Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Keşke ekleyebilseydin de biz de baksaydık.Kaç gün geçmiş oldu canım şimdi pazartesi idi demi

Keşke ekleyebilseydin de biz de baksaydık.Kaç gün geçmiş oldu canım şimdi pazartesi idi demi

Canım benim neden vazgeçtin üzülme hemeenn

ne bılım tatlım yaa kırmızılar gelmıyo evvelsı gün alelen sılık cızgı dün az daha az bellı bugün hıc cızgı bellı degıl..tüm hamılelık belırtılerı suan mevcut..bas dönmesı hassassıyet. gazım var cok karnım sıs....allahım caresız kaldım..nasıl bısey bu anlamadım yahuuu..sımdıye kadar cıkması lazım degılmı testte 2 gün gectı batım

canım bi kan testi yaptırsana senn değerin çok düşüktür belkiii

kızlarr benim sancım mancım kalmadı hiç regl olcakmış gibi değilim yaaa

Geç döllenme falan vardır belki canım yaa

Canım keşke yaptırsan kan testini rahatlarsın hem böle oldum olacam diye beklemektense bi de belirtilerin var zaten güzel haber alırsın inşallah

Geç döllenme falan vardır belki canım yaa

yatıp uzandımmı kendımı ıyı hıssedıyorum kızlarr.. ayakta cok kaldımmı kasıklarım agrıyo ne yapcagımı sasırdım...insallah senın dedııgın gıbı dır dün burda bı arkadas anlatmıstı onun arkadasları adet gecıktıgı halde negatıf cıkmıs testte bır hafta sonra hamıle oldukları ortaya cıkmıs demıstı ondan ümit baglıyorum iste

Tatlıebbi cnm normalde adetlerin düzenli midir ? Öyleyse hamile olabilirsin. ama değilsen bile stresten gecikiyordur. Kan testi yaptır sonuç çıksın hamile değilsen bile rahatlarsın adetin gelir diğer aya hazırlanırsınn cnm

adetim düzenlı..stresı bugün yapmaya basladım kı benım adetım okadar gıcıktırkı bir gün önceden gelecegını gösterır hıssettırır...belkıde dogru kan testı yapmalıyım hemencecik

adetim düzenlı..stresı bugün yapmaya basladım kı benım adetım okadar gıcıktırkı bir gün önceden gelecegını gösterır hıssettırır...belkıde dogru kan testı yapmalıyım hemencecik

Hemen yaptırman mümkünse yaptır bence cnm

bukadarda ümitlendım acı haberı alırsam üzülürüm yaaa.kaldım karma karısık oldum yaaa

Yok tatlım almazsın inşallah alırsan da kısmet ne yapacaksın hemen diğer aya odaklanacaksın umudunu kaybetmeden
Ben bile şimdi günüm gelse de belli olsa da yoksa ovu testi siparişi falan versem önüme baksam bu ayda şuna buna dikkat etsem diye onları planlıyorum olmazsa önüme bakmaya devam ne yapım hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…