3 gün kaldı netteki hesaplamaya göre
canım test yaptın mı yapmadıysan bak kızıcam ama
merhba kızlarrr...
Belirtilere çok takılmayın, herkesin farklı oluyor. Benim o göğüs ucu sızlamalarım 1 haftadır var. Ondan önce komple bir göğüs acıması vardı sadece. Şimdi her ikisi birden.
Sen gittin mi bu sabah doktora?
Yok canım yapmadım.En son salı günü yapmıştım,negatifti.Şimdi de yapmadım.Artık pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum.
Göğüslerde şişkinlik ve acı vardı ama bugün itibariyle azalmaya başladı.Kesin regl olcam gibi geliyo ya bakalım hayırlısı artık.
merhaba canım tebrik ederim bu aradasağlıkla güzel bir hamişlik geçirip kucağına kolaylıkla alırsın inşallah canım...
selam kızlar benimde bat 15 ekim c.ertesiden beri belimde ağrı var kasılarıma sancı giriyo midem yanıyo felaket birde alt kanımda şişlik hissediyorum (bunu belki piskoloijk olarak ihssedebilirim daha önce böle olmamıştım hiç) ama ben yorulduğuma ve üşütmüş olacağıma yoruyorum .. Göğüslerimde hiç bişe yok henüz adete yakın şişerlerdi ..
stres yapma sakın kırmızılar görünmediği sürece her zaman bir ümit var demektir canım bebişin seninledir Güzel RABBİM en güzelini ve en uygun zamanı sen bilirsin duy sesimizi bu mubarek günde herkesin evlat isteğini geri çevirme YARABBİM... AMİN...
doktor öğleden önce ameliyattaymış canım 2de gidicem
3 gün kaldı netteki hesaplamaya göre
kız ALLAH seni yap bi test benim için sonra fotoyuda koy foruma hadi hadi kırma bizleri canım mutlak bişi çıkıcak hissediyorum lütfen................ bebişin seninle....
batımız aynı sanırım canım gecikme yaşamassam tabi :26:
Aynen cnm benimde göğüslerim patlıcak gibi olurdu adetten önce bu ay tık yok hiç acımıyor
eee canım banyo yapınca tek o mu gelecek herkesin aklına etle uğraştım koktum dersin
İnşallah öyledir canım.Güzel dileklerin için çok sağol.
Ama test yapamam şimdi,işteyim.Test falan da yok yanımda.Daha sonra inşallah yapar da eklerim fotosunu.
Benim kesin gecikme olur ben öyle tahmin ediyorum. 20sinde felan anca gelir gelirse
En erken ne zaman çıkıyor testte?10 gün kala öğrenenler varmış doğruluk payı ne sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?