Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Acayip ateş yapıyor yaf yanıyom
Kızlaaaaar canlarım darısı sizlere inşallah şimdi tam anlamıyla rahatladıııım inşallah sizin de çift çizgilerinizi görmeyi nasip eder Rabbiiiim

slm kızlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum
bende bebek özlemi çekenlerdenim yumurtalarım çalışmıyor
dün hsg çektirdim önümüzdeki ay yumurtlatma tedavisine başlıycam yani ilaç ve iğnelerle deniycem
RABBİM hepimizin emeklerini görür inş.
ilaç olayında yumurtaları gelişmeyen ve o ay tedavi olamayan varmı acaba?????

Allah
şifa versin canım

Kızlar Allah hepinizden razı olsun inanın beş vakit dualarımdasınız Rabbim sizi de mutlu etsin en kısa zamanda canlarım benim

Kızlar Allah hepinizden razı olsun inanın beş vakit dualarımdasınız Rabbim sizi de mutlu etsin en kısa zamanda canlarım benim

Dünden bugüne bile belriginleşmiş çizgin maşallah. Değerin yükselişte demek ki. Artık hayırlı uğurlu olsun bebişin diyebilirim.

çizgi daha bı netleşmiş geçen kı şerit şeklındeydı bayağı kalın şimdi :) tebrıkler rose29 Rabbim bisleredee nasıp etsın.Adetını kaç gun geçmişti canım test yaptığında?

Canım daha batıma var ayın 23 ü ben ilk çizgiyi salı gününden görmüştüm belirtilerimden de emindim onlarda erken başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…