Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bırkac gün daha beklıcem pazartestını beklıcem bır hafta gecsın aıle hekımıme gıdecem canlar...kırmızılardan bı ses yok anlamadım ben bu ısı kızlar

orda doktor deger düsük dedı su an bakıyorum deger 1 dıyo yanı tutmadı sanırım bu ay..bu degerle hamıle olunurmu yanı

benim bilgime göre 0 10 arası normal 10 dan sonra gebelik bazıları 5 ten üstünü kabul ediyor hayırlısı olsun canım 1 olsa idrarda nasıl çıkıyokiii bende anlamadım canımmm

benim bilgime göre 0 10 arası normal 10 dan sonra gebelik bazıları 5 ten üstünü kabul ediyor hayırlısı olsun canım 1 olsa idrarda nasıl çıkıyokiii bende anlamadım canımmm

aynen sılık bı cızgı vardı ılk gün hatırlıyorsunuz o ara tutunamadımı yenımı oldu anlamadım valla ben bu ısı...beklıcez artık ümidim kesıldı zaten de artık bundan sonra neler olcak baklaım

1 saat önce dayanamadım gittim kan verdim 14:00/ 14:30 gibi çıkacak internetten bakacağım değerleri yazarım

hayırlısı olsun canım.bekle bira daha bakalım.
tutunamamış olsa kırmızıların gelirdi.
0-10 arası gebelik yok kabul ediliyor.
benim değerim 101 çıktığında bile çok küçük dediler.
ümidini kaybetme canım umarım bebişin en kısa zamanda gelir.

niye gelmıyo ozaman kırmızılarım benım yaaa...valla sasırdım kaldım....felaket üzülüyorum sevıncım kursagımda kaldı

kızlar dün kırmızılar geldı ınternetten hesapladım yumurtalama tarıhım 27 ekım hangı zamanlarda ılıskıye girilmelı hesaplayamıyorum

kızlar dün kırmızılar geldı ınternetten hesapladım yumurtalama tarıhım 27 ekım hangı zamanlarda ılıskıye girilmelı hesaplayamıyorum

canım netteki hesaba bence çok bağlı kalma adetlerin düzenliyse 10 12 14 16 devam et yada ovi testi ile devam et daha güvenliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…