Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Konuya çok alakasız birşeyle dalmak istemiyorum amaaa yaa ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum bu mevsimde.

Sizler ne yemek yaptınız akşmaa fikir olsun bariii :18::18:

canım doktor öle deise yoktur bence sen bunları düşünüüp kafana takma şimdi

canım bat ne zaman seninnn

16 ekimdi geçen ay 9 gün geçikmiştim 16 eylülde olmuştum ben bu ay kasıklarımdaki ağrıdan hesapladım yumurtlama günümü oda ekimin 3.4.5.6 günüydü biz 4 ve 5. gün birlikte olduk o yüzden belli olmaz diye yapmamıştım biraz önce yaptım çok hafif bir çizgi var.

internetten de bakabilirsin kan değerlerine :) tc le sağlık ocağında mı yaptırdın

yok canım önce özele gıttım yarın cıkacak sonuc dedı bende bır gün beklıceme ıkı gün beklerım kendı doktorum kendı hemsıremle görüsürüm dedım..saglık ocagına gıttım kan alma ıslemı sadece sabah 9 ve 10 arası oluyormus yarın gel dedıler e yarın gıdıp ıkı gün beklıcem yanı pazartesıne kadar bende okadar bekleyemem dıye gıttım özelde yaptırdım canım..sanırım onu internettende göremem

Merhabalar.Şimdiye kadar sadece yazdıklarınızı okuyan bir takipçiydim.ama bir sağlıkçı olarak bu sorunu görünce cevap yazma isteği hissettim :)
Herkesin kanının koyuluğu farklıdır.Ancak alınan sıvı miktarıyla da çok alakalıdır.Suyu az içenlerde kanın yoğun olması beklenen birşeydir.Bu arada bebişini de şimdiden tebrik ederim.Darısı başıma inşallahhh...

Konuya çok alakasız birşeyle dalmak istemiyorum amaaa yaa ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum bu mevsimde.

ayy ben hiçç bilmiyorum ne yapacağımı yaa görümceme gidim diyrum bugün balık günü sonra vvaz geçiyorum kuzey güney var akşama

canım günün geçmiş silik çizgide varsaa eee daha ne olsun gebesinnn sennn foto yüklesene bizde bakalımm

hıcde cözemıcez sanırım

aynen öyle canım

yumurtlama gününde gebe kalma ıhtımalı cok yüksek ama dıger günlerdede tutabılır o yüzden gec yaptıysanızda olmus olabılır bekle bakalım bı gün yarın kan testi yaptır dırek bence cünkü idrarda tuttuktan epey sonra bellı olabılyor..sen bılırsın tabı

ben bugün ıspanak yemegı yaptım pılavımı ıslattım onu yapacam aksama ve ezo gelın corbasııııı..mmmmmmhhh.güzelde bı coban salatası yanına ...

özelde takip edeceğin numara vermedilermi bakamıyorsun.neyse geç olsun güzel olsun haber.. benim de göğüslerimdeki ağrılar gecti.. çok fazla ağrıyorlardı ama bugun hiçbirsey yok sanırım ben hamile değilim

cevabın ıcın tesekkür ederım canım..yanı bıraz daha fazla su ıcmeyle basla dıyosun degılmı canım...bı bakım nasılsa suyun zararı yok..ınsallah canım...benım daha bellı degıl ama umarım ümitlerım kursagımda kalmaz..herseyın hayırlısı...allah herkezın gönlüne göre versın ınsallah canım..dualarım sızınle

canım ya çamaşırlarım vardı asmaya gittim cevabını görmemişim..napayım anacım heryer pırıl pırıl olmadan benim içim rahat etmiyor..kızımda Allaha şükür hiç bişey olmadı..günü gelince görücez bakalım var mı yok mu..

canım o bellı olmazkı hep agrıcak dıye bı kanun kural yok benımkıde hep agrımıyo arada bı sızlıyo bazen kasınıyo ve sıskın ılla hep agrı olacak dıye bısey yok tatlım benım ümidini kesıpde kendını üzme..herseyın hayırlısı de hayırlısı olsun...

valla ben 2 gün önce taze fasülye yapmıştım yanınada pilav yaparım diyodum fasulyeyi henüz yemek hiç nasip olmadı pilavıda zaten 2 gündür dışarıdayız o zaman yedik büyük ihtimal taze fasulyenin yanına makarna yapıcam bide miisss gibi bi salata yaparım kocişle oturur yeriz...

ooooo hoşgeldin canımmm aramızda sağlıkçı olması çok iyi oldu biz bazı konularda afallayıp kalıveriyoruz.. İnşallah bebişin en kısa zamanda gelir canım.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..

ekşili köfteyi ocağa koydum geldim pişiyor birde dünden kalan ıspanaklı börek var bide salata yaparız yanına yeterde artar

:18: ilk hamileliğimde çok ağrımıstı. sanırım biz çoçuk yapmayı beceremiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…