Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım sıkmak ne kelime bazen paylaşmak ister biriyle konuşmak ister en yakınındakine anlatamazsın derdini ama emin ol burda acılarda sevinçlerde paylaşılıyor sıkmak kelimesinide bir daha duymamış olayım elimizden belki bişey gelmez ama en azından acını paylaşırsan biraz olsun hafiflediğini görürsün canım erkek milleti deyip geçiceksin işte bunuda zamanla öğrenirsin canım ah ah bende bir eş var düşmanıma vermesin :) beni kızdırmayı çok sever başlarda sinirleniyordum ama artık alıştım huyuna sinirlenmiyorum artık bu sefer o sinirleniyor zamanla herşey düzelir canım evliliklerde zamanla yerine oturuyor zaten

merhaba canlar hayırlı cumalar inş bugünde hamiş haberleri alırız

1 gün geçti reglimden kızlar.11 ekimdi.bügünde beklicem.cok Aşırı idrara çıkıyorum.hep bir baskı var sanki.hayırlısı olsun.

1 gün geçti reglimden kızlar.11 ekimdi.bügünde beklicem.cok Aşırı idrara çıkıyorum.hep bir baskı var sanki.hayırlısı olsun.

neeeeeee

bir gün geçti ve sen hala bekliyor musun???

hadiiiii test yap nooluuurrr...

phiayla tugra yok iş başa düştü

yokluklarını hissettirmeyeyimm...

hadi izell testin varsa yap, yoksa hemen eczaneye

Çok sevindim canım..

Benimde regl olma ihtimalim var bugün..Ksıklarım yanıyor sanki..İdrara bugün sık çıkıyorum rahatsız ediyor...Birde dün akşamdan beri hafif bulantım var.Birde acıktımmı tam acıkıyorum.Miğdem yanıyor,ağrıyor ozamanda..Su içince miğdem kötü oluyor..Ama hafif hafif..Kasıklarımın yanmasını regl olarak düşünüyorum..Beklemeye devam...

Sen nezaman test yapacaksın

öncelikle hayırlısı olsun neden test yapmayı denemiyorsun ?

(phiam burda olsaydı aynen şöle derdi haydi eczaneden test al yap sonucuda bize bildir )

doğum gunun kutlı olsunn gülümmmm
inşallah bu sene bebişinde sana hediye gibi gelsinnn

tuğram ödümüzü kopardın pasif masif bişiler dediler ne olduki ? :44:

yok bebeklerim başka bi topicte cok veryansın edince ceza aldım bide tek gunluk ban yedim
neyseki gecti
oyy ne zormuş ölee uzaktan uzaktann bakmakk sadece okuyupta cevap verememekkkk
oyyyyyyyyyyyy yandım anammmm

yok bebeklerim başka bi topicte cok veryansın edince ceza aldım bide tek gunluk ban yedim
neyseki gecti
oyy ne zormuş ölee uzaktan uzaktann bakmakk sadece okuyupta cevap verememekkkk
oyyyyyyyyyyyy yandım anammmm

demekki nemiş veryansın etmicekmissin yahu kendini düşünmüyosan bizleri düşün sensiz kalıyoz burda

hoşgeldin canım
hoşbulduk güzelimm
keyifler nasıl bakalım
yüzler gülüyo dimi?
ne olursa olsun hep pozitif
demekki nemiş veryansın etmicekmissin yahu kendini düşünmüyosan bizleri düşün sensiz kalıyoz burda

ahahahha
ayy yok dayanamıyorummmmmmmmmm
geldim anacım geldim haberler nedirr bakim özet geçcek bi kardeşim varmıdır buralarda
okudum dun biras ama bugun kkçaırdıklarım vardırr:26:

hayırlı olsun canım Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasp etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…