Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım benide ekleyebılırmısın bat 20 ekim inşallah 20 ekımde hamıleyım derım allah hepınıze bebiş versin hersey gönlünüze göre olsun

actık canımsın ama bı tuhaf gercekten o dudaklarını büzmede ne oluyo..cok ilerlemıcek bu kız sankı : ilk sorularda elendı demesınler dıyo bıde yaaaa

Kızlar, ben kafamı gözümü tutamıyorum, gidiyo, kapanıyo, ben çıksam iyi olacak. Belki uzanırken, tabletten girerim yine, uyuyup kalmazsam

Kızlar, ben kafamı gözümü tutamıyorum, gidiyo, kapanıyo, ben çıksam iyi olacak. Belki uzanırken, tabletten girerim yine, uyuyup kalmazsam

tamam kızlar bende cıkacam..epey gec oldu saat..yarın yenı bır güne baslarken görüsmek üzere...hepınız öpüldünüz canlarım...

yok kız memnunum ben halimden..her zaman giremiyorum da ben pek katılamıom sohbete..senin yaş kaç?kaç senelik evlisin?

herzaman beklerız sohbete canımsın...ben 27 yasındayım canım 1 yılı gectı evlenelı...ıkı üc aydırda bebek istiyoruz canım..sen kac yıllık evlısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…