Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

evet canım ilk kez yapıcam adetımın bittiği gün başlycm.dıyelımkı sabah yaptım bir sonrakı gun yıne sabah yapıyorum 2 cızgıyı gördugmde yumrtlama oluyor öle mı 24-36 saat sonra yumurta çatlıo buraya kadar anladım.canım silik çizgi durumunu anlayamadım.kusura bakma canım ya ilk kez kullancm o yuzde detaylı öğrenyım :)

belkıde bebegım tam tutunacaktıkı olmadı ılk gün sılık cıktı..kendımı öyle avutuyorum heralde..bılmıyorum yanı..hele bu kırmızılar bı gelsın pek gelcek gıbı gözükmüyor su ana kadar

lh vücutta bulunduğu için hep silik çıkabilir sen koyu çizgileri takip etçeksin koyu çizgiler lh ın yukseldiğini yumurtanın çatlaıcanı gösterior lh yukselmesi 2 3 gün devam edebilir o günlerde çalışmaya başla testede devam et silik çizgiyi yeniden gördğünde yumurta çatlamış oluyooo yine çalış

anladım cnm teşekkür ederim.senin meleğin geldi mi karnına yoksa.

bilemiorum beden yarın kan vermeye gidicemde hevesim kaçtı şimdiiiii

dogru olmayan idrar testi yanı

aynenn öyle napıcazz bizzz

anladım cnm teşekkür ederim.senin meleğin geldi mi karnına yoksa.

ben epeydir çalışıyorum dersime daha meleğim gelmedii ama bu ay kırmızılar gelmedi idrar testlerim negatif çıktı 3 gün geçti bugün gelmezse yarın kan testi düşünüyorum

kuzummm wc yee gittim peçeteye pembe kan geldi. ped koydum daha bişi gelmedi. 1 saate tam sökülürüm galiba ağlamak istiyorumm

kızlaaarr ben cıkıyorum..bıraz depresyona gırıp yatacagım..bır süre buralara gelmeye bılırım kendıme bıraz gelmem lazım...öpüyorum hepınızıı

ben epeydir çalışıyorum dersime daha meleğim gelmedii ama bu ay kırmızılar gelmedi idrar testlerim negatif çıktı 3 gün geçti bugün gelmezse yarın kan testi düşünüyorum
inş hamilesindir canımm güzel haberlerını beklıyoruz.

kızlaaarr ben cıkıyorum..bıraz depresyona gırıp yatacagım..bır süre buralara gelmeye bılırım kendıme bıraz gelmem lazım...öpüyorum hepınızıı

canım üzme kendini emin ol meleğin geleceği zamanı biliyordur.cenetten sana geleceği güünü bekliyordur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…