hayırlısı olsun canım.bekle bira daha bakalım.
tutunamamış olsa kırmızıların gelirdi.
0-10 arası gebelik yok kabul ediliyor.
benim değerim 101 çıktığında bile çok küçük dediler.
ümidini kaybetme canım umarım bebişin en kısa zamanda gelir.
18.10.2012 Tahlil Sonu�lar� Tahlil Ad� Sonu� Birim Min - Max
----- HORMON ----------------- -------------------- ----------------- --------------------
TBhCG2 < 1,20 mIU/ml Negatif =< 5.0 mIU/mL
Pozitif => 25.0 mIU/mL
Gray Zone 5.0 - 25.0 mIU/mL
Menstral periyod sonras� 1-10 hafta >225,000
Menstral periyod sonras� 11-15 hafta >225,000
Menstral periyod sonras� 16-22 hafta 50,238
Menstral periyod sonras� 23-40 hafta 49,412
1,20 yok demek dimi
kızlar bata son 10 gün azönce ateş ölçer aldım hergün ölçücem kızlar en iyi ölçümü nerden yapılır
Canım, dil altından ölçüm yapmalısın ve her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan önce
Adet sancısndan yerlerde kıvranıyorum gözümden yaşlar akıyor dayanamıyorum bu ağrıyaaa kızlar çok kötü oluyorum
kızlar bata son 10 gün azönce ateş ölçer aldım hergün ölçücem kızlar en iyi ölçümü nerden yapılır
Adet sancısndan yerlerde kıvranıyorum gözümden yaşlar akıyor dayanamıyorum bu ağrıyaaa kızlar çok kötü oluyorum
dil altından yap canım en iyi olçüm
Geldi mi tamamen senin kırmızılar? Majezik iç bari, hemen keser ağrını...
10 günüm kaldı kızlar inşallah bebeğim benimledir sizce tuttuysa belli olur mu artık salı günü doktora gittiğimde görevini tamamlamış yumurtan dedi yani çatlamıştı
İnşallah seninledir canım bebeşin..Belirtide kişiden kişeye değişiyo galiba tatlım benimki mesela yumurlamadan iki gün sora başlamıştı
Kızlar ben cıkıyorum kendimi tezmiliğe vericem bugunn
İşim bitince yada arada uğrarım yanınıza kendinize iyi bakın
öpüyorum hepinizi
sancıdan öldümm ama kırmızılar gelmedi. korkuyorum test alıp yapsam mııı dua edin bana kızlarrr sancım çok kötü
İnşallah seninledir canım bebeşin..Belirtide kişiden kişeye değişiyo galiba tatlım benimki mesela yumurlamadan iki gün sora başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?