Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım ne oldu sanaaaa

aynı kaderı paylasıyoruz tatlım benım benım bat 15 ekim hala kırmızıları beklemekteyım

hahahahahaaaa ilahi taydiiiiiiiinnnn bizim başkanlarda hamiş olmak istiyo deseneeee kııız hiç gülceğim yoktu vallahiiiii

Ya bu 10 dakikada bir mesaj atma işi ne gıcık. Atamadım bir türlü cevap

aklıma bakan geldiğinde oyun oynarken yakalanan memurun görüntüsü geldi de... birkaç ay önce haberlerde göstermişlerdi.

benim eşim de siyasetin içinde olduğundan, ben de iyi bi acan olduumdann... başkanlar hamiş olmak istemeyebilir amma başkan karıları arasından acan çıkabülür..

Ne yaptın test yaptın mı sabah? Gittin mi doktora??

canım dün yaptım bu sabahda yaptım maalesef bı degısıklık yok..ya benım ıdrarımda bı sorun var yada bılmem artık...bugün heralde depresyona gırdıgım ıcın hıc cızgı görmedım bu mümkün olamaz dıyorum ıste üzgün üzgün oturuyorum...doktora gıtmekten nerdeyse vazgectım canım ya

Canım benim neden vazgeçtin üzülme hemeenn

arkadaslar dün hocayla sohbete gıttık...bu ara oruc tutmak cok sevapmıs bılhassa yarın kızlar...hz. zekeriyanın duası kabul olan günmüs yarın..yarın oruc tutanın duası kabul olurmus..ımkanı istegı olan herkezın duaları yarın bol olmasını dılıyorum...bol bol hayırlı ve saglıklı bebeler dıleyelım kızlaaarr

ne bılım ıkı gün önce alelen sılık cızgı dünkı testte daha az göründü bugünde hıc yoktu cızgı kırmızların gelme alametı bıle yok..kasıklarım hafıfden batıyor ve gaz cıkarıyorum cok cok ..dünden berı cok hassas aglamaklı gıbıyım en ufak seylerde ve basım dönüyor bugün...pekı bunlar varken testte neden cıkmıyor cıkmalı degılmı artık batı 2 gün gectim

ne bılım ıkı gün önce alelen sılık cızgı dünkı testte daha az göründü bugünde hıc yoktu cızgı kırmızların gelme alametı bıle yok..kasıklarım hafıfden batıyor ve gaz cıkarıyorum cok cok ..dünden berı cok hassas aglamaklı gıbıyım en ufak seylerde ve basım dönüyor bugün...pekı bunlar varken testte neden cıkmıyor cıkmalı degılmı artık batı 2 gün gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…