Canım, eğer o yerleşme kanaması ise ancak yerleşir bence. Ben de hsg çektirmiştim ama gecikme olmadı hatta BAT'tan yarım gün önceden geldi diyebilirimOna bağlı birşey değil yani...
Bence dün adet gününseydi, bugün bir kez daha tekrarlayabilirsin testi, çünkü yerleşmeden sonra ancak bu günlerde idrarda görünür varsa diye düşünüyorum
canım testini yüklede bizde bakalım biii olmazmıı...? ve silik çizgin varsa bence hemen bi kan testi vermelisin...
aynı sıkayetler bendede var dün bat günümdü ve hala kırmızı gelmedı..testte de tam belırlı bısey cıkmadı..kalakaldım vallahı
ağzından bal damlıyor canım
elimde bir test daha var yapmamak için zor tutuyorum kendimi acaba yapsam mı yoksa yarın sabah mı yapsam cok kararsızım :)
senin adet günün geçmedi mi canım benim daha 9 gün var adet olmama .. seninde göğüs arıların aynımı peki bazen cok ağrıyo bazen ağrısı diniyor
ağzından bal damlıyor canım
elimde bir test daha var yapmamak için zor tutuyorum kendimi acaba yapsam mı yoksa yarın sabah mı yapsam cok kararsızım :)
siz ne ara konustunuz bukadar konuyu yaaa geriye donup okumak ta zor velhasil kelam benim birkac arkadasim bat gununde test yapti negatif hatta ilac falan alip adet olmayi dusunenler vardi 1 hafta 10 gun sonra hamile cikanlar oldu yani bekleyin derim
tatlım yıne kesın cıkmadı..yıne sılık yıne sılık..anlamadım gıttı..yarın sabah tekrar test yapacam ögleden sonra doktora gıdecem ya ne yapım
esımle konustum sımdı yarın gıdersın kan vermeye dedı..anlamadım gıttı...sabah bı taze taze yapım su testı..
Yawww kızlar sanki tel gibi bi pembe çizgi görüyorumAma zar zorrr belkide ben uyduruyorummm
Yawww kızlar sanki tel gibi bi pembe çizgi görüyorumAma zar zorrr belkide ben uyduruyorummm
Canım, silik çizgin var sonuçta, ama bazı şikayetlerin de var. Sen kan testini de yaptır canım, belki hcg değeri azdır ve iğne veya ilaçla takviye yapmak gerekiyordur bebişin iyice tutunması için, sen ihmal etme sonuçta dün BAT tı , beklemene gerek yok...
evet bazen bı sancı gırıyo sonra gecıyor.sıskınlık zaten var..dün sabah kalktıgımda gögüs uclarım kabarmıstı ve koyulanmıstı sankı sımdı bısey yok..bı gelıyo bı gıdıyo anlamadım taltım
merhaba kızlar
10 ekimdeki lekelenmeden sonra
15inde adet olmam gerekiyordu ama olmadım
dünde adet günümde test yaptım ama negatif cıktı cokta ümitlenmiştim
bugün bu saat oldu hala adet olmadım
yarın testi yenilicem
o gün gelen leke yerleşme olsaydı teste kesin cıkarmıydı acaba
bide ben 21 eylülde hsg çektirmiştim adet ondanda geçikiyor olabilirmi
off ya cok heyecanla bekliyorum var mı yokmu bilmiyorum
ikilemde kalmak cok kötü bişey
gögüslerim ağrıyo biraz uclarına dokununca birazda kasıklarımda ağrı var başka da belirti yok henüz
kafam cok karısık
kuzuuuu doktora gitmeden önce özele gidip bi kan testi yaptırsan bence..?? tabii yine sen bilirsinn... gebelik testleriyle uğraşma derim ben hem phia da haklı Allah vermesin kötü bi durum varsa hemen müdahele gerek...
anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmfoto koyy fotooooooooooooo...............
kuzuuuu doktora gitmeden önce özele gidip bi kan testi yaptırsan bence..?? tabii yine sen bilirsinn... gebelik testleriyle uğraşma derim ben hem phia da haklı Allah vermesin kötü bi durum varsa hemen müdahele gerek...
anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmfoto koyy fotooooooooooooo...............
aynen yaperşembe günü kan testi yaptırıcam ben böyle dayanmak zor bi kaç günlük bile olsa çıkar herhalde demi
yaaa roseeeee ben orda bişey görüyorum sankiiiiihayalmi diyorum ekrana yaklaşıyorum uzaklaşıyorum yine görüyorum yineee.... neyse sen bence 2 gün sonra yine test yap kuzum... İnşallah bebiş seninledirrrr
İnşallah canım yaa ben de görüyorum silik çizgi tabi gözüme gözükmüyosa
Kafayı yedik vallahi çizgiler yüzünden
dogru söylüyorsun canım ama yınede emın olamıyorum..belırtılerım var gecıkmede var yarın sabah gıdım zaten doktor 2 günde söylemıyomu hamıle olup olmadıgını??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?