Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

phiacım sen naaptın??

et canım benim buralar sensiz olmuyor iyiki 1 gün aldın ya daha çok olsaydı phia nerde sesi çıkmıyor hiç ya

phia mın ikinci testini gördüm dun gece üzülmesin diemedim ölee uzaktan baktım daha batına vada diemedimm
biras sonra gelir kanımca

bence o hamiş öyle geliyor bana

Canlarımm yaa, çok sağolun ama gelişme falan yok maalesef Dünkü negatiften sonra yapmadım bir daha. 2. test odada duruyor, korkuyorum, elim varmıyor, BAT'a kaldı 4 gün :26:

Canımmm, tebrik ederim, sağ salim kucağınıza alın bebişinizi inşallah Dualarımız seninle

yok kuzum. Hamilelik belirtisi olarak. Gerçi o da farklılık gösteriyordur demi.
bilmiyorumki ne desem yalan olur herkesinki farklı farklı oluyo
benimde 5 gun var batıma cok kötü akıntım var meselaa ama sebebini bilemiyorum cnm
Canlarımm yaa, çok sağolun ama gelişme falan yok maalesef Dünkü negatiften sonra yapmadım bir daha. 2. test odada duruyor, korkuyorum, elim varmıyor, BAT'a kaldı 4 gün :26:

phia mmmmmmmmmm
dun gece uzaktan baktım da baktımmm
en cok ozman koydu heeeeeee
vallaaa sabırla bekle guselim daha vaktin varrr
inşallah hayırlısı neyse onu verir Rabbim

1 gün geçti reglimden kızlar.11 ekimdi.bügünde beklicem.cok Aşırı idrara çıkıyorum.hep bir baskı var sanki.hayırlısı olsun.

Kızzz, kalk git test yap hemen, yoksa da git al bi koşu

phiayla tugra yok iş başa düştü

yokluklarını hissettirmeyeyimm...

hadi izell testin varsa yap, yoksa hemen eczaneye

öncelikle hayırlısı olsun neden test yapmayı denemiyorsun ?

(phiam burda olsaydı aynen şöle derdi haydi eczaneden test al yap sonucuda bize bildir )

Arkadaşlarını nasıl da iyi tanımış benim tatlişkolarım, yerim sizi

bekle şekerim az kaldı bata zaten o zaman yap testini

phia mmmmmmmmmm
dun gece uzaktan baktım da baktımmm
en cok ozman koydu heeeeeee
vallaaa sabırla bekle guselim daha vaktin varrr
inşallah hayırlısı neyse onu verir Rabbim

Ahh canım ahhh, tahmin ediyorum zaten, ama keşke yazabileydin diye de gözlerim aradı, aşağıda takip ettiğini bildiğim halde

Kasım ayı listesi varsa 7 kasım a beni yazabilirmisiniz kızlar :) ekim ayı hüsranımı üstümden ancak atabildim. bu arada hamile kalan arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum benim gibi bekleyen arkadaşlar içinde dua ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için.

tatlım sabh 36.5tu bakalım yarın ne olacak

Tamam canım, bakalım diğer günlerin nasıl olacak, takip edelim...

Hoş geldin canımmmbu sabah ateşin kaç çıktı senin ve bata az kaldı çok merak ettimde

Canım yazayım bak şimdi;

ÖLÇÜM SAATİ 6.20

20. Gün ---> 36.5
21. Gün ---> 36.6
22. Gün ---> 36.5
23. Gün ---> 36.6
23. Gün Yine Yataktan Kalkmadan Saat 8.25'te ---> 36.8

phia canımcım bu angels42 varya hala kırmızı görmedi test de yapmamış ben söyledim ama nafile sende bişiler söyle

Kızlar kahverengi akıntım oldu.ara Ara tam yogunda değil.afedersiniz peceteye geldi cookk az.

Canım, bak senin test yapman lazım, adetin geçmiş, Allah korusun bu lekelenmeler düşük belirtisi olabiliyor, git bir an önce kan testi mi yaptırırsın idrar mı yaptırırsın bilemiyorum ama yaptır ve doktora göster güzelim. Son Adet Tarihin neydi ve kaç günde oluyorsun onu da bir yazar mısın bana?

SELAM FISTIKLAAAAAAARRR

nasılsınız???
hayırlı cumalar hepimizeeee
yine her cuma günü oldugu gibi yoğun geçiyor günüm.
maşallah bu ay çok bereketli geçiyor misafir konusunda
bu akşama da yemege misafirim geliyor.
olsun olsun misafir berekettir..

tugram gelmişsin kuzuuuuuuuuu
nasılsın bidenem?
mapusluk zormuydu

phiammmmm ateşine hemen bi göz atıp yazıyorum kuzucuummm
sunbalcım sende ölçtün sanırım? hemen bakıom ateşlerinize kızlarr

canım senin gayet güzel gidiyor.
benim 20.gün 36.6
21.gün 36,5
22.gün 36,5 çıktı
eğer yarın sabah 36,4 yada daha düşük görürsem ümidi keseceğim.Sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum

canım hoşgeldin bu sana gelen misafirleri bizede bulaştırdın cane yarın akşamda bana geliyor misafircikler

phia canımcım bu angels42 varya hala kırmızı görmedi test de yapmamış ben söyledim ama nafile sende bişiler söyle

Aa aaaaa Kız Angels42, kız Allah seni, 4 gün geçmiş DÖÖÖÖRRRTTT, kalk git yap şu testi hemen yoksa gözüm görmesin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…