Evett ama başkanın ofisindeyim partinin binasında değil cnm
eneeeee meslekdaşızz bende siyasi partideyim dee
amann tanrımmHangi şeheerdesin
Ankaraaa il başkanlığı sen..??
Benim ilçe başkanlığı canım ama önümüzdeki seneye belediyeyi hedefliyoruzz alıcaz
İzmir ilçe cnm
topiği işgal etmeyelim ayooll özelden yazışalım bareee.....
bence de başkanlar burda enselicek sizideşifre olacaksınız
herşeyi oluruna mı bırakmalı yoksa peşinden koşup çokmu yorulmalı bilemedim hayatımın seyrinin alışkanlıklarımın ve beklentilerimin değiştiğini düşünüyorum bir şeyi isteyip sahip olamamamak ve bunun içinde yapacak çok bişeyinizin olmaması insanın aciziyetini nasılda ortaya koyuyuor rabbim dur diyor dur herşeyi kendin yaptığını sanıyorsun ama öyle değil hiç olmayacakmış gibi hissetmek bastan keybetmiş olmaktır olmayanı kaybetmek çok acı bir duygu bugün ağlamak istiyorum kendimi gülerek avutmucam ağlamakta insanca değilmi bu yazdıklarımın sebebi buayda olmayışı değil çünkü hala olan bişey yok ama duygularımm düşüncelerim sirküle eden beynimde ben nasıl mücadele ederimkii bıraktım aksın göz yaşalrım bugünde böyle olsun
topiği işgal etmeyelim ayooll özelden yazışalım bareee.....
arkadaşlar batı 2 gun geçti hala inatla test yapmayacağım hafıften bı heyecanda var :) acaba mı dıye geçen ay 15 ekımdı ondan once 17 eylül bat tarıhımdı 2 ilerı 2 geri gun oynadığı içüün beklemedeyız bakalım
hahahahahaaaa ilahi taydiiiiiiiinnnnbizim başkanlarda hamiş olmak istiyo deseneeee kııız hiç gülceğim yoktu vallahiiiii
Ya bu 10 dakikada bir mesaj atma işi ne gıcık. Atamadım bir türlü cevap
Ne yaptın test yaptın mı sabah? Gittin mi doktora??
canım dün yaptım bu sabahda yaptım maalesef bı degısıklık yok..ya benım ıdrarımda bı sorun var yada bılmem artık...bugün heralde depresyona gırdıgım ıcın hıc cızgı görmedım bu mümkün olamaz dıyorum ıste üzgün üzgün oturuyorum...doktora gıtmekten nerdeyse vazgectım canım ya
Canım benim neden vazgeçtin üzülme hemeenn
Canım benim neden vazgeçtin üzülme hemeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?