Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bende yarın kan testinden geldikten sonra başlarım artık temizliğe kaç gündür hava güzel oğlumu parka götürdüm ama başım ağrıdığı için erken geldik parktan hala başım ağrıyor korkumdan hapta yutamadım bir geçseydi.

afferin tubiloş oğluşuna ii yetiştiriyon yarın büyüyünce kendi işini kendi görecek masllah

hehehe evet öğrensin.yardım etsin bana da

evet insan heveslenio kuzu yaa...
benim zamanlarım geldi gözümün önüne.
o güzel zamanların tadını birkere aldıktan sonra daha çok istiosun bence
inşallah faydası olur canım takviyelerin.ama daha kırmızılar da gelmemiş :44:
test aldım demiştin.bi yapsana?
dhaha silikleştiyse dediğin gibi tutunamamıştır
ama belki koyulaşmıştır yeni yeni oluşuyordur...

hamarattır bızım tubilos on parmagında on marıfet masallah tü tü tü

ayhh utandırdın kız beni
teşekkür ederim o senin hamaratlıgın

yarınbi özel kliniğe gidicem sabah gizliceeee kociş uyurken

evde varsa papatya melisa falan onlar ii gelebilir canım evet yarın desene bizim için büyük gün de ben pek umutlu değilim nedense

evde varsa papatya melisa falan onlar ii gelebilir canım evet yarın desene bizim için büyük gün de ben pek umutlu değilim nedense

bende umutlu değildim ama göğüslerimin sızlamasından anladım benim regl zamanında bile göğüslerim şişip ağrımazdı bide kirpiklerden anladım bakalım yarın kan testi nasıl çıkacak.

Canım bu üçüncü ayımdı geçen aylar ovu testi kullanmadım hesap yöntemi ile denedik ama olmadı bu ay testin çok faydası oldu en azından yumurtladığımı ne zaman yumurtladığımı öğrendim eğer bu ayda olmasaydı dr ye gidecektim çünkü doğru günleri değerlendirdiğimiz için yani sen de ovu testi al canım göreceksin çok işine yarayacak

bende umutlu değildim ama göğüslerimin sızlamasından anladım benim regl zamanında bile göğüslerim şişip ağrımazdı bide kirpiklerden anladım bakalım yarın kan testi nasıl çıkacak.

kirpikmiii onlardamı tepki veriomuş nasıl olduseninkiler

bende geçn ay ilk defa ovi denedim 14.gün yumoşum çatladı bu ay 18 yada 19. güne denk geldi bakallım sen sonucunu ne güzel öğreniverdin canım

kiprikler içiçe geçiyor canım ilk çocuğumda daha test yaptırmadan hamile olduğumu söylemişlerdi.

iyiym çok şükür canım.
Kenan bey le pc mücadelesi yaşıyoruz. o diyor ben oynicam ben diyorum ben takılıcam
laptop a gidiyorum onu istiyor masaüstü de oturuyorum kalk diyor. sıpa yaa

annemmm oğluşun seni istiyo bilgisayarlar bahanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…