maşallah canım dikkat et kendinee
Olsun öle deme canım hadi bekleme yürü git çabukk hayırlı haberlerle gel bize
aynen ya dankkkk !!! azcık ucundan bare göreydik cızgıyı dimi kıı
Valla ya silik milik idare ederdik biz :) Gerçi baktıkça ben 3 4 tane bile çizgi gördüm ama uyduruk tabi
aynen valla...sonradan dıyorumkı hayalmı gördüm yahuuuu
Yok yokk hayal değildir seninkii
ayyy ay ben sızlerı cok sevıyorum ya ıkı varsınız
kan testi için akşam acile gitsek yaparlar mı acaba malum iş yerınden ızın almak ölümm..
kan testi için akşam acile gitsek yaparlar mı acaba malum iş yerınden ızın almak ölümm..
Valla ya silik milik idare ederdik biz :) Gerçi baktıkça ben 3 4 tane bile çizgi gördüm ama uyduruk tabi
ebru korkar gıdemez hastaneye...cakıldım kaldım koltuga kımıldayamıyorum bıle
Kızlar ben test yapmadan duramıyorum yaf gene görüyorum ben bu çizgiyii
haha 3 4 tanemi kız bi tane görsek yeter bizee yaww hatta yarım görek bareebende yaptığım ovu testin resmiyle avutuyorum ne güzel çıkmış ikinci cızgı ahhh ahh
Bari bende ovulasyon testi yapayım bu ay :) Tabi bunların olması için önce kırmızıların gelmesi gerekiyor. Bekleyelim
yap canım yap bende alcam hemde ateş ölcücem ama kırmızılar gelmicek galiba yine mi ilaç içicem ben
Niye ilaç içiyosun ki cnm?
canım silik milik çizgin var senin.hadi hayırlısı inşallah.
Bat a kaç gün vardı ki?
kan testine git bence.
Eğer kırmızıları göremezsem regl olabilmek için ilaç içiyorum canım kendiliğimden regl olamıyodum bekarken ilaç tedavisi gördüm ve düzene girtmişti ama evlennce düzenim bozuldu gecen ay içtim mecbur sökülemedim doktor baktı gebelik yok içabilirsin dedi bu ayda gebelik olmazsa ki öle görünüyor ilaç içicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?