Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım sen yeni hamişsin ya birşey soracam sana hani hamile olunca akıntı artarmış ya bu akıntıı ne zaman başlıyor benim yumurta salı günü çatladı ama hiçbir akıntım yok

canım yumurtlama akıntısından bahsediyorsan onu çok takip edemedim ben.ama hamilelik öncesi de akıntı oluyor ya o akıntı da bat tarihim yaklaştığında başladı ve hala da devam ediyor.ama benm bebeğim düşük tehdidi altında yaşıyor

şu kayınvalide meselesini de nolursun çok kafana takma.o zaman stres yapıyorsun işte bebeğin de gelmek istemiyor bu stresli anneyle uğraşamam ben diyor :)

kızlar annem hastaneye gitmişti göğsünde beze var diye çok büyük demişler alabiliriz demişler yanına gidiyorum. İnşallah kötü birşey yoktur

geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin inş önemli bişey değildir ..

ayy kızlar maşallahınız var Allh kolaylık versinn

kolay gelsin canım

aynen öyle canım gelse bi dert gelmese bi dert

aynen vala

zaten enbüyük hatamız bu herşeyi bebişe ebdekslemek aslında hayatımıza normal devam etsek bu kadar zor olmayacak

hamilelik akıntısını sormuştum canım yumurtamın oluştuğunu çatladığını biliyorum doktor yumurta takibi yapıyordu ya bana şimdi de hiçbir akıntı yok hamile olsam ne zaman başlar akıntı diye merak ettim

arkadaşlar bugun 3. gunum ve hala adet olmadım.göğüsler maşallh pek bı dolgun akşam eve gıderken test alayım dıyorum gayri dayanamıorum ne dersınız cıkar dıme:)

dediğim gibi canım bat tarihimden bi kaç gün önce başladı benim akıntı.sanırım geç döllenme oldu bi de ben de.çünkü bebeğim 4 haftalık gibi bişey çıktı.normal zamanda olsa 6 haftalık falan olması lazımdı.
beyaz süt rengi ve yumurta akı kıvamında,uzamayan akıntım oldu hep.hala da var.
senin bat ne zamandı?

zaten enbüyük hatamız bu herşeyi bebişe ebdekslemek aslında hayatımıza normal devam etsek bu kadar zor olmayacak

kesinlikle stres kotu etkiliyor okadar insan hic beklemdigi anda hamile kaliyor niye ??cunku rahat kafasini sadece buna takmiyor kendini dinlemiyor Rabbim istedigi zaman hayirlisi ile versin insallah

en son 26 eylülde adet oldum canım bu ayda 28 bat tarihim ateş ölçer alıcam bugün her sabah ateş ölçümü yapıcam

kizlaaar su ates olcme isini bana anlatirmisiniz???ates kac olunca hamilelik ihtimali varki ben simdiye kadar ne ates olctum ne ovulasyon testi kullandim fazla ustune dusmek istemiyorumda en azindan bilgi sahibi olayim dun esim bana yaniyorsun cok sicaksin demisti de :44::44::44:

benımde iştah fena açıldı duramıorum yemek yemeden diyet yapmaya başlamıştım akşamları geç saatte bişi yemıyodum ne mumkun duramıorum yemek yemeden bende de yorgunluk oluyor 10 demeden yatak yolcusuyum :)

canım bende ilk kez yapıcam ateş ölçmeyi ama normal vücut ısın eger hamile isen hergün artıyor mesela 35.4 bi sonraki gün 35.5 yada 6 gibi adet olacaksanda düşüşe geçiyor bata yakın daha iyi bilen arkadaşlar yanlış birşey demedim bu şekilde dimi

aaayyy benim daha bata 8 gun var ben 8 gun boyunca ates olcersem kafayi yerim kalsin kalsin iyiyim boyle

Öldüm kızlaaarr kargo yüzünden çıkamıyodum evin iki bina aşağısında eczane vardı koştur koştur gittim test aldım geldim şükür aynı çizgi duruyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…