Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

slm hanımlar. nasılsınız görüşmeyeli?
ben evde olunca biraz geç kalktım.ama şunu söylemek istiyorum;ev hanımları nasıl vakit geçiriyor yahu?
benim zaman geçmek bilmiyor hiç.

aaaahhh canim benim evde vakit hiic gecmez yemek temizlik yaparsin bir bakarsin 2 saat gecmis ben burda mecburen hep evdeyim catliyorum valla kafayi bozdum iyice

benim dinlenmem gerektiği için ev işi de yapamıyorum.tv de izlencek bişey yok. hiç vakit geçmiyor ya.
kitap okumaya başlıcam artık.
7 yıldır çalışıyorum,evde olmaya alışık değilim ki bennn..

cok zor vallaa hiç yaşamadım yaşasam napardım onu da bilmiyorum
Allah sabır versin canm
bide calışan insansan bi haftasonun var onda bile geliyolarsaa pesss
sık sık siz gidin tavsiyenn iş cıkları gidin süreklii
belki ozman fırsat bulamaz gelemeye
akşamları git yemek ye orda haftada 2-3 gece belki dank eder kafalarına

Son düzenleme:

dogru yaa sen yeni hamissin o zaman temizligi gec vur kendini kitaplara

bebeğim oraya gidince de farklı olmuyor ki herşeyi ben yapıyorum kaynanam yerinden kalkmıyor daha bide gidip kendinin sabahdan akşama kadar yediği bulaşıkları yıkıyorum benim o kadar işi yapacak halim yok

hep dua ediyorum cnm rabbim büyük. ama o kadar çok istiyorum ki bu elimde olan bişi deil ya bu yüzden herşeyden bi umut kapar oldum.kendimce bu ay kasıklarım ağrıyo yok bu ay böyle hissdiyorum kesin hamileyimdir falan....ve ay sonunda kırmızıları görünce de tabi perişan oluyo insan ya bilmiyorum sen haklısın cnm oluruna bırakmak gerekiyo doğrusu da bu fakat içimdeki boşluğu başka nasıl doldurcam bilemiyorum farkında olmadan o kadar etkiliyo ki bebe düşüncesi ya çok afedersin ama ilişkiye bile sadeca onun için giriyorum ya belli bi zamandan sonra öyle oluyo yatıyorum acaba bu ay olur mu kalkıyorum acaba diyorum...farkında olmadan hayat da böylece geçip gidiyo hiçbirşeyden zevk alamıyo insan. ammmmmaaaaaa bu benim elimde değiilll

bebeğim oraya gidince de farklı olmuyor ki herşeyi ben yapıyorum kaynanam yerinden kalkmıyor daha bide gidip kendinin sabahdan akşama kadar yediği bulaşıkları yıkıyorum benim o kadar işi yapacak halim yok

owwww Allah kolaylık versin demekki senin kayınvalide standartların dışında
umarım bir an önce anlarlar da sorunun ortadan kalkar

Kızlar ben cıkıyorum kendimi tezmiliğe vericem bugunn
İşim bitince yada arada uğrarım yanınıza kendinize iyi bakın
öpüyorum hepinizi

canım bence bir an önce hamile kalırsında o zaman sana iş yaptırmazlar torun söz konusu olunca onlar sana hizmet ederler benim kaynanamda aynı birde çerkezler kapıda ayakta bekletiyorlar cocuk olsada kurtulsam ayaklarım şişiyor hizmet etmekten bebek bizim kurtuluşumuz olacak bence:)

canım ya rabbim sabır versin sana.gerçekten zor bi durum.
ama eşinle konuşman lazım bu konuyu.sen onu gerçekten seviyosan,o da seni seviyorsa inan bi çözüm bulacaktır.
kızmadan sinirlenmeden eşinle konuş,işten geliyorum yorgun oluyorum,bi de annenlere hizmet etcek halim olmuyor de.hem ben seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum de,damardan gir eşine :)
o da anlayacaktır seni muhakkak.üzme nolur tatlı canını.

haklısın canım hemen hemen hepimiz bunları hissediyoruz ama ya bölyle üzülcez yada kendimizi oyalıcak başka bişey bulucaz..

öpüyorum hepinizi

tamam kuzu kolay gelsin yine gel sohbete

ne alakası var kızzz
herkesin bunyesi bir diil
sen gunu bekle cnm benmm
hayırlısıyla bebeğin gelir sana

dimi cnm benim ya inş inş. bi umut işte rabbim boşa çıkarmaz inşallah cnm dua et nolur allah'ım bana da isteyen herkese de hayırlısından tez vakitte nasip etsin inş.

sürekli oraya gitmiyoruz zaten canım ama biz gitmeyincede kaynanam bizde bitiveriyor şimdi anladım bu gelinler neden sevmez kaynanayı

guzelim sen coook kafaya takmissin yaa olmaz ki boyle stres de olumsuz etkiler herseyini buna endeksleme iliskiye sadece onun icin giriyorum falan sen ne kadar zevk alirsan okadar sivi uretirsin buda spermlerin kolay ilerlemesini saglarla mesela dogru bebegimiz olmasini coooook istiyoruz ama hayat devam ediyor Allah istedigi zaman OL deyince olacak bizim yaptiklarimiz dusunduklerimiz booosss dagit kafani gez toz baska seylerle ilgilen ben mesela bayramdan sonra dil okuluna gidicem evde oturdukca kuruyorum cunku

canım sen yeni hamişsin ya birşey soracam sana hani hamile olunca akıntı artarmış ya bu akıntıı ne zaman başlıyor benim yumurta salı günü çatladı ama hiçbir akıntım yok

kızlar annem hastaneye gitmişti göğsünde beze var diye çok büyük demişler alabiliriz demişler yanına gidiyorum. İnşallah kötü birşey yoktur

ayy kızlar maşallahınız var Allh kolaylık versinn

öpüyorum hepinizi

kolay gelsin canım

aynen öyle canım gelse bi dert gelmese bi dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…