıyormuş.önümüzdeki ay denerim belki ov. testiyle kıyaslı giderim.GErçi sanırım önümüzdeki ay bnm ovi. günüm bayrama denk gelecek.ee bende kayınpederimde olacağım için değerlendiremeyiz

canım benim benim ov. zamanım bayrama denk gelicek bizde memlekette olacağımız için malesef bizde değeerlendiremicez ananemin evinde yaklaşık çocuklarla beraber 24-25 kişi olucaz herkes gelirse

kız ayrı odada yatırsınız heralde bi kaçamak yaparsınız artık

canım benim benim ov. zamanım bayrama denk gelicek bizde memlekette olacağımız için malesef bizde değeerlendiremicez ananemin evinde yaklaşık çocuklarla beraber 24-25 kişi olucaz herkes gelirse

napayım artık 2 yıldır bekliyorum.1 ayda bunun için beklerim artık

Kızlarrr merhaba.

göğüslerim çok acıyor. ama uçları sızlamıyo. Hamileliğin belirtisinde uçları sızlarmış ya Adetime 5 gün kaldı. Çıldıracağımmm

Kızlarrr merhaba.

göğüslerim çok acıyor. ama uçları sızlamıyo. Hamileliğin belirtisinde uçları sızlarmış ya Adetime 5 gün kaldı. Çıldıracağımmm

Belirtilere çok takılmayın, herkesin farklı oluyor. Benim o göğüs ucu sızlamalarım 1 haftadır var. Ondan önce komple bir göğüs acıması vardı sadece. Şimdi her ikisi birden.

Kızlarrr merhaba.

canım bu belirtilere fazla odaklanmayın kişiden kişiye değişebiliyor misal benim düşük yaptığım zaman hiçbir belirtim yoktu :) yada düşünmediğim için ozamanları dikkat etmedim sadece adetim geçmişti belirti olarak

Canım, eltiminde ilk bebek denemesinde adetine 1 hafta kala değeri 7 küsür çıkmıştı. Doktor gebelik var diyemem demişti. 10 ve üstünü kabul ediyorlarmış. Sonra normal gününde adet oldu.

benimkide öyledir büyük ihtimal

merhaba cnm dün bana sormuşsun ben yeni gördüm batımız aynı inşlh sende güzel haber alacaksın bende testten bi kaç gün önce bi rüya görmüştüm aynı senin gibi bi kız çocugu gördüm. benim belirtilerim bu ay cok üşüdüm ben bide kasık agrısı falan cok oldu dünde yüzümde bi sürü sivilce cıktı bu da bi belirtiymş sanırım... inşlh sendede vardır bebiş rabbim gönlüne göre versin.

Belirtilere çok takılmayın, herkesin farklı oluyor. Benim o göğüs ucu sızlamalarım 1 haftadır var. Ondan önce komple bir göğüs acıması vardı sadece. Şimdi her ikisi birden.

Kızlar haklısınız. Çok takılıyorum piskolojik olarak etkileniyorum. Evhamlıyım kızlar ben

kaçamağı yaptında banyoyu nasıl yapacaksın banyo kayınpederin odasıyla bitişik ve odadan kapısı var.birde kayınvalidem yok benim

eee canım banyo yapınca tek o mu gelecek herkesin aklına etle uğraştım koktum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…