phia mın ikinci testini gördüm dun gece üzülmesin diemedim ölee uzaktan baktım daha batına vada diemedimm
biras sonra gelir kanımca
bence o hamiş öyle geliyor bana
eğer bi sakıncası yoksa bende sizlere katılmak istiyorum.bizim yaklaşık 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor.eşimden kaynaklı sorunlarımız var.şu an tedavideyiz.her ay bir umut bekliyoruz..benide listeye ekleyebilirmisiniz?
eğer bi sakıncası yoksa bende sizlere katılmak istiyorum.bizim yaklaşık 1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor.eşimden kaynaklı sorunlarımız var.şu an tedavideyiz.her ay bir umut bekliyoruz..benide listeye ekleyebilirmisiniz?
merhaba kızlar,
nasılsınız, dün yoktum 30 sayfadan fazla yazmışsınız.
dün eşimle tartıştık, moralim çok bozuktu. hala da tam iyi değilim.. çocuk işini tekrar düşünsem mi acaba. çok kırıldım. sakin kalmaya çalışıyorum. konuşmaya başlarsam ağır konuşacağım için susmaya çalışıyorum..
phiacım sen naaptın??
tugra kıs ne yaramaslık yaptın da cezaladılar sebi bakiimm..
Allah'ın izniyle ben hamileyim sabah doktoruma gittim kan testi yaptı sonuc 12.7 cikti Allah'ın izniyle 7.ayimda hamileyimmmmm ama niyeyse beklediğim kadar mutlu olmadım belki korkuyorum ondandir idrar testi 2gun once yapmıştım negatifi bu gun yapmadım acaba bide idrar testi mı yapsam
Belirtilerini yazayım merak edenler icin benim bol miktarda akıntım vardı özellikle ilk defa gördüm katı kivamli uzayan akıntım oluyordu ha bı de kasik agrisi ve basdonmesi ve ovulasyon testlerim hep pozitifti şaşırdığım bı nokta var oda göğüslerim de hiç bisey yok ara sıra sizi giriyordu o kadar neyse kızlar İnsallah Allah tüm isteyenlere nasip eder bizide yarı yolda bırakmaz Bebisimiz Annesine tutunur Sağlıklı hayırlı bı bebek olur ... Bı de kızlar sakin olmuyo diye düşünmeyin Allah'ın izniyle oluyo 1-2-3-4-5... Ay bekleyeceğimiz süre neyse bekliyoruz ve sonuc pozitif hiç canınızı sıkmayın hepinizi cooook öpüyorum gelişmelerden haber veririm şimdi uyuyacam :)
hoşgeldinnn tatlııımmmmmmmmmmmmmmm.....
Kızcağızlarrrr bu akıntı ne zaman başlar ?
lilillililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeldim kızlar
noldu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:26::26::26:
hee senn masanı elektirkçilere vermiştin dimi
bi anda şok oldumm öle mendil elinde gelince
nie şok oldun kuzum ya bide ben öyle gelem dedim
hoşgeldinnn yeewrrrummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?