Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Canım valla merak ettm aradım sağlık ocağını bende yaptırırsam diye. Yapıyorlarmış ama 2 gün sonra çıkıyormş sonucu

bugün mutsuzluğun dibine vurdumm

bayramın birinci gününe kadar çok kıymetli inş dualarımız kabul olur canım

bebişim sende var bişeyler git yaptır şu kantestini bence bu ay teyze olucaz

gittim canım kanımı verdım ama sonuc yarın öglenden cıkacakmıs...yarın sonucları alıp saglık ocagında hemsıreme gıdecem ınsallah

ana geldin mi kıs senn

evet canıkom gıttım geldım...kanımı verdım geldım ıste..yarın öglen 12 gıbı gel sonucları verelım dedı..cok dogru yaptıgımı hıssedıyorum canım...kırmızılar gelmedı gelmek istedıklerınıde hıc hıssetmıyorum...agrılarım kesıldı...

kızlar bugün ovü testim gelmişti bir yapayım dedim bende regl düzensiz ovülasyon testinde 2. çizgi silik çıktı ne anlama geliyor bu bileniniz varmı.

Ohh hadi bakalım yarın güzel haberlerini alıcaz inşallah bebişin seninle olsun dikkat et kendine bende bi rahatladım sankimm

benimde hala sancım flan yok hiç regl olcakmışım gibi değil ya acaba çokmu geç gelicek sökücü içsammi napsam ya :44:

cokmu gec dedıgın kac günün gectıkı??gelmesını beklıyosun sanırım canım benım

kızlar bugün ovü testim gelmişti bir yapayım dedim bende regl düzensiz ovülasyon testinde 2. çizgi silik çıktı ne anlama geliyor bu bileniniz varmı.

canım yarında yap koyulaşana kadar her gün yapman gerekiyo koyulaşınca yumurtlucan anlmına geliyo değerlendirmen lazım yani

cokmu gec dedıgın kac günün gectıkı??gelmesını beklıyosun sanırım canım benım

canım 2 gün gecikti ama sanki bana gecen ay gibi ilaçsız olamıcam gibi geliyo yani bebek değilde gecikme sanırım bu :44:
ovu testime bakıyorumda gayet koyu çıkmış ve beiz değerlendirdik demek ki tutmadı ..

canım yarında yap koyulaşana kadar her gün yapman gerekiyo koyulaşınca yumurtlucan anlmına geliyo değerlendirmen lazım yani

peki yumurtlama günüm geçtiysede mi silik çizgi çıkıyor kusura bakmayın ilk defa yapıyorumda yoksa hiç çıkmıyormu.

peki yumurtlama günüm geçtiysede mi silik çizgi çıkıyor kusura bakmayın ilk defa yapıyorumda yoksa hiç çıkmıyormu.

canım bende bu ay ilk defa kullandım.ve geneldede 2.çizgi hafifte olsa çıktı.fakat asıl yumurtlama gününde 2 çizgide aynı koyulukta oluyor.senni takip etmen gerekende bu 2 çizginni aynı koyuluğa gelmesi

bellıde olmaz aslında ama tabı her ınsan kendını bılır .....aman gecıksın bosver nekadar gec gelse okadar ıyı zaten

canım ya aslında gebelik yoksa ilacımı içim adet zamanım geçmeden olim istiyorum herşey birbirine giriyo sonra

canım ozaman senni için en hayırlısı bir kan testi yaptırman olacak.En azından yoksa durumunu bilip önümüzdeki maçlara hazırlık yaparsın

Evet çıkabiliyo canım ovu testinde silik çizgi pek dikkate alınmıyo o çizginin c çizgisi kadar koyu olması lazım .. hem ne kusuru canım benim aşk olsun sorcan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…