Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kan testi için akşam acile gitsek yaparlar mı acaba malum iş yerınden ızın almak ölümm..

Böyle durumlar için formülüm var :)

Numaradan çok hastaymış gibi yapcaksın iğne vurmak isteyecekler sende olmazz hamile olabilrm bilmiyorum diceksin belki o zaman bakabilirler

Valla ya silik milik idare ederdik biz :) Gerçi baktıkça ben 3 4 tane bile çizgi gördüm ama uyduruk tabi

haha 3 4 tanemi kız bi tane görsek yeter bizee yaww hatta yarım görek baree bende yaptığım ovu testin resmiyle avutuyorum ne güzel çıkmış ikinci cızgı ahhh ahh

ebru korkar gıdemez hastaneye...cakıldım kaldım koltuga kımıldayamıyorum bıle

adresi ver geliyorum hemen gidiyos hastaneye hatta cümbül cemaat gidek indirim alırız

haha 3 4 tanemi kız bi tane görsek yeter bizee yaww hatta yarım görek baree bende yaptığım ovu testin resmiyle avutuyorum ne güzel çıkmış ikinci cızgı ahhh ahh

Bari bende ovulasyon testi yapayım bu ay :) Tabi bunların olması için önce kırmızıların gelmesi gerekiyor. Bekleyelim

Bari bende ovulasyon testi yapayım bu ay :) Tabi bunların olması için önce kırmızıların gelmesi gerekiyor. Bekleyelim

yap canım yap bende alcam hemde ateş ölcücem ama kırmızılar gelmicek galiba yine mi ilaç içicem ben

Niye ilaç içiyosun ki cnm?

Eğer kırmızıları göremezsem regl olabilmek için ilaç içiyorum canım kendiliğimden regl olamıyodum bekarken ilaç tedavisi gördüm ve düzene girtmişti ama evlennce düzenim bozuldu gecen ay içtim mecbur sökülemedim doktor baktı gebelik yok içabilirsin dedi bu ayda gebelik olmazsa ki öle görünüyor ilaç içicem galiba

Hıııı anladım cnm. İnşallah kendiliğinden gelirr ya da hamilesindir de gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…