Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bizimki misafiri gönderiyor daha kendide saatlerce oturuyor insan azıcık düşünür bunlar çalışıyor yoruluyor bide misafir geliyor kalkım gidim bari der daha gece yarısına kadar oturuyor

bizimki misafiri gönderiyor daha kendide saatlerce oturuyor insan azıcık düşünür bunlar çalışıyor yoruluyor bide misafir geliyor kalkım gidim bari der daha gece yarısına kadar oturuyor

O anlayışsız da sende anlayışsız ol valla. İma edebilirsin alttan alttan

Günaydınnnnnnnnnnnnn Gelen giden yok valla hala :) Benim zaten gelcekse bile 3 gün sonra felan gelir. Dün ebemi aradım haftaya salı gel kanda bakarız dedi.

ayy hadi inşallah kuzumm hadi hayırlısı bakalım ..

günaydın canım aminnnn ..

aa kuzum bende yardıma geliyolar sandımm ne kadar ayıp yaa

Benimde gazım var. Kabızlıkla. Arada belimde ağrıyor. göğüslerimde ağırıo. Bilmiyorum bugünde kritikk günnn. Dua edelim birbirimize kızlarrr. Allah hepimize nasip etsin.

amin kuzumm aminnn hadi bakalım inşallahhhh gelsinn bebişlerrr ..

ayyy kızlarr benden bişi geldi acep kırmızılar mı geldii gidip bakim hemenn

Valla bizimkini anlatsam roman olur tam bir felaket misafirlerle beraber gelmesini bir kenara koyalım 1 aylık evliyken yukarı çıkıp beni yanlız bırakıyosunuz diye ağladığını bilirim:) kocişimle pis yedili oynuyorduk ortamıza girdi oda oynadı günler böyle geçti....

O anlayışsız da sende anlayışsız ol valla. İma edebilirsin alttan alttan

ne söylüm canım açık açık da denmez ki ima ediyorum yüzümü asıyorum misafir gidince gidip içeride oturmuyorum bile mutfağı topluyorum

Ne garip bir test o.
Evet 2. çizgi var ama ortadaki kırmızılık ne ki. Onun kalıntısı falan değil ise var 2. çizgin.:44:

yok artık ya ne oluyor bu kaynanalara oğullarını bu kadar kıskanacaklarsa dizlerinin dibinde oturtsalar dı evlendirmeselerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…