Sağol canım yaa en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin RabbimAma ben hala emin değilim tam koyu çizgiyi görmeden tam hamişim diyemiyorum bekleyip görecem hayırlısı bakalım hakkımızda:26:
canıma mınnet vallahı yanımda olun arkadaslar...
evet hayıt suyunu bende duymuştum.hatta doğum kontrol hapı kullandıktan sonra falan içincede hormonları dengeye falan sokuyormuş.Benim bildiğim bunun hem çayı var yada aktardan hayıt otu tohumu akıp kendin yapacaksın
anaa cidden mi kııı nerde satılıyo nerden alcam nasıl yicem içcem ayy çok heycan yaptımmmm
tamam gıdıyorum canım hazırlanım ben benım ıcın dua edın arkadisler...öpüldünüzzzzzz
tamam gıdıyorum canım hazırlanım ben benım ıcın dua edın arkadisler...öpüldünüzzzzzz
Kızlar durun heyecan yaptırmayın bence erken kan testi için de bişey sölemek içinde çünkü 6 gün var batıma sevinmek istemiyorum sora hayalkırıklığı falan olur belli mi olur bekleyim bakalım bi kaç gün yükselme gösterecek mi inanasım gelmiyo vallahi
aktarlarda var bir cay kasigi tohumu havanda ez 1 bardak kaynayan suya at 1 dk kaynasin sonra 15 dk.demlensin tadi biraz aci bogaz yakiyor ama alisirsin gunde 2 dafe ic burda biri daha vardi icen valla ben yumurtlama konusunda ciddi fark gordum mesela yumurtlama zamani o yumurta beyazi gibi bir akinti geliyor o bende hiic olmazdi bu iki aydir mansallahim var
Kızlar durun heyecan yaptırmayın bence erken kan testi için de bişey sölemek içinde çünkü 6 gün var batıma sevinmek istemiyorum sora hayalkırıklığı falan olur belli mi olur bekleyim bakalım bi kaç gün yükselme gösterecek mi inanasım gelmiyo vallahi
rosee cnmm cızgı bal gıbı ortadaa tebrık ederım sımdıden ınsallah senınledır bebegınnnnnnnnnnn...cnm bnm
canım kendine kaygı yapma seninki silik milik değil gayet belirgin yani
eğer bu ay hormon ilacı falan almadıysan bence çokta beklemeden bir kana git ona göre dikakt edeceğin bir nokta varsa daha iyi olur senin ve bebişin için
Yok canım ilaç falan almadım ama bu kadar erken olması beni tedirgin etti o yüzden bi kaç gün daha geçsin bakalım:26:
canım çizgiye bakılırsa gebelik var gibi görünüyor..hadi hayırlısı..
batada varmış ama belkide silik olmasının sebebi budur..boşuna umutlanmak da zor haklısın ama o çizginin çıkması bile birumut kaynağısen yinede bu süreç içinde tedbirli ol.. önümüz bayram temizlik filan yorma kendini .. bırak dağınık kalsın hiç önemli değil..benimde 8 gün var batıma hakkmızda hayırlısı hepimizin..
sevoooooooooooooooooooooooo
bebeğimmmmm nbrrr?
görünürde hafif bi çizgin var tatlım
hayırlısı olsun hadi bakalım
sen yarın falan tekrarla testini
içine sinsin telaş yapmaa tamam mı
tebriklerçok sevindim
iyi canım senden naber? kaç günden beri temizlik valla öldürdü artık beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?