cnm evet araştırıyorum 1-2gun ıcerısınde hayatım çok değişti dun sabah neler arastırıyordum, sımdı neler dusunuyorum,arastırıyorum... bu arada da gg.dan gelmiş ovılasyon testlerımben evde yokken gerı gıtmıs, dun kagıt yapıstırmıslar kapıyaa ağlama krızıne gırdım, dayanamıyorum cok zormus allah baska dert vermesın tbı ..ama bırden daha yasım cok genc esımınde oyle ,boyle bısy duymayı beklemıyorduk..cnm tamamen ,0 hareketlılık oldugu ıcın ve 0,4 sperm bulundugu ıcın.(tekrar sperm testı ıstedı sonuca gore) %90 mıkroenjeksıyona baslıyacaklar ,, nasıl agrılı bır sureçmı benı beklıyor o ıslemler sırasıda hıc bısyle ılgılı bılgım yok yumurtalarımı toplayacklarını ve sonra rahme yerlestıreceklerını bılıyorum..pnları arastırıyorum fıyatlara bakıyorum kafam allak bullakkk kızlarr ........kimsede bilmiyor tek basımamı geçmeliyim bu sureçlerden, yoksa anneme soylemelımıyım bılmıyorummmmmmm ne yapacagım allak bullakım eşime karsı guclu durmaya clısıyorum ama yuzumden yıkımımı anlıyor kendı ztn cok kotu oldu .kıyamıyorum onadaa cnm o bnmm..
cnm bnm cok saol goz yaslarımı tutamıyorum suan ne kadr ıyısınız sızlerrr hepınızı cok sevıyorum..allah razı olsun tugracım inaşşalh gönlunde ne varsa allahım bekletmeden versınn cok ıcten soyluyorumm..aynen benı tarıf etmıssın ben en gucsuzken en guclu olmak zorunda kaldımmm,dün eşim basını omzuma yaslandı bana öyle bırsey dedııkı cok uzuldum,, dedım: sacmalama ben senın her halukarda ynındayım kıyamadım içim paramparça olduu onamı uzulucem kendımemı yasıcaklaırmamı cok tuhafım ama guclu olmaya calsıyorum kızlarr ..evet bazı konularda sızlerden yardım ıstıycem arada burdan yardım edersenı cok sevınrıım canlarım bnm ,dedııgn gıbı basta aıleme arastırmalar tam anlamı ıle bıtıp ne yapılcagı karar alınınca anneme ve esımın annesıne soyleyecegım olmassa..eşimin aılesıde problemlı benden bılırler sorunu sımdı daha oncede sacama sapan sebeplerdn aıleme sıkayetler edıp baska aıle olsa bosatırdı dıe cumleler kurmustu onada acıklamak ıstıyorum durumu bnı cok ezerlersonra..
cnm allah razı olsun roseeeeeburda ne guzl arkadaslıklar edındım.bılyıormusun ovilasyon testlerım geldı bn yokken gerı gıtmıs gıdıp almam laızm onlarıda ,ne heycanlar yasadık burdahep bırlıkte..güçlü olmaya calsııyorum allahım buyukk buda bıızm sınavımızmıs hersy guzl olck inşllahh..
dediğim gibi fazla bişey yazmama gerek yok güzelimm
ne zman istersen bişi araştırırken fikir olarakta
her daimm yardımcı olurum tamam mı?
bi mesajın yeter
sen kendine dikkat et kocana desteğini esirgeme inan onlar bizden daha hasss bu konularda
geresi gelecektir yüce Rabbim in izniyle
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr benim krımızlarrrr 3gun oncesınden teşrif ettilerrrrrrr dün eve gttim baktımkı gelmıslerr aksam agladım agladımm kendıme geldimm şimdi hayırlısı böyleymiş diyorum
cnm allah razı olsun roseeeeeburda ne guzl arkadaslıklar edındım.bılyıormusun ovilasyon testlerım geldı bn yokken gerı gıtmıs gıdıp almam laızm onlarıda ,ne heycanlar yasadık burdahep bırlıkte..güçlü olmaya calsııyorum allahım buyukk buda bıızm sınavımızmıs hersy guzl olck inşllahh..
Canııııımmm Allah senden de razı olsun hepimizden razı olsun bitanem benim hepimiz de çok seviyoruz seniii yanındayız her zaman böle uzaktan ne kadar ne yapabirsek burdayız hep...
Sonun da sölediğin gibi herşey güzel olacak canım emin oll
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr benim krımızlarrrr 3gun oncesınden teşrif ettilerrrrrrr dün eve gttim baktımkı gelmıslerr aksam agladım agladımm kendıme geldimm şimdi hayırlısı böyleymiş diyorum
canım noolur ağlamayın yaaa kıyamıyorum ben hiç kimseyeeeRabbim büyükkk elbet bundada var bi hayır demekki bebiş en hayırlı zamanda gelmek istiyor öyle düşün... Kırmızı demek yeni bir ayın umudu demek.. hadi biran evvel umutların yeşersin de rumuzun gibi tekrar eğlenceli oll arkadaşımmm...
kızlar soğan kürünün faydalı oldugunu duydum nasıl yapılıoo bilen yada dha onceden uygulayan varmıııı ??????????????
iim şimdi ama ilkk gördüğünde kötü oluyo insann ve eşimin masum masum bakrak yinemi olmadı demesi canımı cok acıttııı oyuzdeen agladım isyan etmıyorum yınedee hayırlı zamnda olucak ınsss
merhaba kızlar,
nasılsınız? yoğunluktan takip edemedim. sayfalar da çok ilerlediğinden okuyamadım.
mmlk canım acil şifa diliyorum eşine. zor günler geçiriyorsunuz. ama moralinizi bozmayın lütfen. hepimizin yaşayabileceği durumlar. şükür ki tedavi yöntemleri oldukça gelişmiş durumda. Rabbim kısa zamanda sıkıntınızı gidersin inşaallah.
bu akşam kociş şehir dışına çıkıyor, yarın akşam da yolda olacak. cumartesi de düğün var yine şehir dışında. gidip gelicez kısmetse. tam da yumoş günlerime geliyor sanırsam. bu ay da bi sonuç çıkmıycak tahminimce..
ha bi de sinir etti beni. bu akşam yola çıkıyor ya. gidip annelerinde kalaymışım. evim varken bi yere gitmem dedim. gitçeksin dedi gitmicem dedim. geçen ankaraya gittiğinde de evde kalmıştım. neymiş o zaman anneleri burda diilmiş. senin annen yoksa benim annem vardı. ama ben evimde kaldım. hayır yıllarca yalnız yaşamış biri olarak eksik miyim sakat mıyım, kocam evde yok diye kaynanamda kalayım. rahat yatağımda yatmak varken gidip kanapede büzüşeyim. anlamadım gitti..
aynı benim eşim gibiymiş oda böyle yapar ve hep tartışırız sanki evde kalamıyoruz ya bende kaç yıl üniversitede okudum hemde gece şimdi evim de mi tek kalamıyorum böyle yapınca kaynanamdan soğuyorum
Aaaaa bugün herkes çok suskunnn nedir bu böyle hani neşeeeTutuşun bi halay döndürelim birşey olsun yanii herkesin morali bozukkk böyle bebiş olmazz
gel bacım gel
olmıycak başka türlü.. tepinelim en iyisi.
şincik başbakan 18 yaşın seçilmesi mevzuunu anlatıyor.. bence tüm adamların seçilme hakkını yaş sınırlaması olmaksızın elinden alalım.. bi kk partisi kuralım. ilk seçimde belediyelerden başlayalım..
biri beni durdursunntüm muhalif + feminist hücrelerim canlanmaya başladı.
Valla bana uyarr zaten siyasetin içindee partide çalışıyorumm KK partisi ismi güzel kendi güzel
nuuur gerçekten siyasi partidemi çalışıyosun sen kuzum..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?