Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım bende bu ay ilk defa kullandım.ve geneldede 2.çizgi hafifte olsa çıktı.fakat asıl yumurtlama gününde 2 çizgide aynı koyulukta oluyor.senni takip etmen gerekende bu 2 çizginni aynı koyuluğa gelmesi

normalde dün regl günümdü olmadım daha reglim düzensiz geçen ay 9 gün geç oldum şimdi test yapsam çıkarmı acaba gebelik için.

bellıde olmaz aslında ama tabı her ınsan kendını bılır .....aman gecıksın bosver nekadar gec gelse okadar ıyı zaten

haha senii seniiii orası öyle ama bende önümüzdeki maççlara bakim didiydimdi

bellıde olmaz aslında ama tabı her ınsan kendını bılır .....aman gecıksın bosver nekadar gec gelse okadar ıyı zaten

canım ozaman senni için en hayırlısı bir kan testi yaptırman olacak.En azından yoksa durumunu bilip önümüzdeki maçlara hazırlık yaparsın

canım ya ben çok yaptırdım 3,5 aylık evliyim kaç kere an verdim haha nebilim testte çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten yok yani yapcak bişe yok şöle braz daha beklim olmadı test yaparım yine 2 tane almıştım zaten

geldii canım geldii sonucu yarın alcezzz 12 de

evet kızzzzzlaaar yıne cok ümitliyım gıttım idrar testi bıle aldım sonra yapacam...kasıklarım agrıyordu kırmızımmı gelcek dıyodum ama hıc agrım magrım kalmadı megersem heyecandanmı...ama kızlar baska bır sorunum var her kan aldırdıgımda zor akıyor kanım nedenı ne olabılır sızce

vala çok zor soru sordun kuzum ya bilemedim :26:

Öncekine göre daha belirgin ama tamda değil silik bayağı yinede beklemeye geçeyim ben unutum bu test olayını şimdilik

hmmmm bence cuma günü yine test yapp sende zaten test olayına kafayı pek takanlardan değilsin benim gibi ama var bişeyler yaa ben hiç göremedim o silik çizgilerideeeee

normalde dün regl günümdü olmadım daha reglim düzensiz geçen ay 9 gün geç oldum şimdi test yapsam çıkarmı acaba gebelik için.

canım genelde adet günün geldimi belli oluyor olup olmadıığ çok nadir geç döllenmeyse belli olmayabiliyor.ama reglin düzensizse birşey diyemem

kızlar az önce test yaptım gebelik için çok hafif bir çizgi belirdi 2 gün sonra olmazsam tekrarlayım mı?

acaba kansızlıkmı var dıyorum ama ıkı ay önce kan tahlıllerımde doktorum hıc bı sorun yok demıstı kansızlık olsaydı söylerdı sanırım

canım doktor öle deise yoktur bence sen bunları düşünüüp kafana takma şimdi

kızlar az önce test yaptım gebelik için çok hafif bir çizgi belirdi 2 gün sonra olmazsam tekrarlayım mı?

canım bat ne zaman seninnn

canım hayırlısı inş. çizgin doğrudur.fotoğraf yükleyebilirsen buraya koy bakalım tecrübeli arkadaşlar falan baksın.Olmazsa tekrarla tabiki 2 gün sonra ayy inş. hamişsindir cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…