Peri yaptırdın mı canım kan testi
camlar,perdeler,yerler,mutfak,yatak odası gardrop,banyo,wc.... heryer elden geçti. bir balkon kaldı.
ayhh şükür bitti gibi
kızlaaarr nerdesınız yahuuuu
selam kızlaaarrr nabersinizzz...
ben bugün kendimi temizliğe verdim.gelemedim kusura bakmayın olurmu
rose canım tebrikler... rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahhh
pericim seni de tebrik ediyorum canım.inşallah yarın sonuçların güzel çıkıcak
tetlı ebim.canım sakın moralini bozma.şu idrar testleri yokmuuuu beni de çok kandırdılar
inşallah birdaha ki ay hep beraber hamiş oluruzz
tugram sende bugün temizlikle ugraşıyormuşsun?
sanırım işler bitmedi.gelmedinn
ve tüm diğer arkadaşlar hepinizi çok özledim
ben bu ay bal tarçın çörek otu karışımını yapıyorum.inşallah faydasını görür,bebikomun sımsıkı tutunmasını sağlarım...
camlar,perdeler,yerler,mutfak,yatak odası gardrop,banyo,wc.... heryer elden geçti. bir balkon kaldı.
ayhh şükür bitti gibi
ayhh şükür bitti gibi
hadi geçmiş olsun canım güle güle oturun missss
yettim canım
nerelerdesın bakalım beklemekten agac oldum vallahıııı
bu arada bende hala bişi yokk sizce napim canlar
hadi geçmiş olsun canım güle güle oturun missss
yettim canım
iyi aksamlar tatlım...senı gözlerımız aradı ama neyse temizlıkte bızım bı görevımız sanırım...valla cok üzüldüm ama yapcak bısey yok kaldım sanırım bıdahakı aya...bıdahakı ay bal karısımı ve keci boynuzu pekmezın dozunu arttırmam lazım:525:
canım bu işleri oğluşunla nasıl yapıyorsun ben yapmaya kalktımı oda benimle ben nereye oğlumda arkamdan geliyor iş yapmama izin vermiyor.
oh hamarat bayan bızede ugrasanaaa..bugün depresyondaydım hıc bısey yapmadım..yarında temızlık günü benım
hmm hemen yarın bı kan testı..benım kırmızılarda gelmek istemıyo heheheheh....bence hemen test yap kız mutlu haberı alalım senden
bu arada bende hala bişi yokk sizce napim canlar
teşekkür ederim sunbalım...
yoruldum ama değdi.
tatlım sen de kullanıomusun bal tarçon çörek otu karışımını?
ben ilk defa kullanıyorum.inşallah faydasını görürüz.
eşime de keçi boynuzu,çerez,bal takviyesi tamam
şu kırmızılar bitse güzel olucak
canım o oyuncaklarıyla oynuyor.bana sıkıntı vermiyor sağolsun.ama uykusu olunca çok mızmız oluyor.
yarısını o uyurken yaptım kalanını da o oyun oynarken.
hatta beraber de yaptıkyerleri felan silmeme yardımcı oldu
tamam apla gelirim.kakılmıştır benim adıııııııııımmm her yeri parlatırııımmmm
ben daha bugün eltimle dr a da gittim.8 aylık hamiş.
usg de bebike baktık geldik.maşallah yaa kocaman olmuş.zaman nasıl hızlı geçiyor
sende yarın yorma kendini.yawaş yawaş yap.kırmızılar gelmedi dimi :26:
afferin tubiloş oğluşuna ii yetiştiriyon yarın büyüyünce kendi işini kendi görecek masllah
ne bilim yarın oviden sonra 12 yada 13.gün varsa çıkar heralde varya bu hal beni benden götürdü bari ne var ne yok öğrenim yoksa kociş boşuna sperm testi vermesin
hade hade beklıyorum senı kakılmısım...ay ne güzel oyle hamılelerı görmek degılmı benımde komsumun kızı 9 ayında 5 günü kaldı doguma okadar heveslendımkı valla ya..ben böyle olacagımı hıc düsünmemistim önceden...yok kız kırmızılar gelmedı..gelmek istemıyorlarda sanırm ne yapcam bılmıyorum testte negatıfdı canım dıyorum acaba tutunamadımı benım bebegım yoksa yenımı tutunuyo anlamadım ama beklıyorum artık...bal karısımı var bende cok güzel hersey var ıcınde..yanı arı sütünden pollene, zencefil tohumundan, ısırgan tohumundan cörek otuna ve dut pekmezı karısımı hepsı bır karısımda onu kullanıyorduk ıkı günde bır kasıktı ama sanırım her gün ıkımızde kullanmalıyız..keci boynuzu pekmezınıde 10 gün kullandık hergün bır kasık sonra bıraktım kılo alınca..onlara sanırım devam edecem....ve belımı ve ayaklarımı sıkı tutacam haydı bısmıllah dıcem heheh bıde su kırmızılarım geleydı
kızlar ben ovi test hıc yapmadım bılgılendırımısınız lütfeeenn..her eczaneden alabılırmıyım..fıyatı nekadar..nasıl kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?