herkese yarandım da bir eşime yaranamadım. güçlü kadın değil, muhtaç kadın egolarını tatmin ediyor. yine de uymuyorum, üzerime ne düşüyorsa yapıyorum. ağladığımı da göstermiyorum. haksızım da acındırmak istiyorum kendimi sanıyor karşısında ağladığımda, içimin nasıl acıdığını göremiyor. hep dua ediyorum Rabbim şefkat ve merhamet versin içine diye.. yapacak başka da birşeyim yok...
daha fazla sizi de sıkmayayım kızlar.. ben bi şekilde bunun da içinden çıkarım nasılsa..
merhaba canlar hayırlı cumalar inş bugünde hamiş haberleri alırız
1 gün geçti reglimden kızlar.11 ekimdi.bügünde beklicem.cok Aşırı idrara çıkıyorum.hep bir baskı var sanki.hayırlısı olsun.
1 gün geçti reglimden kızlar.11 ekimdi.bügünde beklicem.cok Aşırı idrara çıkıyorum.hep bir baskı var sanki.hayırlısı olsun.
Geldim geldimmm
oyh caneeeeee hgdinnnn çok özlemişim seni ben ahe ahe ahe
tuğram ödümüzü kopardın pasif masif bişiler dediler ne olduki ? :44:
yok bebeklerim başka bi topicte cok veryansın edince ceza aldım bide tek gunluk ban yedim
neyseki gecti
oyy ne zormuş ölee uzaktan uzaktann bakmakk sadece okuyupta cevap verememekkkk
oyyyyyyyyyyyy yandım anammmm
hoşbulduk güzelimmhoşgeldin canım
demekki nemiş veryansın etmicekmissin yahu kendini düşünmüyosan bizleri düşün sensiz kalıyoz burda
Allah'ın izniyle ben hamileyim sabah doktoruma gittim kan testi yaptı sonuc 12.7 cikti Allah'ın izniyle 7.ayimda hamileyimmmmm ama niyeyse beklediğim kadar mutlu olmadım belki korkuyorum ondandir idrar testi 2gun once yapmıştım negatifi bu gun yapmadım acaba bide idrar testi mı yapsam
Belirtilerini yazayım merak edenler icin benim bol miktarda akıntım vardı özellikle ilk defa gördüm katı kivamli uzayan akıntım oluyordu ha bı de kasik agrisi ve basdonmesi ve ovulasyon testlerim hep pozitifti şaşırdığım bı nokta var oda göğüslerim de hiç bisey yok ara sıra sizi giriyordu o kadar neyse kızlar İnsallah Allah tüm isteyenlere nasip eder bizide yarı yolda bırakmaz Bebisimiz Annesine tutunur Sağlıklı hayırlı bı bebek olur ... Bı de kızlar sakin olmuyo diye düşünmeyin Allah'ın izniyle oluyo 1-2-3-4-5... Ay bekleyeceğimiz süre neyse bekliyoruz ve sonuc pozitif hiç canınızı sıkmayın hepinizi cooook öpüyorum gelişmelerden haber veririm şimdi uyuyacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?