O kadar da işim var ki sorma plan yapmıştım şu gün pencere kapı falan temizlik alışveriş yaprak falan yarın başlayacam ama yavaş yavaş yapım bari..Senin de alırız inşallah canım güzel haberini fazlada bişey kalmamış
bende temmizliği iteledm öteledimm ütüyü bitirdim bugun
yarında tezmilk bakalımm girişicemm eve..
telaş yapma derken panik yapma anlamında dedim kızzzDemi telaş falan yapmadan ben bekleyim bekleyim:18:
kolay gele tatlım valla insanı mahvediyor..bu arada senin kırmızılar gelmiş canım önümüz aya sıkı tut çalışmaları tam gaz devammmm
aynen kuşum kırmızılar geldi hemide 2 gun erken geldii
anlamadım ne iş ama bu ay çalışmalara tam gaz devam bakalım
hayırlısıyla hepimizin güzel haberleri gelicek sıraylaa=)
sen naptın?
hoşbuldum canım.doktordan geldim evdeyim şimdi dinleniyorum.
BHCG değerim yükselişte çok şükür.bebeğim büyüyor yani.
raporluyum artık işe gitmicem.verdiğim iğneleri aksatma sakın,devam et,onlar sayesinde bebeğin durcak dedi doktor.
dinlen dedi.çok şükür şimdilik kötü bi gidiş yok.inşallah iyiye doğru ilerleriz hep.
telaş yapma derken panik yapma anlamında dedim kızzz
batına daha var o anlamdaa
sakin sakin bekle
temizlik işlerini birascık ertele sana tavsiyenn
farketmeden kaptırıverirsin kendini
beklee birass acil diil temizlik burda daha önemi bi durum var
testini tekrarlarsın Allah ın izniyle bişicik olmaz güzelim
bebişin seninlee Rabbim in izniyle
Demi telaş falan yapmadan ben bekleyim bekleyim:18:
angels canıımmm çok mutlu oldum değerinin yükselmesineee... Rabbim sağlıklı bir hamişlik geçirip bebişini kucağına almayı nasip etsin İnşallah...
roseeeeeeee kız çizgin baya belirmiş yaaaaaaaanaaammm sende var bişeylerr demedi deme baakkkk
iyi napayım ben dün dayanamadım test yaptım ama negatifti..belki erken falan çıkar dedim ama çıkan yok... gerçi bu kadar ağır kaldırmaya kalır mı onu da bilemicem ya..geçen ay 24nde olmuştum bu ay 20 si gibi bekliyorum bakalım görcez artık..
Şimdi bi daha mı yapsam test aynı mı çıkacak
Kızlar yanlış görmüyorum demiii[/QUOTE
Bu teste göre kesinlikle hamilesin. bendede bu şekilde çıkmıştı . Çizgi silik çünkü yeni oluşan bir hamilelik. Beta hcg değeri arttıkça çizgide koyulaşacak. Emin olmak için başka marka bir testle daha yap . Ben şimdiden tebrik ediyorum. Bende dün adet oldum umutlar kasıma kaldı artık.
canım ne oldu sanaaaa
arkadaslar dün hocayla sohbete gıttık...bu ara oruc tutmak cok sevapmıs bılhassa yarın kızlar...hz. zekeriyanın duası kabul olan günmüs yarın..yarın oruc tutanın duası kabul olurmus..ımkanı istegı olan herkezın duaları yarın bol olmasını dılıyorum...bol bol hayırlı ve saglıklı bebeler dıleyelım kızlaaarr
gögüs uclarımın kasınması normalmı kızlarr
raporluyum artık işe gitmicem.verdiğim iğneleri aksatma sakın,devam et,onlar sayesinde bebeğin durcak dedi doktor.
dinlen dedi.çok şükür şimdilik kötü bi gidiş yok.inşallah iyiye doğru ilerleriz hep.
kızlar kan testini sağlık ocağında yapıyorlarmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?