bende alım en iyisi hergün ateşimi bi ölçüm not edim
günaydın canım iyim ben kendi adıma (grip dışında) sen nasılsın?
bu yöntem aynı zamanda ovi. takibi içinde yapılıyormuş.adetin 1.gününden itibaren başlıyormuşsun onada.yumurtlama zamanın yaklaştığında vücut ısında artmaya başlıyormuş.önümüzdeki ay denerim belki ov. testiyle kıyaslı giderim.GErçi sanırım önümüzdeki ay bnm ovi. günüm bayrama denk gelecek.ee bende kayınpederimde olacağım için değerlendiremeyiz
iyiyim bendeee çalışıyoruzz iş güçAma kesin hastalancam çünkü sivilcelerim çıktı :2:
kız ayrı odada yatırsınız heralde bi kaçamak yaparsınız artıkbu yöntem aynı zamanda ovi. takibi içinde yapılıyormuş.adetin 1.gününden itibaren başlıyormuşsun onada.yumurtlama zamanın yaklaştığında vücut ısında artmaya başlıyormuş.önümüzdeki ay denerim belki ov. testiyle kıyaslı giderim.GErçi sanırım önümüzdeki ay bnm ovi. günüm bayrama denk gelecek.ee bende kayınpederimde olacağım için değerlendiremeyiz
canım benim benim ov. zamanım bayrama denk gelicek bizde memlekette olacağımız için malesef bizde değeerlendiremicez ananemin evinde yaklaşık çocuklarla beraber 24-25 kişi olucaz herkes gelirse
kız ayrı odada yatırsınız heralde bi kaçamak yaparsınız artık
kız ayrı odada yatırsınız heralde bi kaçamak yaparsınız artık
iyiyim bendeee çalışıyoruzz iş güçAma kesin hastalancam çünkü sivilcelerim çıktı :2:
Kızlarrr merhaba.
göğüslerim çok acıyor. ama uçları sızlamıyo. Hamileliğin belirtisinde uçları sızlarmış yaAdetime 5 gün kaldı. Çıldıracağımmm
Kızlarrr merhaba.
göğüslerim çok acıyor. ama uçları sızlamıyo. Hamileliğin belirtisinde uçları sızlarmış yaAdetime 5 gün kaldı. Çıldıracağımmm
Canım, eltiminde ilk bebek denemesinde adetine 1 hafta kala değeri 7 küsür çıkmıştı. Doktor gebelik var diyemem demişti. 10 ve üstünü kabul ediyorlarmış. Sonra normal gününde adet oldu.
kızlar bat 15i kan versek cıkarmı gercektennnn ...Zkynl tebrik ederimm canımmm batımız aynı inşallah senın gıbı snuclanır benımmdee belirtilerin nelerdi cnm...??bu arada kızlar sımdı cıkıcam evdenn mevlutee:/
kaç gün kaldı batına canım ? umudunu kaybetme canım hamilelikte de sivilce çıkabiliyor belirtilere çok odaklanma bitanesi
benimkide öyledir büyük ihtimal
Belirtilere çok takılmayın, herkesin farklı oluyor. Benim o göğüs ucu sızlamalarım 1 haftadır var. Ondan önce komple bir göğüs acıması vardı sadece. Şimdi her ikisi birden.
canım bu belirtilere fazla odaklanmayın kişiden kişiye değişebiliyor misal benim düşük yaptığım zaman hiçbir belirtim yoktu :) yada düşünmediğim için ozamanları dikkat etmedim sadece adetim geçmişti belirti olarak
kaçamağı yaptında banyoyu nasıl yapacaksınbanyo kayınpederin odasıyla bitişik ve odadan kapısı var.birde kayınvalidem yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?