heyecandanda habıre tuvalete kosuyorum yahuuu...üüüüüüüüüüüühüüüüüühüü
Yok tatlım almazsın inşallah alırsan da kısmet ne yapacaksın hemen diğer aya odaklanacaksın umudunu kaybetmeden
Ben bile şimdi günüm gelse de belli olsa da yoksa ovu testi siparişi falan versem önüme baksam bu ayda şuna buna dikkat etsem diye onları planlıyorum olmazsa önüme bakmaya devam ne yapım hadi
bıraz dınlenımde kan testi yapmak ıcın gıdecem ınsallah hastaneye
benım gıbısın yanı
gögüs uclarımın kasınması normalmı kızlarr
gögüs uclarımın kasınması normalmı kızlarr
Angels canım hoşgeldin ne yaptın hayırlı haberler ver bizee
evet canım öyleyim ama ben ilk testimde kocaman bi negatif gördüm sen silikte olsa ikinci çizgiyi gördün
hoşbuldum canım.doktordan geldim evdeyim şimdi dinleniyorum.
BHCG değerim yükselişte çok şükür.bebeğim büyüyor yani.
raporluyum artık işe gitmicem.verdiğim iğneleri aksatma sakın,devam et,onlar sayesinde bebeğin durcak dedi doktor.
dinlen dedi.çok şükür şimdilik kötü bi gidiş yok.inşallah iyiye doğru ilerleriz hep.
raporluyum artık işe gitmicem.verdiğim iğneleri aksatma sakın,devam et,onlar sayesinde bebeğin durcak dedi doktor.
dinlen dedi.çok şükür şimdilik kötü bi gidiş yok.inşallah iyiye doğru ilerleriz hep.
evet canım öyleyim ama ben ilk testimde kocaman bi negatif gördüm sen silikte olsa ikinci çizgiyi gördün
degerın düsük oldugunu nasıl anladın yanı adetın gecıktı de kan testımı yaptın nasıl gelıstı senın hamılelıgın
ne ıse yaradıkı bugünde negatif cıktı bende sankı...gıdecem hastaneye beklımmı dıye düsünüyorum artık bılmem
Bende aynen öylee kocaman bir çubuk
Çok sevindim cnm dikkat et kendine bebeğine
canım benim adetim 1 hafta gecikti,idrar testi yaptım pozitif çıktı.pazartesi de doktora gittim.hamilelik çıktı,ultrasonda gözükmedi küçük olduğu için.yalnız tiroid hormonum da yüksek çıktı.bu da bebeğin düşmesine neden oluyormuş.
bugün tekrar kontole gittimkan testinde BHCG değerim ölçüldü ve pazartesiye göre değer hızla yükselmiş.bu da bizim için iyi haber.
BHCG değerim aynı değerde kalsaydı eğer bebeğim gelişmeyecek ve düşecek demekti fakat benim bebeğim gelişme gösterdi çok şükür.
canım benim adetim 1 hafta gecikti,idrar testi yaptım pozitif çıktı.pazartesi de doktora gittim.hamilelik çıktı,ultrasonda gözükmedi küçük olduğu için.yalnız tiroid hormonum da yüksek çıktı.bu da bebeğin düşmesine neden oluyormuş.
bugün tekrar kontole gittimkan testinde BHCG değerim ölçüldü ve pazartesiye göre değer hızla yükselmiş.bu da bizim için iyi haber.
BHCG değerim aynı değerde kalsaydı eğer bebeğim gelişmeyecek ve düşecek demekti fakat benim bebeğim gelişme gösterdi çok şükür.
Çooookkk sevindim canım yaa bak gördün mü Allahtan ümit kesilmez hayırlısı ile de alırsın kucağına sen tedavini aksatma dikkat et yeter
ara ara benimde kaşındı sol göğsm hele nasıl tatlı kaşındı anlatamam ama nedenini bilmiyorum
aynen ya dankkkk !!! azcık ucundan bare göreydik cızgıyı dimi kıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?