niye gelmıyo ozaman kırmızılarım benım yaaa...valla sasırdım kaldım....felaket üzülüyorum sevıncım kursagımda kaldı
anladım cnm evet 25 yada 26 gunde bır oluyorum ama ovi testini ne zamn kullanmaya başlamalıyımcanım netteki hesaba bence çok bağlı kalma adetlerin düzenliyse 10 12 14 16 devam et yada ovi testi ile devam et daha güvenliii
Canım benim çok sağol darısı sana inşallah umudunu kaybetmeTest aldım demiştin onu yapmışmıydın canım
Canım ben bu ay ovulasyon testi kullandım şükür işe yaradı hangi gün diye hesaplamaktansa istersen sen de onu kulllan
ayyy kuzum çok heveslendik hepimiz yani idrar tetslrine güvenemicezmi üzüldüğünü ve hayallerinin yıkıldığını biliorum ama gün doğmadan neler doğar rabbim büyük
yok canım yapmadım dün yapacaktım bu yüzden almıstım ama zaten bugün sonucu alacagım dıye bıdaha yapmım dedım...
dün okulumdanda kötü bı haber geldı zaten bugünde bu bayagı bı yıktı yanı..evet allah büyük calısmalara ve dua etmeye devam artık...allahın yazgısı dıcek bısey yok
Çıkacakmıydı acaba çizgi diye neden öle oldu acaba ya test mi bozuktu
okulum derken hayırdır
niye gelmıyo ozaman kırmızılarım benım yaaa...valla sasırdım kaldım....felaket üzülüyorum sevıncım kursagımda kaldı
cnm hangı tarıhlerde ovi testıne başlanıyor
cnm hangı tarıhlerde ovi testıne başlanıyor
ben almanyada üniversite okuyordum son dönemım kalmıstı buraya tasındım burdan tezımı yaptım..tezımde sondu bıtecektı okulum tezımı begenmemıs hoca okul bıttı anlıcan
Benim kırmızılar geliyoo galibaa karnım çok ağırıyooo. Olmadı bu ayda galibaa
olurmu öle şey bidaha yapma şansın yokmu uzteırsın bi dönem daha o kadar emek vermişsin tatlım bu rada negatifler yalnış olabilioda pozitifi hiç duymamıştım duyan varmı başkaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?