Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Sağol canım yaa en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin RabbimAma ben hala emin değilim tam koyu çizgiyi görmeden tam hamişim diyemiyorum bekleyip görecem hayırlısı bakalım hakkımızda:26:

canım kendine kaygı yapma seninki silik milik değil gayet belirgin yani

eğer bu ay hormon ilacı falan almadıysan bence çokta beklemeden bir kana git ona göre dikakt edeceğin bir nokta varsa daha iyi olur senin ve bebişin için

canıma mınnet vallahı yanımda olun arkadaslar...

bak ya sen hala burdamısın bende sesi çıkmayınca dedim gitti herhal bin kız süpürgeme gidiyos

aktarda bulabilirim yani ozman kocişe söylimde alsın tohumunu al dicem şimdi :44:

anaa cidden mi kııı nerde satılıyo nerden alcam nasıl yicem içcem ayy çok heycan yaptımmmm

aktarlarda var bir cay kasigi tohumu havanda ez 1 bardak kaynayan suya at 1 dk kaynasin sonra 15 dk.demlensin tadi biraz aci bogaz yakiyor ama alisirsin gunde 2 dafe ic burda biri daha vardi icen valla ben yumurtlama konusunda ciddi fark gordum mesela yumurtlama zamani o yumurta beyazi gibi bir akinti geliyor o bende hiic olmazdi bu iki aydir mansallahim var

Kızlar durun heyecan yaptırmayın bence erken kan testi için de bişey sölemek içinde çünkü 6 gün var batıma sevinmek istemiyorum sora hayalkırıklığı falan olur belli mi olur bekleyim bakalım bi kaç gün yükselme gösterecek mi inanasım gelmiyo vallahi

kız sende bellı sonuc beklemeye ne hacet idrar testınde bıle bukadar bellıyse kanında ne cıkar ben bılmem valla..hadı kalk ıkımızde gıdelım su kan testine

maşallah canım benm yumurtlama zmanı akıntım oluyo ama adetim işte düzensiz bi denim bakim

tamam gıdıyorum canım hazırlanım ben benım ıcın dua edın arkadisler...öpüldünüzzzzzz

ohh be hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallahhhh

batada varmış ama belkide silik olmasının sebebi budur..boşuna umutlanmak da zor haklısın ama o çizginin çıkması bile birumut kaynağı sen yinede bu süreç içinde tedbirli ol.. önümüz bayram temizlik filan yorma kendini .. bırak dağınık kalsın hiç önemli değil..benimde 8 gün var batıma hakkmızda hayırlısı hepimizin..

kıss bin bakimsende süpürgeme hadee

Yok canım ilaç falan almadım ama bu kadar erken olması beni tedirgin etti o yüzden bi kaç gün daha geçsin bakalım:26:

canım çizgiye bakılırsa gebelik var gibi görünüyor..hadi hayırlısı..

Yok canım ilaç falan almadım ama bu kadar erken olması beni tedirgin etti o yüzden bi kaç gün daha geçsin bakalım:26:

görünürde hafif bi çizgin var tatlım
hayırlısı olsun hadi bakalım
sen yarın falan tekrarla testini
içine sinsin telaş yapmaa tamam mı
tebriklerçok sevindim

O kadar da işim var ki sorma plan yapmıştım şu gün pencere kapı falan temizlik alışveriş yaprak falan yarın başlayacam ama yavaş yavaş yapım bari..Senin de alırız inşallah canım güzel haberini fazlada bişey kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…