Haber et bize de muhakkak. Ben kınada olucam akşam ama kaçak göçek girer bakarım yine de. Merakta bırakma bizi.
kişinin bünyesine göre değişir canım geç döllenme olursa adetten 10 gün sonra bile öğrenilebiliyor en mantıklısı adet gününü beklemek ama fikir edinmek istersende test yapmak adetin 3 gün öncesinden neden olmasın :)
söylerim tabi canım iyi haberlerle gelemeyeceğimi biliyorumda artık bidaki aya kaldık kasım ayına bi topik açında bari ona dahil olalım napalım nasiippp.
merhaba kızlar,
nasılsınız, dün yoktum 30 sayfadan fazla yazmışsınız.
dün eşimle tartıştık, moralim çok bozuktu. hala da tam iyi değilim.. çocuk işini tekrar düşünsem mi acaba. çok kırıldım. sakin kalmaya çalışıyorum. konuşmaya başlarsam ağır konuşacağım için susmaya çalışıyorum..
phiacım sen naaptın??
tugra kıs ne yaramaslık yaptın da cezaladılar sebi bakiimm..
canım hayırlı haberlerle dönersin inş.onuç ne çıkarsa çıksın üzmek yok kendini
merhaba kızlar,
dün eşimle tartıştık, moralim çok bozuktu. hala da tam iyi değilim.. çocuk işini tekrar düşünsem mi acaba. çok kırıldım. sakin kalmaya çalışıyorum. konuşmaya başlarsam ağır konuşacağım için susmaya çalışıyorum..
phiacım sen naaptın??
merhaba kızlar,
phiacım sen naaptın??
üzme kendini canım arada oluyor öyle şeyler ama pireye kızıpta yorgan yakmakta olmaz dimi bende yaşıyorum böyle şeyler ama gelip geçiyor herkesin arada kendini kaybettiği zamanlar oluyo her an aynı olamıyoruz ne yazıkkı o yüzden takma kafana olumlu bakmaya çalış yoksa yıpranan sen olursun her zaman canım.kadınlar hep alttan almak zorunda kalıyorlar erkekler bu konuda pek iyi sayılmazlar boşuna demiyolar yuvayı dişi kuş yapar dietakma kafana bebişler üzülen anneleri sevmezler unutma o yüzden de gelmezler bize sakında vazgeçme erteleme o senin yaşama sebebin nefesin olacak ya kız minik minik ellerini öpe öpe büyüteceksin
Allah'ın izniyle ben hamileyim sabah doktoruma gittim kan testi yaptı sonuc 12.7 cikti Allah'ın izniyle 7.ayimda hamileyimmmmm ama niyeyse beklediğim kadar mutlu olmadım belki korkuyorum ondandir idrar testi 2gun once yapmıştım negatifi bu gun yapmadım acaba bide idrar testi mı yapsam
Belirtilerini yazayım merak edenler icin benim bol miktarda akıntım vardı özellikle ilk defa gördüm katı kivamli uzayan akıntım oluyordu ha bı de kasik agrisi ve basdonmesi ve ovulasyon testlerim hep pozitifti şaşırdığım bı nokta var oda göğüslerim de hiç bisey yok ara sıra sizi giriyordu o kadar neyse kızlar İnsallah Allah tüm isteyenlere nasip eder bizide yarı yolda bırakmaz Bebisimiz Annesine tutunur Sağlıklı hayırlı bı bebek olur ... Bı de kızlar sakin olmuyo diye düşünmeyin Allah'ın izniyle oluyo 1-2-3-4-5... Ay bekleyeceğimiz süre neyse bekliyoruz ve sonuc pozitif hiç canınızı sıkmayın hepinizi cooook öpüyorum gelişmelerden haber veririm şimdi uyuyacam :)
Allah'ın izniyle ben hamileyim sabah doktoruma gittim kan testi yaptı sonuc 12.7 cikti Allah'ın izniyle 7.ayimda hamileyimmmmm ama niyeyse beklediğim kadar mutlu olmadım belki korkuyorum ondandir idrar testi 2gun once yapmıştım negatifi bu gun yapmadım acaba bide idrar testi mı yapsam
Belirtilerini yazayım merak edenler icin benim bol miktarda akıntım vardı özellikle ilk defa gördüm katı kivamli uzayan akıntım oluyordu ha bı de kasik agrisi ve basdonmesi ve ovulasyon testlerim hep pozitifti şaşırdığım bı nokta var oda göğüslerim de hiç bisey yok ara sıra sizi giriyordu o kadar neyse kızlar İnsallah Allah tüm isteyenlere nasip eder bizide yarı yolda bırakmaz Bebisimiz Annesine tutunur Sağlıklı hayırlı bı bebek olur ... Bı de kızlar sakin olmuyo diye düşünmeyin Allah'ın izniyle oluyo 1-2-3-4-5... Ay bekleyeceğimiz süre neyse bekliyoruz ve sonuc pozitif hiç canınızı sıkmayın hepinizi cooook öpüyorum gelişmelerden haber veririm şimdi uyuyacam :)
canım benim gözünaydın Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eylesin kendine çok dikkat et dinlen bol bol yorma kendini
olacak mı gerçekten..dişi kuş çok yoruluyor bazen..
bir tek ahım var, haksız yere her kim gözyaşı döktürüyorsa bana tek bir damlasını bile helal etmiyorum.. Mübarek cuma saati.. Rabbim hepimizin yoluna hayırlı olan neyse onu çıkarsın...
Çokk... Teşekkür ederim canim zaten gözümü zor acıyorum psikolojik mı bilmiyorum ya ama cok uykum var
canım eşinle aranda ne geçti bilemicem ama her evde olan birşeyse takmamaya çalış ben bu 12 yılda neler neler atlattım saymakla bitmez inan biz kadınlar hep alttan almayıda biliriz susmakla en güzeli yapmışsın canım eminim eşinde sakin kafayla düşündüğünde seni anlayacaktır canım
seni iyi bilirim,alttan alırsın ve düzeltirsin herşeyi canım benim..Hemen böyle vazgeçersen olmaz ki ama...
İşler yoğun olduğu için ben çok takip edemiyorum sizi,çok istiyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?