Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

eğer bi sakıncası yoksa bende sizlere katılmak istiyorum.bizim yaklaşık 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor.eşimden kaynaklı sorunlarımız var.şu an tedavideyiz.her ay bir umut bekliyoruz..benide listeye ekleyebilirmisiniz?

Kocaman bi aile oluyoruz sanki Hoşgeldin akmelek
Burası uğurlu bi topik 10 günde 10 bebek geldi.Dün sekti ama bugün 2 bebek ile arayı kapatacağız inşallah

hoşgeldin kuzum Hayırlısı ile sende hamiş olursun. Bizlerde bekliyoruz. umudumuzu yitirmiyoruzzzz

hoş geldin canım benimde 2 yıl oldu.bizdede eşimden yana sıkıntı var.İmtihan dünyası inş. en yakın zmaanda bebişin göbüşüne konar

hoş hoş geldin sekerim

canım benimde eşimle sorunlarım var bende 1 yıllık evliyim... ama bazen illallah ettiriyo sabah durup dururken saçmaladı işte akşamda annemlere gidecektim arkadaşlar vazgeçirdi... Ya Rabbim biz bebek diye bu kadar aşkla yanarken şu kocaların yaptığı hakmı revamı....

ayyyyyyyyyyyyyyyyy canııııımmmmmmmmmmmmmm çooooook sevindim valla yaaaaa sen çok karamsardın bak rabbim gönderdi yavrucuğunu... Hayırlı olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…