gunaydin kizlar bat 3 ekim ne dersiniz bi test yapsammi :)
bi yandan kendimi hamile gibi hissediyorum bi yandan da daha bekle emin olmak için diyorum ne karmaşık bi duygudur bu yaa
​Belirtin var mı canım
öle valla çok karmaşık duygular.bekle biraz daha inşallah güzel haberi verirsin canım
walla ne adet olcakmis gibi ne de hamileymisim diyebilecegim hicbir belirti yok
bi yandan kendimi hamile gibi hissediyorum bi yandan da daha bekle emin olmak için diyorum ne karmaşık bi duygudur bu yaa
Moralini hep yüksek tut canm hayırlısıyla seninde bebişin gelecektir..günaydın arkadaşlar ekim ayı geldi.inş. bebişler için bol bereketli bir ay olur.uzun zamandır girmiyordum çokta giremeyeceğim.Artık bilmiyorum ama bu ay kendimden yana hiççç ümidim yok gelecek ayda ondan sonraki daha sonraki aylardada2 yıldan biri bir fiil her ayı bekleyip kırmızıyı görmek beni sanırım fazlasıyla yordu.o yüzden bu ayda farklı birşey olmayacak.şubata kadar maddi olarak kendimi toparlayıp artık tüp mü deneriz aşılama mı o anki şartlar belli eder
gunaydın tatlımmGünaydın kızlar...
sallasın tabi boşuna mı oadar yedirip içiriyoruzzhahahah benim koca da sallasın beni boylu poslu adam, bi işe yarasın bari
güzel haberlerini bekliyoruz angelİyiyim canım şükürler olsun.Heyecan var biraz da hiç bi belirti yok ki!!!
Sen nasılsın?Durumlar nasıl sende?
merhaba kızlar kk da yeniyim bende anne olmayı cok istiyorum inşlh bu ay tutar bat 15 ekim benimde...
kızlar merhaba.benim bat 5 ekimm..ama fena nezle oldum ben yaa.başım zonk zonk ediyor..ilaçda içemiyorum nolur nolmaz diyee..beklemedeyim bende bakalım hayırlısı kızlarr.
Gunaydın fıstıkgunaydin kk nin guzel hatunlari nasilsiniz
Günaydın kızlar
Ekim ayı herkese uğurlu gelir inşallah...
Hepiniz buraya geçince eylül topiği boşta kaldı. 28 eylüldü bat ama kırmızılardan haber yok henüz. Aşırı bel ağrım var. 10 dk ayakta duramıyorum resmen. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Çarşambaya kadar beklicem sonra kan testi yaptırıcam. Psikolojik olarak gecikmiş olmaktan çok korkuyorum
kızlar merhaba.benim bat 5 ekimm..ama fena nezle oldum ben yaa.baÅım zonk zonk ediyor..ilaçda içemiyorum nolur nolmaz diyee..beklemedeyim bende bakalım hayırlısı kızlarr.
hoşbulduk canım.. şöle bi baktım da ben kendimi tek sanıyodum ama burda yazılanları okuyunca yalnız olmadıgımı hissettim. rabbim inşlh herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?