Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

3 gün kaldı netteki hesaplamaya göre

stres yapma sakın kırmızılar görünmediği sürece her zaman bir ümit var demektir canım bebişin seninledir Güzel RABBİM en güzelini ve en uygun zamanı sen bilirsin duy sesimizi bu mubarek günde herkesin evlat isteğini geri çevirme YARABBİM... AMİN...

selam kızlar benimde bat 15 ekim c.ertesiden beri belimde ağrı var kasılarıma sancı giriyo midem yanıyo felaket birde alt kanımda şişlik hissediyorum (bunu belki piskoloijk olarak ihssedebilirim daha önce böle olmamıştım hiç) ama ben yorulduğuma ve üşütmüş olacağıma yoruyorum .. Göğüslerimde hiç bişe yok henüz adete yakın şişerlerdi ..

canım test yaptın mı yapmadıysan bak kızıcam ama

Yok canım yapmadım.En son salı günü yapmıştım,negatifti.Şimdi de yapmadım.Artık pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum.

Göğüslerde şişkinlik ve acı vardı ama bugün itibariyle azalmaya başladı.Kesin regl olcam gibi geliyo ya bakalım hayırlısı artık.

Belirtilere çok takılmayın, herkesin farklı oluyor. Benim o göğüs ucu sızlamalarım 1 haftadır var. Ondan önce komple bir göğüs acıması vardı sadece. Şimdi her ikisi birden.

bnm bata 1 hafta dan az kaldı ve göğüs ucu sızlamalarım şimdiden var.Söylemesi ayıp eşime bile halvete çekilince dokundurtamadım geçen akşamama belirtiler kişiden kişiye değişiyor.Beynim zaten bana oyun oynuyor.çok takılmak istemiyorum yaa

kız ALLAH seni yap bi test benim için sonra fotoyuda koy foruma hadi hadi kırma bizleri canım mutlak bişi çıkıcak hissediyorum lütfen................ bebişin seninle....

Aynen cnm benimde göğüslerim patlıcak gibi olurdu adetten önce bu ay tık yok hiç acımıyor

Amin canım aminnn

kız ALLAH seni yap bi test benim için sonra fotoyuda koy foruma hadi hadi kırma bizleri canım mutlak bişi çıkıcak hissediyorum lütfen................ bebişin seninle....

İnşallah öyledir canım.Güzel dileklerin için çok sağol.

Ama test yapamam şimdi,işteyim.Test falan da yok yanımda.Daha sonra inşallah yapar da eklerim fotosunu.

En erken ne zaman çıkıyor testte?10 gün kala öğrenenler varmış doğruluk payı ne sizce?

kişinin bünyesine göre değişir canım geç döllenme olursa adetten 10 gün sonra bile öğrenilebiliyor en mantıklısı adet gününü beklemek ama fikir edinmek istersende test yapmak adetin 3 gün öncesinden neden olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…