genelde bir hafta geçsin diyorlar canım ultrasonda zaten görünmez şimdi yaparsa kan testi yapar ama git bekleyip kendini daha fazla germeden.
ben yarın yaptırcam heralde canım...yarın sabah idrar testı pesıne hastaneye gıdıp test yaptırım en ıyısımı
İnşallah canım yaa ben de görüyorum silik çizgi tabi gözüme gözükmüyosa
Kafayı yedik vallahi çizgiler yüzünden
kızlar doktora kontrole gittim geldim şimdi bu gece son bi çalışma yapın dedi doktor bide progestan verdi kullanan varmı bu ilacı şekerler bi bilgi verseniz
canım şimdi yumurtla zamanım tamamlandı bebek olursa düşük olmasın diye mi buBen kullanıyorum canım. Çok güzel kafa yapıyor.
canım şimdi yumurtla zamanım tamamlandı bebek olursa düşük olmasın diye mi bu
Rahmi bebeğe hazırlamak içindir sanırım canım. Ben ilk gebeliğim olduğu için düşük riskini azaltmak için kullanıyorum. Bebeğin rahme daha kolay tutunabilmesi için verilmiştir sana tahminimce.
Çalışıyorsan geceleri iç, gerçekten çok sağlam kafa yapıyor çünkü.
KIZLARRRR ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK KÖTÜYÜÜMM KENDİME ZARARA VERMEKTEN KORKUYORUMMM BANA YARDIM EDINN BUTUN ÇABALARIM BOŞAYMIŞŞŞ BENIM NORMAL YOLLA COCUGUM OLMAZMISS ....EŞİMLE TESTLERIMIZI YAPTIRMISTIK YAAA SONRA BI DR GOSTERMIŞTIIKKK O DR BI BOKTAN ANLAMIOMUS ESIMIN TESTLERI COK KOTU CIKMIS ASLINDAAA....ANCA TUP BEBEK OLUR DEDI DOKTORR BUTUN HAYALLERIM YIKILDI BIRDENNN:s NAPICAM BENNNNNNNN COK YANLIZIMMMM EŞİMİ ÇAĞIRDIM DR BEN KONUSAYIM DEDİİ EŞİNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAR COOOK KOTUYUMM
canım sakin ol başka bi doktora gidin onada gösterin hem allahın mucizesi o kadar çok ki dün yazmıştım bi komşumuzun 25 yıl bebekleri olmuyordu kadın 2 gün önce hamile olduğunu öğrendiKIZLARRRR ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK KÖTÜYÜÜMM KENDİME ZARARA VERMEKTEN KORKUYORUMMM BANA YARDIM EDINN BUTUN ÇABALARIM BOŞAYMIŞŞŞ BENIM NORMAL YOLLA COCUGUM OLMAZMISS ....EŞİMLE TESTLERIMIZI YAPTIRMISTIK YAAA SONRA BI DR GOSTERMIŞTIIKKK O DR BI BOKTAN ANLAMIOMUS ESIMIN TESTLERI COK KOTU CIKMIS ASLINDAAA....ANCA TUP BEBEK OLUR DEDI DOKTORR BUTUN HAYALLERIM YIKILDI BIRDENNN:s NAPICAM BENNNNNNNN COK YANLIZIMMMM EŞİMİ ÇAĞIRDIM DR BEN KONUSAYIM DEDİİ EŞİNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAR COOOK KOTUYUMM
KIZLARRRR ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK KÖTÜYÜÜMM KENDİME ZARARA VERMEKTEN KORKUYORUMMM BANA YARDIM EDINN BUTUN ÇABALARIM BOŞAYMIŞŞŞ BENIM NORMAL YOLLA COCUGUM OLMAZMISS ....EŞİMLE TESTLERIMIZI YAPTIRMISTIK YAAA SONRA BI DR GOSTERMIŞTIIKKK O DR BI BOKTAN ANLAMIOMUS ESIMIN TESTLERI COK KOTU CIKMIS ASLINDAAA....ANCA TUP BEBEK OLUR DEDI DOKTORR BUTUN HAYALLERIM YIKILDI BIRDENNN:s NAPICAM BENNNNNNNN COK YANLIZIMMMM EŞİMİ ÇAĞIRDIM DR BEN KONUSAYIM DEDİİ EŞİNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAR COOOK KOTUYUMM
kızlar doktora kontrole gittim geldim şimdi bu gece son bi çalışma yapın dedi doktor bide progestan verdi kullanan varmı bu ilacı şekerler bi bilgi verseniz
canımm doktor banada vermişti klomen kullandığımda.. bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo o ilaç yanlız gerçekten iyi kafa yapıyo baş dönmesi felan olursa bebeğe yorma ilaçtan oluyodur...
yaaaaaaaa canıımmmmmmmmm bu kadar üzme kendini.. Gelen herşey Rabbimden sonuçta... siz doktorla görüşün detaylı bakalım tam olarak sıkıntı neymiş belki çok basit bi tedavisi vardır.. hemen karamsarlığa kapılma lütfen canımm kıyamam ben sana yaaaabütün sıkıntıları beraber atlatıcaz Allah'ın izniyle... sen sadece sakin olmaya çalış şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?