hee valla kızz :) üşüttüm desem yok çünkü sabahtan beri battaniye altındayım ayagımda patik var :)) üşütmiyim die akşama doğru gaz başladı hala devam edior :) ayaklarım 2-3 gündğr sızım sızım :) kız hadi inşalalhhhhh
arkadaslarına gıt güzel bı kıtab oku..ben el isine basladım oyalanmak icin..kafanı dagıtmaya calıs böylelikle
bebiş oluyor tatlım daha ne olsunnnnn
İnşallah hamişsindir tatlımmmmmmmmmmmmmmmamin canım insallah..bıze biseyler oluyor sonumuz hayır ola insallah..bende tüm gündür corabla geziyorum karnım bı tuhaf..ay ne bılım..pazartesı bat günüm ozaman ögrenecezzz insallah
kız phia nerdesin kız çağırdın bizi geldik anam sen yoksun burda...
İnşallah hamişsindir tatlımmmmmmmmmmmmmmm
devamlı su icme istegıme ne demelıkurudum kaldım kızlar hepımız bırbırımıze dua edelım...bu ay güzel olsun hepımız ıcın
İnşallah hamişsindir tatlımmmmmmmmmmmmmmm
insallah canım..ılk burda paylasacam inanın...kızlarımla bu mutlulugu paylasmak cok güzel olacak ınsallah..olumsuz habersede kızlar benı toparlarsınız degılmı
ediyoruz zaten canım..Allah isteyen herkese sağlıklısıyla versin bebişlerini inşallah..
ben demedimmi olumsuz düşünmek yokkkk diye..
elma dememız lazım canım...yoksa ses vermez66:
el işi yapmayı bilmiyorum kiama kış geliyo öğrensemde bol bol atkı yapsam bütün sülaleye
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun... Inşallahhh hayırlı haberlerle tekrar gelirim ve inşallah siiznde hayırlı haberlerinizi alırımmmm... Aminnnn
Kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun... İnşallahhh hayırlı haberlerle tekrar gelirim ve inşallah siiznde hayırlı haberlerinizi alırımmmm... Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?