bizimki misafiri gönderiyor daha kendide saatlerce oturuyor insan azıcık düşünür bunlar çalışıyor yoruluyor bide misafir geliyor kalkım gidim bari der daha gece yarısına kadar oturuyorKlasik kaynana durumu :)
Bende hiç hoşlanmıyorum her gelen misafire geliyor arkadaşlarım hariç. Biz aynı yerde oturuyoruz, gelmezse misafirlere ayıp etmiş olcağını düşünüyor :) Allahtan çok oturmuyor geliyor gidiyor :)
bizimki misafiri gönderiyor daha kendide saatlerce oturuyor insan azıcık düşünür bunlar çalışıyor yoruluyor bide misafir geliyor kalkım gidim bari der daha gece yarısına kadar oturuyor
GünaydınnnnnnnnnnnnnGelen giden yok valla hala :) Benim zaten gelcekse bile 3 gün sonra felan gelir. Dün ebemi aradım haftaya salı gel kanda bakarız dedi.
günaydınnn şekerleeerrrr....Bol hamişli bi gün olur İnşallaaaahhh....!!!!
kuzum ilk sıralar bende yaşamıştım annemleri çağırıyorum kayınvalidem bizde eltimler tek gelmek istiyor onlar yine bizde... Artık bu böyle olmıcak dedim gelen misafirleri hiç söylememeye karar verdim... hem ben rahatladım hemde gelen misafirler.. Çünkü annem artık huylanmaya başlamıştı yanlız kalmamızımı istemiyo acaba diye.. gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum ama gelen misafirlerini sakın ona söyleme eşinide tembihle oda söylemesin tek çare bu
bebeğim gelince oturduğu yerden kalkmaz ki nasıl diyim siz yorulmayın diye deli olucam ya bıktım artık ya sonuçta benim abim yengem gelmiş senin ne işin var bide geldimi gece yarısına kadar gitmiyor bi kez arkadaşlarımız geldi onlarla saat 1 e kadar oturdu kayınpederim mesaiye kalınca hep bize geliyor kaynanam dünde kayınpederim evde yokmuş o olsa kesinleikle göndermez misafirleri var ne yapıcan der
Benimde gazım var. Kabızlıkla. Arada belimde ağrıyor. göğüslerimde ağırıo. Bilmiyorum bugünde kritikk günnn. Dua edelim birbirimize kızlarrr. Allah hepimize nasip etsin.
O anlayışsız da sende anlayışsız ol valla. İma edebilirsin alttan alttan
Valla bizimkini anlatsam roman olur tam bir felaket misafirlerle beraber gelmesini bir kenara koyalım 1 aylık evliyken yukarı çıkıp beni yanlız bırakıyosunuz diye ağladığını bilirim:) kocişimle pis yedili oynuyorduk ortamıza girdi oda oynadı günler böyle geçti....
Ne garip bir test o.
Evet 2. çizgi var ama ortadaki kırmızılık ne ki. Onun kalıntısı falan değil ise var 2. çizgin.:44:
Bat 6 gün olmasına rağmen test yaptım ama bişey anlamadım bide siz bakın nasıl yükleniyor?
BULDUM:)
Eki Görüntüle 535383 Eki Görüntüle 535383
Valla bende anlamadım 1 tane daha mı yapsam:)
Deepp Yoksa geldi miiii :18::18::18:
yok kuzun gttim baktım kocaman beyzazımsı ve şeffaf bi akıntı resmen hissettim dedim herhal kırmızılar geldi ama değilmiş
yok kuzun gttim baktım kocaman beyzazımsı ve şeffaf bi akıntı resmen hissettim dedim herhal kırmızılar geldi ama değilmiş
Bence testi tekrarlayın.Netleştirin.
Benim testim yookkk:84: :84: çarşıda uzak gidemem offff çatlıcammmm :84: :84:
canım ne oldu var mı birşey:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?