Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

18.10.2012 Tahlil Sonu�lar� Tahlil Ad� Sonu� Birim Min - Max
----- HORMON ----------------- -------------------- ----------------- --------------------
TBhCG2 < 1,20 mIU/ml Negatif =< 5.0 mIU/mL
Pozitif => 25.0 mIU/mL
Gray Zone 5.0 - 25.0 mIU/mL
Menstral periyod sonras&#65533; 1-10 hafta >225,000
Menstral periyod sonras&#65533; 11-15 hafta >225,000
Menstral periyod sonras&#65533; 16-22 hafta 50,238
Menstral periyod sonras&#65533; 23-40 hafta 49,412

1,20 yok demek dimi

kızlar bata son 10 gün azönce ateş ölçer aldım hergün ölçücem kızlar en iyi ölçümü nerden yapılır

Angels keseyi gördünmü sen..

Kaç gün geçti BAt'tan..

Benim salı günü değerim 1209 du...Bugün ultrasonda daha kese gözükmedi.Alttanda istemedim bakılsın.Bayramdan sonra gidecem birde

adet tarihin ne zamandı

Son düzenleme:
kızlar bata son 10 gün azönce ateş ölçer aldım hergün ölçücem kızlar en iyi ölçümü nerden yapılır

Canım, dil altından ölçüm yapmalısın ve her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan önce

Adet sancısndan yerlerde kıvranıyorum gözümden yaşlar akıyor dayanamıyorum bu ağrıyaaa kızlar çok kötü oluyorum

Canım, dil altından ölçüm yapmalısın ve her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan önce

sağol canım hergün eşimi işe kaldırmak için alarm kuruyorum ya aynı saatte kalkıyorum ölçüp yazarım şimdi ölçtüm 36.7 çıktı ama sabah önemli

10 günüm kaldı kızlar inşallah bebeğim benimledir sizce tuttuysa belli olur mu artık salı günü doktora gittiğimde görevini tamamlamış yumurtan dedi yani çatlamıştı

İnşallah seninledir canım bebeşin..Belirtide kişiden kişeye değişiyo galiba tatlım benimki mesela yumurlamadan iki gün sora başlamıştı

sancıdan öldümm ama kırmızılar gelmedi. korkuyorum test alıp yapsam mııı dua edin bana kızlarrr sancım çok kötü

sancıdan öldümm ama kırmızılar gelmedi. korkuyorum test alıp yapsam mııı dua edin bana kızlarrr sancım çok kötü

Sen en iyisi test yap bari canım, Allah korusun düşük ya da dış gebelik falan olmasın o ağrıya, sancıya

İnşallah seninledir canım bebeşin..Belirtide kişiden kişeye değişiyo galiba tatlım benimki mesela yumurlamadan iki gün sora başlamıştı

canım sen nekadardır bebek istiyorsun yanı calısmalara basladın????dıkkate alıncak yapılcak bıseyler varmı..yanı tavsıyeler..benım yavasdan kırmızılar gelme belırtılerı geldı sanırım..daha bısey yok ama gelcek gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…