Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

cnm ya çok gıcık bi durum ama bence bu konuda eşine sakın yüklenme adamın suçu yok. benim bi arkadaş ta böyleydi cnm en sonunda çareyi uzağa taşınmakta buldu....

ayy kıyamam canım yaa tüh akşama aldır bari eşine :26:

yok canım ya göğüslerimde acımaya başladı ya dedim herhal geliyo kırmızılar sol kasığımda gaz dolu sanki acıyo :

canım ben 16 ekimde yapmıştım bi gün gecikmeyle dahada yapmadım

hoşgeldin canım hay ağzına sağlık

bende 16 ekimde yaptım negatifti. Belki geç döllenmedir kuuzumm. İyi düşünelim iyi olsun...

peki karnımın ağrısı nolucek hamişlerde oluyomu acaba normalde karnım ağrırdı ve kırmızı gelirdi şimdi hiçbişi yok ama 16 sında yaptım negatiftii napsam acep

yaa benimde şimdi karnıma ağrı vurdu çok değişikti. midemde bi tuhaf oldu. Hayırdır inşallahh. Hamişliktendir umarım.

Son düzenleme:

beni bulmaz zaten öyle anlayışlı insanlar deli ediyorlar beni ya çatlıyorum nefret ettirdiler beni kendilerden

Bence alsaydın ovu testini çok işe yarıyor bencee

evet yaa haklısın canım ben gecen ay yaptımda bağımlılık yapıyo resmen insana belkide bu kadar uğraştığımız için olmuyo bende bu ay ateş ve ovu denim diyorum ama dediğin gibi aslında kendi haline bırakmak en güzeli
zaten benm önce adetleirmi düzene sokamam lazım ilaçla .. sonra bebek çalışması yapmam daha sağlıklı olcak belkide şimdi bunu düşünmeye başladım ..

yaa benimde şimdi karnıma ağrı vurdu çok değişikti. midemde bi tuhaf oldu. Hayırdır inşallahh. Hamişliktendir umarım.

umarım ayaklarını üşütme ondanda olabilir ..

cnm ya çok gıcık bi durum ama bence bu konuda eşine sakın yüklenme adamın suçu yok. benim bi arkadaş ta böyleydi cnm en sonunda çareyi uzağa taşınmakta buldu....
sonunda bizde böyle oluruz heralde ya kızlar morelim öyle bozuk ki

üzüldüm üzüldüm çok ağladım ağladım evdede yalnızdım kendimi çok çaresiz hissettim bugün daha iiyim
kıyamammm yaa ama bazen ağlamak insanı deşarj ediyo adeta
çok yıpranıyoruz biliyorum
olurunu bırakmata kolay diil hicbirimiziçin
kendimizi yıpratırsak daha kötü oluyo sabır cnm benm sabır

ne yani şimdi benim umutlarım boşa mı benim daha bat 9 gün falan var ama şimdi kasıklarımda ara ara ağrı sıkışma hissediyorum sonra akıntım da geçen ayki gibi deil sözün kısası cnm ya bunlara bakıp umutlanma mı diyosuunnn

canımm iki gün gecmiş senin tekrarla bakalım testini ne olcak negatif çıkarsa belirti aramayalım kendine bırakalım kırmızıyı bekleyelim ..

bugün kocacım evde oda sorup duruyo cancazım bende yarın sabah kan vermeye gideyim diorum tabii gelmezse uyuz kırmızılar

beni bulmaz zaten öyle anlayışlı insanlar deli ediyorlar beni ya çatlıyorum nefret ettirdiler beni kendilerden
boşver sallama sıkma canını dediğim gibi koyver gitsinnn
kimileri anlama ne yaparsan yap canını sıktığına değmezzz
Bence alsaydın ovu testini çok işe yarıyor bencee
yok güzelimm vallaa ben cok yoruldum bu 2 ayda bukadar kolay pes deme durumuna geldim
streste cabası bu saldım cayıra mevlam kayıraa vallaaa
ben stres yaptıkça neden neden die eşim de cok gerildi
sürekli bebek konuşur olduk evin içinde
sanki başka ortak bişeyimiz yokmuş gibi
kafamı toplamam lasım bide ovu testi alırsam
butun gun su mudur bu mudur derkenn off diorum
biras kendimi rahat bırakmalıyım tanıyorum kişiliğimi bliyorum
kaptırdım kendimibaşka bişey düşünemez oldum
o yusden almadım bu ay almıcam

sen bilirsin cnm vucudunu en iyi sen tanıyosun
ona göre yaparsın çalışmalarını herseyini
zor böle millet nasıl anlamadan hamile kalıyoo aklıma geldikçe sinirleniyorum
ben bukada mıyy mıyy hesaplıyorum uğraşıyorum başkası küt die hamile kalıyo dokunuyo yani insana

çok haklısın canım yaptıkları çok yalnış ve görgüsüzce tepki vermelisin yada esin ailesiyle konuşsun bence böle olmaz evlilik bu işte bizim kültürümüzde eşinle değil tüm ailesiyle eveleniosun

Kuzum dur ağlama kıyamam umutlanma demiyorum umut hep olmalı .. ama kendimize bi belirti yaratarak yada olanları belirti sanarak kendimizi ve eşlerimizi üzüyoruz..
Bi bakmışsın yorulduğunu hissediyosun artık tamam olmadı olmıcak diyosun ama bilemeyiz ki herşeyin bir zamanı var biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah kerim ..
Dua etmek düşer bize böyle belirtilere yormaktansa dualarda buluşmak en ümitlisi olcak galiba .. Ozaman umut hiç bitmez yorulmayızda ..

bugün kocacım evde oda sorup duruyo cancazım bende yarın sabah kan vermeye gideyim diorum tabii gelmezse uyuz kırmızılar

ver kuzum ver inş gelemez uyuz kırmızılar

ne alakası var kızzz
herkesin bunyesi bir diil
sen gunu bekle cnm benmm
hayırlısıyla bebeğin gelir sana

slm hanımlar. nasılsınız görüşmeyeli?
ben evde olunca biraz geç kalktım.ama şunu söylemek istiyorum;ev hanımları nasıl vakit geçiriyor yahu?
benim zaman geçmek bilmiyor hiç.

Tatlıebbi nerde kan vermeye gitcekti gitti mi ki :44:

evet kuzum bende ona bakıyorum ama gelmedi hiç ..

ayy al benden de okadar hele ilk gece gebe kalanlara şaşıyorum ben asıl beceriyolar
dün bi arkadaşım daha hamile olduunu öğrenmiş 4,5 haftalık onun adına çok sevindim oda daha yeni evli hiç beklemediği bi anda olmuş ne güzel darısı başımıza ..

işte bunu çok doğru söyledin pazar günüde görümcem kaynanam bize kahvaltıya geldiler erkenden kalktım hazırlık yaptım akşama kadar birlikteydik ya bi pazarım var bırakında kocamla yalnız kalayım aman ya neyse ben çok doluyum anlıycanız hangi birini anlatım ki her seferinde biz davet etmeden kendileri zorla davet ettiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…