Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Akşama aldıracam tatlım. Sen test yaptın mı ?

canım ben 16 ekimde yapmıştım bi gün gecikmeyle dahada yapmadım

hoşgeldin canım hay ağzına sağlık

valla şekerim ben hiç iyi değilim yazdıklarımı okumuşsundur kaynana krizi geçiriyorum

bu arada senin kaynana yada pess yani
ne demek cocuk durmuyo amca amca dioo yaaa
hayret bişeyy
biz cocuk olmadık dimi hiçç hanginizi tutturdunuz die amcanıza teyzeni göturduler
yoksaaa sesini kesip oturdunuz dimi eskiden bi otorite vardı arkadaş şimdi oda yok
eskiden biz korkardık buyukerimizden cekinirdikk öle kolay kolay ağlayıp zırlayamazdık bile

odaa cocuk ağluyo die almış gelmiş öle mii bahanesi de cok tuhaf boşver güzelimm
hiç bişey deme hattaa öle oturdumu baktın gitmiyo git bi yatak ac benim uykum geldi anne yatağını actın hadi hayırlı geceler de git yatt
bak ozamn nasıl anlıyo bazı erkek anneleride cok fena arkadaş
ben 4 aylık evliykenn kayınvlidemle kayınpederimi zor getirtiyodumm evee
15 dk 15 dk oturamıyodu insanlar yok biz gidelim biz gidelim
hala da öledir vallaa 1.5 satten fazla kalmazlarr
sen şimdiden önlemini all yarın öbür gun daha beter olmayasın tatlım
4 ay ne ki daha taze gelinsin sen

bende hala bekliorum dün karnım ağrıdı ağrıdı bişi yok hep akıntı hep akıntı şimdi ise ne ağrı var ne sızı

ayy canım inş gebesindir akıntıda habercisi zaten inş ondandır hadi bakalım

Sağol cnm güzel dileklerin inş Rabbim isteyen herkeze verir ama kilo konusu çok iradesizim ben yazın oglanın sünneti ver diye galyana geldim de gitti yinede dikkat etmeye çalışırım...

Anaaam kafama taş geldii
ee ama yaniii ne dir bu beklicem beklicem moda oldu resmenn
yürüyün gidin kan testlerini yaptırın takip edin bu kadar
öldünüz meraktan şimdii bekliyosunuz anacımm
haydeee yürüyün gidin
hoşgeldin canımmmmm
hoşbulduk tatlım
hoşgeldin canım hay ağzına sağlık

eee dimi ama yani okadar merakla beklediler şimdi cift vicgiyi gördüler hepsinin
bekleyesi geldi arkadaş bu nasıl iş
kıyorum ama heeeeee

Sağol cnm güzel dileklerin inş Rabbim isteyen herkeze verir ama kilo konusu çok iradesizim ben yazın oglanın sünneti ver diye galyana geldim de gitti yinede dikkat etmeye çalışırım...

amin canım inşallah bencede sen yinede dikkat et kendine ..

aynen haha dünden beri yırtıyorum biyerlerimi bi gönderemedim kan testine bunları tatlıebbi gitti işte dün okadar ısrarıma bugün sonuc alcak 12 de hadi bakalım hayırlı haber alırız inşallah

Son düzenleme:

fıstığım akıntı habercsi olaydı benim kesin hamiş olmam lazımdıı
adet olcam gune kadar okadar fena bi akıntım vardıkı kırmızı kartı yedim gün kesildi bi anda
hiç belli olmuyo kızlar bu işlerr herkesin bunyesi farklı bişler yazıyoo
gecengunde bi makale okudumm
doktorun biri yazmışş
gebelik 4-5 haftalık tan önce kesinlikle belirti vermezzz
yaşananlar tamamenn bekleyen anne adayların düşünceerinden kaynaklanıyo demiş
beklenmedik hamilelikler nasıl 1-yad 1 bucuk ayllıkken öğrenilio işte böyle falan demişş
vallaaa hakkı yok değill haberi olmayanlarda hiç belirti olmuyo bizz bekliyoruzda bekliyoruz arıyoruzda arıyoruz

peki karnımın ağrısı nolucek hamişlerde oluyomu acaba normalde karnım ağrırdı ve kırmızı gelirdi şimdi hiçbişi yok ama 16 sında yaptım negatiftii napsam acep

Canım ne yapım kargoyu hadi bilemedim kii

Bebem ben hep söylüyorum zaten çoğu pskolojik kendi kendimize yapıyoruz sonra noluyo dediğin gibi kırmızı kartı görüyoruz ..
Benimde şu anda akıntım var ama ben regl olcağıma inanıyorum bu ayda tutmadı öyle hissediyorum ilk teste çıksa silikte olsa bişi çıkardı
önceki aylarda da teste inanmayıp kan yaptırdım ama yine negatif yani testlerin doğruluk payı olduğuna inanıyorum ..
Çok haklısın aslında bir silkelenip kendimize gelmemiz lazım bizim ..

Canım ne yapım kargoyu hadi bilemedim kii

hadi senin işin var tamam diğerleirni napıyoo
güzelim beklemen gerekiyosa bekle tabii sen kargonu da
ilk fırsatta hemen gitt artık saplık ocaklarını var özel hastaneler var her yer varr
herkes yakınında ne varsa yadaimkanı neyse ona gitsin öğrensin

öperimm korgondaa ne gelmez kargoymul arkadaş ne gelio uzay gemisimi anlamadım

aynennn katılıyorum sana canım

aslında bu ay hiçbir belirti armadım fakat dün yazımı okuyan olduysa dibe vurdum tüm umudumu kaybettim eşimde bugün ürolojiye gitti pazartesi test verecek bayramdan sonrada ben gidicem artık

peki karnımın ağrısı nolucek hamişlerde oluyomu acaba normalde karnım ağrırdı ve kırmızı gelirdi şimdi hiçbişi yok ama 16 sında yaptım negatiftii napsam acep

canımm iki gün gecmiş senin tekrarla bakalım testini ne olcak negatif çıkarsa belirti aramayalım kendine bırakalım kırmızıyı bekleyelim ..

Seni evde bulamazlarsa şubeye götürürler. Sende şubeden alırsın. Olmaz mı öyle??

Şubesi buraya çok uzak canım yaa eşime de şu yüzden çıkıyorum da diyemem normalde salı günü verilmiş olması lazımdı gelmedi daha sinir oldum şuana kadarkiler hemen gelirdi
Testim de yok hadi oda olsaydı yaa

aslında bu ay hiçbir belirti armadım fakat dün yazımı okuyan olduysa dibe vurdum tüm umudumu kaybettim eşimde bugün ürolojiye gitti pazartesi test verecek bayramdan sonrada ben gidicem artık

ben hatırlamadım yazını nolduu????
yada belki es geçmişimdirr noldu??

kırmızım gelsede ovu testi alsam bende

ben ovu de almadım almıcam dedimm
bide onun gerginliğini yaşamak istemiyorumm bu ayy
ne kadar sakin olmaya calışsamda olamadım son gunlere doğru anlamdım bunu hemde daha iyi
sadece ateş ölçüyorumçok bilgim yok tubiş e yolluyorum oda yorum yapıcak zaten daha bitmedi kırmızlar
okadar başka hiç bişe yapmıcam gönlüme göre de calışma yapcam yumurtlama zamanını kaçırmadann
yoruldum vallahi 2 aydaa cok gerildim hayırr onu bunu bırak benle birlikte adamda geriliyooo
strestenn stres küpünee döndüm bat yaklaştıkça nitekim 2 gunde erken geldi ve aklımda başıma geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…