Yok canım yaa daha benim bata 6 gün var ne olur ne olmaz çok erken değirse sora belli mi olur pazartesiye kadar bekleyim de bakalım hayırlısı
canım silik milik çizgin var senin.hadi hayırlısı inşallah.
Bat a kaç gün vardı ki?
kan testine git bence.
Hıııı anladım cnm. İnşallah kendiliğinden gelirr ya da hamilesindir de gelmez
inşallah iyice belirginleşir canım o zamana kadar.hayırlısı olsun canım benim.
bekle bakalım bat tarihine kadar,sonra kan testi yaptır.çok da gecikme ama.
Eğer kırmızıları göremezsem regl olabilmek için ilaç içiyorum canım kendiliğimden regl olamıyodum bekarken ilaç tedavisi gördüm ve düzene girtmişti ama evlennce düzenim bozuldu gecen ay içtim mecbur sökülemedim doktor baktı gebelik yok içabilirsin dedi bu ayda gebelik olmazsa ki öle görünüyor ilaç içicem galiba
canim adet duzensizligin varsa hayit tohumukullan cook faydasini gorceksin ben iki aydir kullaniyorum benim adetlerim duzenli ama yumurtlamayada faydasini duyunca aldim iki aydir ciddi anlamda yumurtluyorum ben bile fark ettim
Emin olamıyorum kızlar çok erken diyee bekleyim bakalım pazartesiyi bi de ebbi arkadaşımız dün falan yaptığında görmüştü bugünde göremediya belli olur çok heyecan yaptım ama bekleyim bakalım
haha 3 4 tanemi kız bi tane görsek yeter bizee yaww hatta yarım görek bareebende yaptığım ovu testin resmiyle avutuyorum ne güzel çıkmış ikinci cızgı ahhh ahh
adresi ver geliyorum hemen gidiyos hastaneye hatta cümbül cemaat gidek indirim alırız
aklıma bakan geldiğinde oyun oynarken yakalanan memurun görüntüsü geldi de...birkaç ay önce haberlerde göstermişlerdi.
benim eşim de siyasetin içinde olduğundan, ben de iyi bi acan olduumdann... başkanlar hamiş olmak istemeyebilir amma başkan karıları arasından acan çıkabülür..
anaa cidden mi kııı nerde satılıyo nerden alcam nasıl yicem içcem ayy çok heycan yaptımmmm
canım yaa seninki bayağı çift çizgi işte.birde kaç gülüğn kala maşallahdikkat et kendine hayırlı olsun canım
Emin olamıyorum kızlar çok erken diyee bekleyim bakalım pazartesiyi bi de ebbi arkadaşımız dün falan yaptığında görmüştü bugünde göremediya belli olur çok heyecan yaptım ama bekleyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?