Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Bebekler gelsin bebekler Kızlar ben bi fön çektirip geliyorum hemencik beni unutmayınnnn elvedaa

ayy kıyamam canım yaa tüh akşama aldır bari eşine :26:

yok canım ya göğüslerimde acımaya başladı ya dedim herhal geliyo kırmızılar sol kasığımda gaz dolu sanki acıyo :

1 haftadır kafam nereye ben oraya eşekten düşmüş karpuz misali işten eve dönünce yemek hazırlamak bile zor geliyor kurar kurmaz hop uyku ve kalkamıyorum heryerim ağrıyo son iki gündür bel ağrısı bacaklarım halsiz ondan kasıklarıma iğne batırıyolar gibi göğüsler patlamaya hazır bomba:) akşam eşime de söyledim eğer bu ay tutmazsa yok öyle takip vs. çümküm pisikolojik olarak kendimi hasta ediyorum demektir buda çekilir çile değil bide acaip iştahım açıldı diyet felan hak getire yazın verdim 8 kilo bu ay aldım 3 kilo

Son düzenleme:

evet aslında pskolojik olarak çok yoruyoruz kendimizi yanlış yapıyoruz canım aslında en güzeli kendi haline bırakmak naparsak yapalım zaten zmanı geldiğin de olucaktır .. Rabbim ne zman kısmet ederse artık .. sende 8 kilo vermişsin ne güzel ama dikkat et hamiş kalamdan bu kadar kilo almamaya ama dilerim ki hamişsindir ..

Gunaydın
bayanlar..
dunden beri pek takip edemedim
oku oku ancaaa bitii behh amma cok yazmışınız...
güzel güzel haberler var cok sevindim
maşallah cok bereketlioldu bu ay topiğimiz
daha da gzel haberler alırız dilerim

bu arada o testinde çift zigiyi gören vatandaşlarr
size sesleniyoum öleee gizli gizli okumayın bunuu biliyorum sizlerii
gidin kan testlerini yaptırın takip edin yukselişlerini
öle korkuyorum vay efendim bekliim demeyin
gidin bir an önce anlayın durumunuzu beklemeyle bişey olmuyoo
hadi bakalımm harekett hareketttt hoppp

valla şekerim ben hiç iyi değilim yazdıklarımı okumuşsundur kaynana krizi geçiriyorum

canım kolaydeğil nasıl mücadele edecksin bilemiorum Allah yardımcın olsun ama çokta sessiz kalma sustukça dahada artar baskıları

Anaaam kafama taş geldii

hoşgeldin canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…