Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ağzından bal damlıyor canım
elimde bir test daha var yapmamak için zor tutuyorum kendimi acaba yapsam mı yoksa yarın sabah mı yapsam cok kararsızım :)

aynı sıkayetler bendede var dün bat günümdü ve hala kırmızı gelmedı..testte de tam belırlı bısey cıkmadı..kalakaldım vallahı

Canım, silik çizgin var sonuçta, ama bazı şikayetlerin de var. Sen kan testini de yaptır canım, belki hcg değeri azdır ve iğne veya ilaçla takviye yapmak gerekiyordur bebişin iyice tutunması için, sen ihmal etme sonuçta dün BAT tı , beklemene gerek yok...

siz ne ara konustunuz bukadar konuyu yaaa geriye donup okumak ta zor velhasil kelam benim birkac arkadasim bat gununde test yapti negatif hatta ilac falan alip adet olmayi dusunenler vardi 1 hafta 10 gun sonra hamile cikanlar oldu yani bekleyin derim

senin adet günün geçmedi mi canım benim daha 9 gün var adet olmama .. seninde göğüs arıların aynımı peki bazen cok ağrıyo bazen ağrısı diniyor

evet bazen bı sancı gırıyo sonra gecıyor.sıskınlık zaten var..dün sabah kalktıgımda gögüs uclarım kabarmıstı ve koyulanmıstı sankı sımdı bısey yok..bı gelıyo bı gıdıyo anlamadım taltım

ağzından bal damlıyor canım
elimde bir test daha var yapmamak için zor tutuyorum kendimi acaba yapsam mı yoksa yarın sabah mı yapsam cok kararsızım :)

BAT dün ise ve halen de kırmızılar gelmediğine göre yapmalısın bence ama sen bilirsin canım

azından bal damlıyor arkadasım bende beklıcem sanırım bıraz..bat günüm dündü bakalım ne olcek..kırmızılar halen yok daha

tatlım yıne kesın cıkmadı..yıne sılık yıne sılık..anlamadım gıttı..yarın sabah tekrar test yapacam ögleden sonra doktora gıdecem ya ne yapım

esımle konustum sımdı yarın gıdersın kan vermeye dedı..anlamadım gıttı...sabah bı taze taze yapım su testı..

kuzuuuu doktora gitmeden önce özele gidip bi kan testi yaptırsan bence..?? tabii yine sen bilirsinn... gebelik testleriyle uğraşma derim ben hem phia da haklı Allah vermesin kötü bi durum varsa hemen müdahele gerek...
Yawww kızlar sanki tel gibi bi pembe çizgi görüyorum Ama zar zorrr belkide ben uyduruyorummm

anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm foto koyy fotooooooooooooo...............

dogru söylüyorsun canım ama yınede emın olamıyorum..belırtılerım var gecıkmede var yarın sabah gıdım zaten doktor 2 günde söylemıyomu hamıle olup olmadıgını??????

aynen ya perşembe günü kan testi yaptırıcam ben böyle dayanmak zor bi kaç günlük bile olsa çıkar herhalde demi

canım hsg bende çekindim ama peşine günümde adet olmuştum onla alakası olduğunu sanmıyorum farklı bi ilaç kullandıysan belki ondandır yada çok stres yapıyosan ondanda gecikebilir. rahat ol düşünmemeye çalış hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun. ama tabi ki dualarımız hamiş olman yönünde canım

endıselendırdınız benı kızlaaaarrrç.....sasırdım kaldım sımcık

baka baka güneşe çevirip bakıom ben uyduruyorummm yaaa

dogru söylüyorsun canım ama yınede emın olamıyorum..belırtılerım var gecıkmede var yarın sabah gıdım zaten doktor 2 günde söylemıyomu hamıle olup olmadıgını??????

genelde bir hafta geçsin diyorlar canım ultrasonda zaten görünmez şimdi yaparsa kan testi yapar ama git bekleyip kendini daha fazla germeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…