canım dün yaptım bu sabahda yaptım maalesef bı degısıklık yok..ya benım ıdrarımda bı sorun var yada bılmem artık...bugün heralde depresyona gırdıgım ıcın hıc cızgı görmedım bu mümkün olamaz dıyorum ıste üzgün üzgün oturuyorum...doktora gıtmekten nerdeyse vazgectım canım ya
aynı kaderı paylasıyoruz tatlım benım benım bat 15 ekim hala kırmızıları beklemekteyım
canım dün yaptım bu sabahda yaptım maalesef bı degısıklık yok..ya benım ıdrarımda bı sorun var yada bılmem artık...bugün heralde depresyona gırdıgım ıcın hıc cızgı görmedım bu mümkün olamaz dıyorum ıste üzgün üzgün oturuyorum...doktora gıtmekten nerdeyse vazgectım canım ya
Canım benim neden vazgeçtin üzülme hemeenn
gelmesinnn gelmesinnn... kırmızılara kırmızı kart göteriyorumm
Keşke ekleyebilseydin de biz de baksaydık.Kaç gün geçmiş oldu canım şimdi pazartesi idi demi
canım bi kan testi yaptırsana senn değerin çok düşüktür belkiii
kızlarr benim sancım mancım kalmadı hiç regl olcakmış gibi değilim yaaa
ne bılım tatlım yaa kırmızılar gelmıyo evvelsı gün alelen sılık cızgı dün az daha az bellı bugün hıc cızgı bellı degıl..tüm hamılelık belırtılerı suan mevcut..bas dönmesı hassassıyet. gazım var cok karnım sıs....allahım caresız kaldım..nasıl bısey bu anlamadım yahuuu..sımdıye kadar cıkması lazım degılmı testte 2 gün gectı batım
Geç döllenme falan vardır belki canım yaa
evet pazartesıydı..becerebılsem gönderecemde olmuyokı...
Canım keşke yaptırsan kan testini rahatlarsın hem böle oldum olacam diye beklemektense bi de belirtilerin var zaten güzel haber alırsın inşallah
Tatlıebbi cnm normalde adetlerin düzenli midir ? Öyleyse hamile olabilirsin. ama değilsen bile stresten gecikiyordur. Kan testi yaptır sonuç çıksın hamile değilsen bile rahatlarsın adetin gelir diğer aya hazırlanırsınn cnm
adetim düzenlı..stresı bugün yapmaya basladım kı benım adetım okadar gıcıktırkı bir gün önceden gelecegını gösterır hıssettırır...belkıde dogru kan testı yapmalıyım hemencecik
bılmemkı su an afalladım bı sakınlesırsem gıderım belkı....kac günün gectı senın
bukadarda ümitlendım acı haberı alırsam üzülürüm yaaa.kaldım karma karısık oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?