Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hoşbulduk güzelimm
keyifler nasıl bakalım
yüzler gülüyo dimi?
ne olursa olsun hep pozitif

idare eder canım 2de doktora gidicem çıkarım birazdan. ne olursa olsun hep pozitif olmaya çalışıyoruzda bide şu testlerde görsek ya pozitifi

MFN84

hayırlı olsun güzelimmmm
Tebrikler

idare eder canım 2de doktora gidicem çıkarım birazdan. ne olursa olsun hep pozitif olmaya çalışıyoruzda bide şu testlerde görsek ya pozitifi

pozitif cnm kendini üzme suanda ilk önceliik annelerin iyi olması sonra bebeişler gelicek sonrada onlarla birlikte iyi olucaz
oda olucak testlerde pozitif cıkıcak cnm zamanı gelince meraklanma sen

tuğra hoşgeldin halaycı başımız geldi

ayy benimde bi haftadır midem kötü son gnlerde acaip yanıyo nedense .. belimi üsütmekten ağrıdığını düşünüyorum ama midemi çözemedim

hoşbulduk gülümmm
mapustan cıktım az dinlenemmm
halayı akşam ustune doğu sekeriz bacılar

kızlar acaip pozitifsiniz yahuu enerji doldum sayenizde

pozitif cnm kendini üzme suanda ilk önceliik annelerin iyi olması sonra bebeişler gelicek sonrada onlarla birlikte iyi olucaz
oda olucak testlerde pozitif cıkıcak cnm zamanı gelince meraklanma sen

çıkıyorum kızlar dua edin bana gelince görüşürüz

Nasılsınız kızlar?

Yeni hamişler var tebrik ederim. Listenin güncel halini göremedim kaç kişi oldu hamiş?

et canım benim buralar sensiz olmuyor iyiki 1 gün aldın ya daha çok olsaydı phia nerde sesi çıkmıyor hiç ya

phia mın ikinci testini gördüm dun gece üzülmesin diemedim ölee uzaktan baktım daha batına vada diemedimm
biras sonra gelir kanımca

Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…