kızlar kan testini sağlık ocağında yapıyorlarmı.
evet yapıyolar ama sonucu 2 gün sonra alıyosun
bugün mutsuzluğun dibine vurdumm
bayramın birinci gününe kadar çok kıymetli inş dualarımız kabul olur canım
bebişim sende var bişeyler git yaptır şu kantestini bence bu ay teyze olucaz
ana geldin mi kıs senn
Canım valla merak ettm aradım sağlık ocağını bende yaptırırsam diye. Yapıyorlarmış ama 2 gün sonra çıkıyormş sonucu
evet canıkom gıttım geldım...kanımı verdım geldım ıste..yarın öglen 12 gıbı gel sonucları verelım dedı..cok dogru yaptıgımı hıssedıyorum canım...kırmızılar gelmedı gelmek istedıklerınıde hıc hıssetmıyorum...agrılarım kesıldı...
Ohh hadi bakalım yarın güzel haberlerini alıcaz inşallah bebişin seninle olsun dikkat et kendine bende bi rahatladım sankimm
benimde hala sancım flan yok hiç regl olcakmışım gibi değil ya acaba çokmu geç gelicek sökücü içsammi napsam ya :44:
kızlar bugün ovü testim gelmişti bir yapayım dedim bende regl düzensiz ovülasyon testinde 2. çizgi silik çıktı ne anlama geliyor bu bileniniz varmı.
cokmu gec dedıgın kac günün gectıkı??gelmesını beklıyosun sanırım canım benım
canım yarında yap koyulaşana kadar her gün yapman gerekiyo koyulaşınca yumurtlucan anlmına geliyo değerlendirmen lazım yani
Deepp cim daha içme ilaç felan 2 gün geçti sadecee
peki yumurtlama günüm geçtiysede mi silik çizgi çıkıyor kusura bakmayın ilk defa yapıyorumda yoksa hiç çıkmıyormu.
canım 2 gün gecikti ama sanki bana gecen ay gibi ilaçsız olamıcam gibi geliyo yani bebek değilde gecikme sanırım bu :44:
ovu testime bakıyorumda gayet koyu çıkmış ve beiz değerlendirdik demek ki tutmadı ..
canım ya aslında gebelik yoksa ilacımı içim adet zamanım geçmeden olim istiyorum herşey birbirine giriyo sonra
peki yumurtlama günüm geçtiysede mi silik çizgi çıkıyor kusura bakmayın ilk defa yapıyorumda yoksa hiç çıkmıyormu.
canım ya aslında gebelik yoksa ilacımı içim adet zamanım geçmeden olim istiyorum herşey birbirine giriyo sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?