Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

niye gelmıyo ozaman kırmızılarım benım yaaa...valla sasırdım kaldım....felaket üzülüyorum sevıncım kursagımda kaldı

ayyy kuzum çok heveslendik hepimiz yani idrar tetslrine güvenemicezmi üzüldüğünü ve hayallerinin yıkıldığını biliorum ama gün doğmadan neler doğar rabbim büyük

canım netteki hesaba bence çok bağlı kalma adetlerin düzenliyse 10 12 14 16 devam et yada ovi testi ile devam et daha güvenliii
anladım cnm evet 25 yada 26 gunde bır oluyorum ama ovi testini ne zamn kullanmaya başlamalıyım

ayyy kuzum çok heveslendik hepimiz yani idrar tetslrine güvenemicezmi üzüldüğünü ve hayallerinin yıkıldığını biliorum ama gün doğmadan neler doğar rabbim büyük

dün okulumdanda kötü bı haber geldı zaten bugünde bu bayagı bı yıktı yanı..evet allah büyük calısmalara ve dua etmeye devam artık...allahın yazgısı dıcek bısey yok

Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- HORMON (2) ------------- -------------------- ----------------- --------------------
B-HCG <1,00 mIU/ml Erkek < 2.50 mIU/mlKadın premenapozal,hamile olmayan < 5.00 mIU/mlgray zone 5.00 - 30.00 mIU/mlPozitif > 30.00

roseee çizgin bugün dahada belliiiii artık hayırlı olsun diyebiliriz tatlım.. Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsinn

niye gelmıyo ozaman kırmızılarım benım yaaa...valla sasırdım kaldım....felaket üzülüyorum sevıncım kursagımda kaldı

canım beniiimmm üzme sakın kendini.. testler yanılttı işte hepimizi sakın hevesim kursağımda kaldı diye düşünme demekki henüz bebiş zamanı değilmiş... Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür İNşallaaahhh...

cnm hangı tarıhlerde ovi testıne başlanıyor

ilk kez yapıyosun sanırım adetin bitince hemen başla hergün aynı saatte yapıosun her iki çizgiyide kopkoyu gördüğün gün (bu 2 3 gün süebilio )den 24 36 saat sobra yumurtan çatlıyo o kuyuluktan sonra silik çizgi göreceksin 3 günü ii değerlendiriosun

ben almanyada üniversite okuyordum son dönemım kalmıstı buraya tasındım burdan tezımı yaptım..tezımde sondu bıtecektı okulum tezımı begenmemıs hoca okul bıttı anlıcan

olurmu öle şey bidaha yapma şansın yokmu uzteırsın bi dönem daha o kadar emek vermişsin tatlım bu rada negatifler yalnış olabilioda pozitifi hiç duymamıştım duyan varmı başkaaa

roseee çizgin bugün dahada belliiiii artık hayırlı olsun diyebiliriz tatlım.. Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsinn

canım beniiimmm üzme sakın kendini.. testler yanılttı işte hepimizi sakın hevesim kursağımda kaldı diye düşünme demekki henüz bebiş zamanı değilmiş... Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür İNşallaaahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…