Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

mesaj tekrarı ..

Son düzenleme:

Kızlar yanlış görmüyorum demiii

yok canım vala bende yanlış görmüyosam çizgi var görüyorummmm görüyorummm regline var senin dimi demkki seninde değerin çok düşük henüz hemen sende git bakim kan testi yaptırmaaa yürüü

Yok canım yaa daha benim bata 6 gün var ne olur ne olmaz çok erken değirse sora belli mi olur pazartesiye kadar bekleyim de bakalım hayırlısı

inşallah iyice belirginleşir canım o zamana kadar.hayırlısı olsun canım benim.
bekle bakalım bat tarihine kadar,sonra kan testi yaptır.çok da gecikme ama.

Emin olamıyorum kızlar çok erken diyee bekleyim bakalım pazartesiyi bi de ebbi arkadaşımız dün falan yaptığında görmüştü bugünde göremediya belli olur çok heyecan yaptım ama bekleyim bakalım

inşallah iyice belirginleşir canım o zamana kadar.hayırlısı olsun canım benim.
bekle bakalım bat tarihine kadar,sonra kan testi yaptır.çok da gecikme ama.

İnşallah canım belirginleşmesi önemliiii gerçi yumurtlama günümden bu tarafa acayip göğüs ağrım var inşallah bu sebeptendir yaaa:26:

canim adet duzensizligin varsa hayit tohumu kullan cook faydasini gorceksin ben iki aydir kullaniyorum benim adetlerim duzenli ama yumurtlamayada faydasini duyunca aldim iki aydir ciddi anlamda yumurtluyorum ben bile fark ettim

canim adet duzensizligin varsa hayit tohumu kullan cook faydasini gorceksin ben iki aydir kullaniyorum benim adetlerim duzenli ama yumurtlamayada faydasini duyunca aldim iki aydir ciddi anlamda yumurtluyorum ben bile fark ettim

anaa cidden mi kııı nerde satılıyo nerden alcam nasıl yicem içcem ayy çok heycan yaptımmmm

Emin olamıyorum kızlar çok erken diyee bekleyim bakalım pazartesiyi bi de ebbi arkadaşımız dün falan yaptığında görmüştü bugünde göremediya belli olur çok heyecan yaptım ama bekleyim bakalım

canım yaa seninki bayağı çift çizgi işte.birde kaç gülüğn kala maşallahdikkat et kendine hayırlı olsun canım

canıma mınnet vallahı yanımda olun arkadaslar...

eheee bizim başkanımız bekarr vallaa

Kzılar ben gelene kadar çok konuşmayın faturaları yatırıp geliyorum :)

anaa cidden mi kııı nerde satılıyo nerden alcam nasıl yicem içcem ayy çok heycan yaptımmmm

evet hayıt suyunu bende duymuştum.hatta doğum kontrol hapı kullandıktan sonra falan içincede hormonları dengeye falan sokuyormuş.Benim bildiğim bunun hem çayı var yada aktardan hayıt otu tohumu akıp kendin yapacaksın

canım yaa seninki bayağı çift çizgi işte.birde kaç gülüğn kala maşallahdikkat et kendine hayırlı olsun canım

Sağol canım yaa en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin RabbimAma ben hala emin değilim tam koyu çizgiyi görmeden tam hamişim diyemiyorum bekleyip görecem hayırlısı bakalım hakkımızda:26:

evet belirginleşmesi önemli amaaaaa burda bal gibi bir ikinci çizgi varr hayırlı olsun canım benim sakın ağır filan kaldırma ne olur ne olmaz

rosee cnmm cızgı bal gıbı ortadaa tebrık ederım sımdıden ınsallah senınledır bebegınnnnnnnnnnn...cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…