Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bitanem benim ablamda aynı yollardan geçti.. sancılı sıkıntılı değill çünkü sonunda bi heyecan var Rabbim İnşallah nasip eder.. bana sorarsan annene söylemelisin.. çünkü yumurta toplama işleminde felan yanında birini isteyebilirler.. gözün hiç korkmasın benim ablam çok pimpirikliydi iğne ilaç konusunda ama o heyecanla hiçbirini gözü görmedi... öncelikle yumurtaların gelişsin ve daha fazla olsun diye koldan yada göbekten kendin uygulayacağın tarzda iğneler veriyolar belirli gün bunları kullanıyosun.. sonra ultrasona giriyosun sürekli yumurtalar takipte oluyo.. daha sonra kan testleri var heralde.. çatlatma iğnesi yapıyolar 1-2 gün içindede yumurtaları topluyolar bu biraz sıkıntılı oluyomuş ama ondada uyutuyolar zaten :) sen yine hiçbirşey hissetmiyosun.. daha sonra erkekten sperm alıp embriyologlar dölleme işlemini gerçekleşiyo... bundan sonrası embriyologlara kalıyo onlar sürekli yumurtaların takibine başlıyo.. döllenen yumurtalar 4 hücreli felan olduğunda hemen seni çağırıyolar ve transfer işlemi gerçekleşiyo.. benim ablamın tedavisi bu şekildeydi ama o 2008'de yaptırmıştı şimdi yine düşünüyolar...

yanlız şöyle bir durum var sıkıntı erkekte olsada yine zorluğu çeken kadın oluyo.. kadın o kadar iğne kan ultrason vs. işlemleriyle uğraşıyo erkek sadece sperm veriyo buda Rabbimin takdiri.. Ama ben inanıyorumki bebek aşkı herşeyi görmezden gelmene yardımcı olacaktır.. İnan hiç zor değill maddi imkan olsa ben hemen tüp bebek yaptırırdım.. fiyatlarını tam bilmiyorum ablamlar o zaman 8 aylık evlilerdi 5000 civarı bi harcama yaptılar ama şimdi çok değişmiş ilaçları devlet karşılıyomuş sanırım.. zaten doktoruna sana herşeyi söyler o söylemese bile sen bi kağıda soracaklarını not al sor tek tek.. çünkü kafanda hiçbir soru işareti kalmaması lazım kafanın çok rahat olması lazım ona göre.... Rabbim İnşallah hemencecik gönderiverir melekleriniziiiiii :) (İnşallah ikiz olur tek seferdeeee )

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr benim krımızlarrrr 3gun oncesınden teşrif ettilerrrrrrr dün eve gttim baktımkı gelmıslerr aksam agladım agladımm kendıme geldimm şimdi hayırlısı böyleymiş diyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr benim krımızlarrrr 3gun oncesınden teşrif ettilerrrrrrr dün eve gttim baktımkı gelmıslerr aksam agladım agladımm kendıme geldimm şimdi hayırlısı böyleymiş diyorum

canım noolur ağlamayın yaaa kıyamıyorum ben hiç kimseyeee Rabbim büyükkk elbet bundada var bi hayır demekki bebiş en hayırlı zamanda gelmek istiyor öyle düşün... Kırmızı demek yeni bir ayın umudu demek.. hadi biran evvel umutların yeşersin de rumuzun gibi tekrar eğlenceli oll arkadaşımmm...

kızlar soğan kürünün faydalı oldugunu duydum nasıl yapılıoo bilen yada dha onceden uygulayan varmıııı ??????????????

merhaba kızlar,
nasılsınız? yoğunluktan takip edemedim. sayfalar da çok ilerlediğinden okuyamadım.

mmlk canım acil şifa diliyorum eşine. zor günler geçiriyorsunuz. ama moralinizi bozmayın lütfen. hepimizin yaşayabileceği durumlar. şükür ki tedavi yöntemleri oldukça gelişmiş durumda. Rabbim kısa zamanda sıkıntınızı gidersin inşaallah.

bu akşam kociş şehir dışına çıkıyor, yarın akşam da yolda olacak. cumartesi de düğün var yine şehir dışında. gidip gelicez kısmetse. tam da yumoş günlerime geliyor sanırsam. bu ay da bi sonuç çıkmıycak tahminimce..

ha bi de sinir etti beni. bu akşam yola çıkıyor ya. gidip annelerinde kalaymışım. evim varken bi yere gitmem dedim. gitçeksin dedi gitmicem dedim. geçen ankaraya gittiğinde de evde kalmıştım. neymiş o zaman anneleri burda diilmiş. senin annen yoksa benim annem vardı. ama ben evimde kaldım. hayır yıllarca yalnız yaşamış biri olarak eksik miyim sakat mıyım, kocam evde yok diye kaynanamda kalayım. rahat yatağımda yatmak varken gidip kanapede büzüşeyim. anlamadım gitti..

hayırlısı haktan cnm en güzelini yapıyorsun kesinlikle umudunu kaybetmek yok yola devam

herşeyi oluruna mı bırakmalı yoksa peşinden koşup çokmu yorulmalı bilemedim hayatımın seyrinin alışkanlıklarımın ve beklentilerimin değiştiğini düşünüyorum bir şeyi isteyip sahip olamamamak ve bunun içinde yapacak çok bişeyinizin olmaması insanın aciziyetini nasılda ortaya koyuyuor rabbim dur diyor dur herşeyi kendin yaptığını sanıyorsun ama öyle değil hiç olmayacakmış gibi hissetmek bastan keybetmiş olmaktır olmayanı kaybetmek çok acı bir duygu bugün ağlamak istiyorum kendimi gülerek avutmucam ağlamakta insanca değilmi bu yazdıklarımın sebebi buayda olmayışı değil çünkü hala olan bişey yok ama duygularımm düşüncelerim sirküle eden beynimde ben nasıl mücadele ederimkii bıraktım aksın göz yaşalrım bugünde böyle olsun

iim şimdi ama ilkk gördüğünde kötü oluyo insann ve eşimin masum masum bakrak yinemi olmadı demesi canımı cok acıttııı oyuzdeen agladım isyan etmıyorum yınedee hayırlı zamnda olucak ınsss

kızlar soğan kürünün faydalı oldugunu duydum nasıl yapılıoo bilen yada dha onceden uygulayan varmıııı ??????????????

cnm ben bi ara yapmıştım ama fazla bi etkisini göremedim ama yine de söylim sen yap adet bitiminden 7 gün sonra yapılıyo 2 bardak suya 1 orta boy soğanı kabuklarıyla beraber 4 e böl 5 kd kaynat ılıyınca iç cnm günde 2 kere aç karnına içiliyo 15 gün yapacaksın.

iim şimdi ama ilkk gördüğünde kötü oluyo insann ve eşimin masum masum bakrak yinemi olmadı demesi canımı cok acıttııı oyuzdeen agladım isyan etmıyorum yınedee hayırlı zamnda olucak ınsss

canım yaa hayırlısı olsun bende kırmızıyı görmedim ama ümidi kestim artık belli bişey.bu konuda bizler aciziz cenab_ı mevlam ol diyecek olacak.Ama tabiki insan üzülüyor ağlıyor ee buda bizim fıtratımız yaradılışımız.Artık bize duadan istemekten ve elimizden geleni yapmakltan başka bir şey kalmadı.

aynı benim eşim gibiymiş oda böyle yapar ve hep tartışırız sanki evde kalamıyoruz ya bende kaç yıl üniversitede okudum hemde gece şimdi evim de mi tek kalamıyorum böyle yapınca kaynanamdan soğuyorum

Aaaaa bugün herkes çok suskunnn nedir bu böyle hani neşeee Tutuşun bi halay döndürelim birşey olsun yanii herkesin morali bozukkk böyle bebiş olmazz

aynı benim eşim gibiymiş oda böyle yapar ve hep tartışırız sanki evde kalamıyoruz ya bende kaç yıl üniversitede okudum hemde gece şimdi evim de mi tek kalamıyorum böyle yapınca kaynanamdan soğuyorum

hayır işin garibi kaynanamın muhabbetle alakası yok. ben gitsem hoşgeldin der, gelmiycem evdeyim desem bişi demez. daha önce bizim ev havaalanına uzak olduğu için birkaç kez birlikte orda kaldık, sabah kolay gitsin diye. bu sefer öyle de değil.

bütün adamlara bencillikten kurtulma, öfke kontrolü bi de eşini kendisine hizmet edilmek üzere programlanmış bir robot olarak görmeme eğitimi istiyorum hökümetten...

Aaaaa bugün herkes çok suskunnn nedir bu böyle hani neşeee Tutuşun bi halay döndürelim birşey olsun yanii herkesin morali bozukkk böyle bebiş olmazz

gel bacım gel

olmıycak başka türlü.. tepinelim en iyisi.

şincik başbakan 18 yaşın seçilmesi mevzuunu anlatıyor.. bence tüm adamların seçilme hakkını yaş sınırlaması olmaksızın elinden alalım.. bi kk partisi kuralım. ilk seçimde belediyelerden başlayalım..

biri beni durdursunn tüm muhalif + feminist hücrelerim canlanmaya başladı.

Valla bana uyarr zaten siyasetin içindee partide çalışıyorumm KK partisi ismi güzel kendi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…