ilk kez yapıyosun sanırım adetin bitince hemen başla hergün aynı saatte yapıosun her iki çizgiyide kopkoyu gördüğün gün (bu 2 3 gün süebilio )den 24 36 saat sobra yumurtan çatlıyo o kuyuluktan sonra silik çizgi göreceksin 3 günü ii değerlendiriosun
Canım ben ilk adet tarihimden 7. gün sora yapmaya başladım ama tam pozitifi 12 ile 14. günler arası gördüm sende o zamandan başlayabilirsin
yok tatlım baska sans vermıyolar .nasıl yanı negatıfler pozitifler anlamadım
idrar testleri negatif verince doğru olmayabilir pozitif çıkarsa kesin diorlaryya onu diorum demekki bu doğru değil
evet canım ilk kez yapıcam adetımın bittiği gün başlycm.dıyelımkı sabah yaptım bir sonrakı gun yıne sabah yapıyorum 2 cızgıyı gördugmde yumrtlama oluyor öle mı 24-36 saat sonra yumurta çatlıo buraya kadar anladım.canım silik çizgi durumunu anlayamadım.kusura bakma canım ya ilk kez kullancm o yuzde detaylı öğrenyım :)
lh vücutta bulunduğu için hep silik çıkabilir sen koyu çizgileri takip etçeksin koyu çizgiler lh ın yukseldiğini yumurtanın çatlaıcanı gösterior lh yukselmesi 2 3 gün devam edebilir o günlerde çalışmaya başla testede devam et silik çizgiyi yeniden gördğünde yumurta çatlamış oluyooo yine çalış
belkıde bebegım tam tutunacaktıkı olmadı ılk gün sılık cıktı..kendımı öyle avutuyorum heralde..bılmıyorum yanı..hele bu kırmızılar bı gelsın pek gelcek gıbı gözükmüyor su ana kadar
dogru olmayan idrar testi yanı
anladım cnm teşekkür ederim.senin meleğin geldi mi karnına yoksa.
bilemiorum beden yarın kan vermeye gidicemde hevesim kaçtı şimdiiiii
aynenn öyle napıcazz bizzz
kuzummm wc yee gittim peçeteye pembe kan geldi. ped koydum daha bişi gelmedi. 1 saate tam sökülürüm galiba ağlamak istiyorumm
kuzummm wc yee gittim peçeteye pembe kan geldi. ped koydum daha bişi gelmedi. 1 saate tam sökülürüm galiba ağlamak istiyorumm
beklıcez yapcak baska bısey yok
inş hamilesindir canımm güzel haberlerını beklıyoruz.ben epeydir çalışıyorum dersime daha meleğim gelmedii ama bu ay kırmızılar gelmedi idrar testlerim negatif çıktı 3 gün geçti bugün gelmezse yarın kan testi düşünüyorum
Canım ben ilk adet tarihimden 7. gün sora yapmaya başladım ama tam pozitifi 12 ile 14. günler arası gördüm sende o zamandan başlayabilirsin
kızlaaarr ben cıkıyorum..bıraz depresyona gırıp yatacagım..bır süre buralara gelmeye bılırım kendıme bıraz gelmem lazım...öpüyorum hepınızıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?