canım doktor öle deise yoktur bence sen bunları düşünüüp kafana takma şimdi
canım bat ne zaman seninnn
gittim canım kanımı verdım ama sonuc yarın öglenden cıkacakmıs...yarın sonucları alıp saglık ocagında hemsıreme gıdecem ınsallah
erkeklerin kanı bi tuhaf zaten çözemedim ben
internetten de bakabilirsin kan değerlerine :) tc le sağlık ocağında mı yaptırdın
evet kızzzzzlaaar yıne cok ümitliyım gıttım idrar testi bıle aldım sonra yapacam...kasıklarım agrıyordu kırmızımmı gelcek dıyodum ama hıc agrım magrım kalmadı megersem heyecandanmı...ama kızlar baska bır sorunum var her kan aldırdıgımda zor akıyor kanım nedenı ne olabılır sızce
Konuya çok alakasız birşeyle dalmak istemiyorum amaaa yaa ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum bu mevsimde.
Sizler ne yemek yaptınız akşmaa fikir olsun bariii :18::18:
16 ekimdi geçen ay 9 gün geçikmiştim 16 eylülde olmuştum ben bu ay kasıklarımdaki ağrıdan hesapladım yumurtlama günümü oda ekimin 3.4.5.6 günüydü biz 4 ve 5. gün birlikte olduk o yüzden belli olmaz diye yapmamıştım biraz önce yaptım çok hafif bir çizgi var.
hıcde cözemıcez sanırım
16 ekimdi geçen ay 9 gün geçikmiştim 16 eylülde olmuştum ben bu ay kasıklarımdaki ağrıdan hesapladım yumurtlama günümü oda ekimin 3.4.5.6 günüydü biz 4 ve 5. gün birlikte olduk o yüzden belli olmaz diye yapmamıştım biraz önce yaptım çok hafif bir çizgi var.
ayy ben hiçç bilmiyorum ne yapacağımı yaa görümceme gidim diyrum bugün balık günü sonra vvaz geçiyorum kuzey güney var akşama
canım günün geçmiş silik çizgide varsaa eee daha ne olsun gebesinnn sennn foto yüklesene bizde bakalımm
aynen öyle canım
yok canım önce özele gıttım yarın cıkacak sonuc dedı bende bır gün beklıceme ıkı gün beklerım kendı doktorum kendı hemsıremle görüsürüm dedım..saglık ocagına gıttım kan alma ıslemı sadece sabah 9 ve 10 arası oluyormus yarın gel dedıler e yarın gıdıp ıkı gün beklıcem yanı pazartesıne kadar bende okadar bekleyemem dıye gıttım özelde yaptırdım canım..sanırım onu internettende göremem
Merhabalar.Şimdiye kadar sadece yazdıklarınızı okuyan bir takipçiydim.ama bir sağlıkçı olarak bu sorunu görünce cevap yazma isteği hissettim :)
Herkesin kanının koyuluğu farklıdır.Ancak alınan sıvı miktarıyla da çok alakalıdır.Suyu az içenlerde kanın yoğun olması beklenen birşeydir.Bu arada bebişini de şimdiden tebrik ederim.Darısı başıma inşallahhh...
sndee yani ne okadar yukleniyosun kızım kendine accık dikkat etsene sanki işler kaçııyo bidaha yapılmıcakk
akıllım yaa daha erken yapmışsın bekle bakalım hiçbelli olmaz bı işler seninki inatçı ıkarsa hiçbşieycik olmaz Alah ın izniyle
özelde takip edeceğin numara vermedilermi bakamıyorsun.neyse geç olsun güzel olsun haber.. benim de göğüslerimdeki ağrılar gecti.. çok fazla ağrıyorlardı ama bugun hiçbirsey yok sanırım ben hamile değilim
Konuya çok alakasız birşeyle dalmak istemiyorum amaaa yaa ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum bu mevsimde.
Merhabalar.Şimdiye kadar sadece yazdıklarınızı okuyan bir takipçiydim.ama bir sağlıkçı olarak bu sorunu görünce cevap yazma isteği hissettim :)
Herkesin kanının koyuluğu farklıdır.Ancak alınan sıvı miktarıyla da çok alakalıdır.Suyu az içenlerde kanın yoğun olması beklenen birşeydir.Bu arada bebişini de şimdiden tebrik ederim.Darısı başıma inşallahhh...
Yok canım ilaç falan almadım ama bu kadar erken olması beni tedirgin etti o yüzden bi kaç gün daha geçsin bakalım:26:
canım o bellı olmazkı hep agrıcak dıye bı kanun kural yok benımkıde hep agrımıyo arada bı sızlıyo bazen kasınıyo ve sıskın ılla hep agrı olacak dıye bısey yok tatlım benım ümidini kesıpde kendını üzme..herseyın hayırlısı de hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?