canım bende bu ay ilk defa kullandım.ve geneldede 2.çizgi hafifte olsa çıktı.fakat asıl yumurtlama gününde 2 çizgide aynı koyulukta oluyor.senni takip etmen gerekende bu 2 çizginni aynı koyuluğa gelmesi
bellıde olmaz aslında ama tabı her ınsan kendını bılır .....aman gecıksın bosver nekadar gec gelse okadar ıyı zaten
bellıde olmaz aslında ama tabı her ınsan kendını bılır .....aman gecıksın bosver nekadar gec gelse okadar ıyı zaten
canım ozaman senni için en hayırlısı bir kan testi yaptırman olacak.En azından yoksa durumunu bilip önümüzdeki maçlara hazırlık yaparsın
gittim canım kanımı verdım ama sonuc yarın öglenden cıkacakmıs...yarın sonucları alıp saglık ocagında hemsıreme gıdecem ınsallah
Ütümü yaptım geldim biraz daha işim var ama bi bakım dedim ebbi geldi mi ebbii
normalde dün regl günümdü olmadım daha reglim düzensiz geçen ay 9 gün geç oldum şimdi test yapsam çıkarmı acaba gebelik için.
geldii canım geldii sonucu yarın alcezzz 12 de
Hadi bakalım canım yarın güzel bi haber alırız inşallah senden
evet kızzzzzlaaar yıne cok ümitliyım gıttım idrar testi bıle aldım sonra yapacam...kasıklarım agrıyordu kırmızımmı gelcek dıyodum ama hıc agrım magrım kalmadı megersem heyecandanmı...ama kızlar baska bır sorunum var her kan aldırdıgımda zor akıyor kanım nedenı ne olabılır sızce
vala çok zor soru sordun kuzum ya bilemedim :26:
Öncekine göre daha belirgin ama tamda değil silik bayağı yinede beklemeye geçeyim ben unutum bu test olayını şimdilik
normalde dün regl günümdü olmadım daha reglim düzensiz geçen ay 9 gün geç oldum şimdi test yapsam çıkarmı acaba gebelik için.
kızlar az önce test yaptım gebelik için çok hafif bir çizgi belirdi 2 gün sonra olmazsam tekrarlayım mı?
acaba kansızlıkmı var dıyorum ama ıkı ay önce kan tahlıllerımde doktorum hıc bı sorun yok demıstı kansızlık olsaydı söylerdı sanırım
kızlar az önce test yaptım gebelik için çok hafif bir çizgi belirdi 2 gün sonra olmazsam tekrarlayım mı?
canım doktor öle deise yoktur bence sen bunları düşünüüp kafana takma şimdi
canım bat ne zaman seninnn
her seferınde aynı ama o yüzden merak ettım..bugün kan alrkende uzun sürdü esım kan aldırdımı su gıbı akıyo masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?