Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bıraz dınlenımde kan testi yapmak ıcın gıdecem ınsallah hastaneye

Angels canım hoşgeldin ne yaptın hayırlı haberler ver bizee

hoşbuldum canım.doktordan geldim evdeyim şimdi dinleniyorum.
BHCG değerim yükselişte çok şükür.bebeğim büyüyor yani.
raporluyum artık işe gitmicem.verdiğim iğneleri aksatma sakın,devam et,onlar sayesinde bebeğin durcak dedi doktor.
dinlen dedi.çok şükür şimdilik kötü bi gidiş yok.inşallah iyiye doğru ilerleriz hep.

degerın düsük oldugunu nasıl anladın yanı adetın gecıktı de kan testımı yaptın nasıl gelıstı senın hamılelıgın

Çooookkk sevindim canım yaa bak gördün mü Allahtan ümit kesilmez hayırlısı ile de alırsın kucağına sen tedavini aksatma dikkat et yeter

evet canım öyleyim ama ben ilk testimde kocaman bi negatif gördüm sen silikte olsa ikinci çizgiyi gördün

Bende aynen öylee kocaman bir çubuk

Çok sevindim cnm dikkat et kendine bebeğine

degerın düsük oldugunu nasıl anladın yanı adetın gecıktı de kan testımı yaptın nasıl gelıstı senın hamılelıgın

canım benim adetim 1 hafta gecikti,idrar testi yaptım pozitif çıktı.pazartesi de doktora gittim.hamilelik çıktı,ultrasonda gözükmedi küçük olduğu için.yalnız tiroid hormonum da yüksek çıktı.bu da bebeğin düşmesine neden oluyormuş.
bugün tekrar kontole gittimkan testinde BHCG değerim ölçüldü ve pazartesiye göre değer hızla yükselmiş.bu da bizim için iyi haber.
BHCG değerim aynı değerde kalsaydı eğer bebeğim gelişmeyecek ve düşecek demekti fakat benim bebeğim gelişme gösterdi çok şükür.

maşallah canım dikkat et kendinee

ne ıse yaradıkı bugünde negatif cıktı bende sankı...gıdecem hastaneye beklımmı dıye düsünüyorum artık bılmem

Olsun öle deme canım hadi bekleme yürü git çabukk hayırlı haberlerle gel bize
Bende aynen öylee kocaman bir çubuk

Çok sevindim cnm dikkat et kendine bebeğine

aynen ya dankkkk !!! azcık ucundan bare göreydik cızgıyı dimi kıı

ayy senin bebeğin yesinlerrr ham yapsınlar kısss

ne güzel..cok sevındım canım..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Çooookkk sevindim canım yaa bak gördün mü Allahtan ümit kesilmez hayırlısı ile de alırsın kucağına sen tedavini aksatma dikkat et yeter

çok sağol canım benim.
haftaya salı tekrar randevum var.inşallah ultrasonda da görcez keseyi.
hepimiz için hayırlısını diliyorum kızlar yaradanımdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…