Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

gunaydin kizlar bat 3 ekim ne dersiniz bi test yapsammi :)

kendinden şüpheliniyorsan yap derim ama negatif çıkarsa da üzülme sakın biliyorsunki bazen geç döllenme olabilir

geç döllenmeden dolayı bazı kişiler adetinden 15 gün sonra öğreniyorlar.

Karar senin:)

bi yandan kendimi hamile gibi hissediyorum bi yandan da daha bekle emin olmak için diyorum ne karmaşık bi duygudur bu yaa

Aynen arkadaşım çok karmaşık bi duygu bu.Pek ümidim yok bu ay için ama rabbim bilir tabi ki.Bakalım kısmetimiz bu ay mı yoksa daha sonra mı?

Bence erken sabret biraz daha :)

Moralini hep yüksek tut canm hayırlısıyla seninde bebişin gelecektir..
Günaydın kızlar...
gunaydın tatlımm
hahahah benim koca da sallasın beni boylu poslu adam, bi işe yarasın bari
sallasın tabi boşuna mı oadar yedirip içiriyoruzz
İyiyim canım şükürler olsun.Heyecan var biraz da hiç bi belirti yok ki!!!

Sen nasılsın?Durumlar nasıl sende?
güzel haberlerini bekliyoruz angel
gunaydin kizlar bat 3 ekim ne dersiniz bi test yapsammi :)

gunaydın canımm....
biras bekle derim ben en azından gunun gecsin

merhaba kızlar kk da yeniyim bende anne olmayı cok istiyorum inşlh bu ay tutar bat 15 ekim benimde...

kızlar merhaba.benim bat 5 ekimm..ama fena nezle oldum ben yaa.başım zonk zonk ediyor..ilaçda içemiyorum nolur nolmaz diyee..beklemedeyim bende bakalım hayırlısı kızlarr.

Günaydın kızlar

Ekim ayı herkese uğurlu gelir inşallah...
Hepiniz buraya geçince eylül topiği boşta kaldı. 28 eylüldü bat ama kırmızılardan haber yok henüz. Aşırı bel ağrım var. 10 dk ayakta duramıyorum resmen. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Çarşambaya kadar beklicem sonra kan testi yaptırıcam. Psikolojik olarak gecikmiş olmaktan çok korkuyorum

gunaydin kk nin guzel hatunlari nasilsiniz
Gunaydın fıstık

inşallah guzel hebrler verirsin cnm dinlen kendini fazla yorma sakın:26:

hoşbulduk canım.. şöle bi baktım da ben kendimi tek sanıyodum ama burda yazılanları okuyunca yalnız olmadıgımı hissettim. rabbim inşlh herkesin gönlüne göre versin...

kızlar merhaba.benim bat 5 ekimm..ama fena nezle oldum ben yaa.başım zonk zonk ediyor..ilaçda içemiyorum nolur nolmaz diyee..beklemedeyim bende bakalım hayırlısı kızlarr.

canim kusburnu kaynat ilik ilik ic cok ii gelir

hoşbulduk canım.. şöle bi baktım da ben kendimi tek sanıyodum ama burda yazılanları okuyunca yalnız olmadıgımı hissettim. rabbim inşlh herkesin gönlüne göre versin...

Yalnız değilsin canım.Burda kalabalık bi grup var:) İnşaallah hamiş olan da kalabalık bi grup oluştururuz yakında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…