Hoşgeldin, hamişlerimizi gördün mü, berektli oldu bu ayTabi ben de kırmızılandım bu arada
tatlım bazı topiklerde yazılanlar insanı korkutuyo.. miyomu olanlar bu kürü yaptığında çok fazla kanamaları olmuş 12-13 gün kanaması olup kanaması durmayanlar ya da miyomu soğan küründen sonra büyüyüp yakınanlar var:44: Bu kürü sen de yaptın ve hamile kaldın Allahın izniyle.. 1 cm den küçük miyomlara soğan kürü iyi geliyormuş deniyor hemkadınların rahmini de temizliyormuş.. bu nedenlerle kararsızım canım..:26:
mrb cnmcım mrb kızlar :) evişime döndüm sonunda :)cnm ben soğan kürü yaptım bu ay hamile kaldım ama ondanmıdır blmem ben ovü testine güveniyorum 1 cm lik miyomlar için iyi olduğunu duydum o kanaması olanlar normal hayatta soğan yemiomuymuş alakası yok soğanın zararı görülmemiştir bu zamana kdr sen başla anem adetinin 7. günü bırak konuşanları allahn verdiği bi nimet soğan ne zararı olabilir onların bşka rahatszlıkları vardır
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
canım biliomusun şimdi aklım ageldi geçen burad okumuştum biri kanda baktırmış senin gibi ne gatif çıkmış 1 hafta sonra tekrar baktırmış hamiş miş bellide olmaz geç döllenme falan olduysa sen yinede kendini yorma
ben gitii gidiyodan aldım 30lu 30 tl sabah 10 akşam 8 arası hergün aynı saatte yapıosun gebelik tetsi gibi başlarda c çizgisi koyu t çizgisi silik oluyo sonra kopkoyu olacak ikiside ozaman yumurtan 24 36 ssaat sonra çatlayacak demke oluyo yalnız abzen o kyu çizgi 2 3gün sürebilio koyuluğu görünce testi bırakma silikleşene kadar devam et
oyyy ekim bereketi devam edio rose cnm ve perim tbrk ederim sizleri çok sevindim inanın
iyiym çok şükür canım.
Kenan bey le pc mücadelesi yaşıyoruz. o diyor ben oynicam ben diyorum ben takılıcam
laptop a gidiyorum onu istiyor masaüstü de oturuyorum kalk diyor. sıpa yaa
hehehe evet öğrensin.yardım etsin bana da
evet insan heveslenio kuzu yaa...
benim zamanlarım geldi gözümün önüne.
o güzel zamanların tadını birkere aldıktan sonra daha çok istiosun bence
inşallah faydası olur canım takviyelerin.ama daha kırmızılar da gelmemiş :44:
test aldım demiştin.bi yapsana?
dhaha silikleştiyse dediğin gibi tutunamamıştır
ama belki koyulaşmıştır yeni yeni oluşuyordur...
ayhh utandırdın kız beni
teşekkür ederim o senin hamaratlıgın
ebbicim yoksa ovi testlerinemi bakıon seni gidi
canım bugün adetimin 4. günü ve ben yarın yani 5. gün başlamayı düşünüyorum,çünkü benim adetim 28 gün sürmüyo 25-26 gün sürüyo bu nedenle 2 gün önce başlasam daha iyi olmaz mı? bu arada her yemekte soğan yiyoruz salatalarda vs çiğ çiğ de yiyoruz bence de soğandan ve suyundan zarar gelmezmrb cnmcım mrb kızlar :) evişime döndüm sonunda :)cnm ben soğan kürü yaptım bu ay hamile kaldım ama ondanmıdır blmem ben ovü testine güveniyorum 1 cm lik miyomlar için iyi olduğunu duydum o kanaması olanlar normal hayatta soğan yemiomuymuş alakası yok soğanın zararı görülmemiştir bu zamana kdr sen başla anem adetinin 7. günü bırak konuşanları allahn verdiği bi nimet soğan ne zararı olabilir onların bşka rahatszlıkları vardır
Canım bu üçüncü ayımdı geçen aylar ovu testi kullanmadım hesap yöntemi ile denedik ama olmadı bu ay testin çok faydası oldu en azından yumurtladığımı ne zaman yumurtladığımı öğrendim eğer bu ayda olmasaydı dr ye gidecektim çünkü doğru günleri değerlendirdiğimiz için yani sen de ovu testi al canım göreceksin çok işine yarayacak
canım bugün adetimin 4. günü ve ben yarın yani 5. gün başlamayı düşünüyorum,çünkü benim adetim 28 gün sürmüyo 25-26 gün sürüyo bu nedenle 2 gün önce başlasam daha iyi olmaz mı? bu arada her yemekte soğan yiyoruz salatalarda vs çiğ çiğ de yiyoruz bence de soğandan ve suyundan zarar gelmez
hadi kızlar bu ay daha btmedi çok var adet olanlar içinde temel atma zamanı :) bolca değerlendiriverin eminim bu ay btmeden daha çok haber alıcaz rabbimin iznyle :)
ovi testi nezaman baslanılıyo kızlar..nezaman alsam ıyı olur
kuru incir hep yiyorum cnm bazen de yaş tabii bi de 3 aydır folik içe içe fenalaştım hiç bırakmadım ama yeter mi acep kessem mi diyorumperam cnm bu arada yumoşunda tahmini 12,13 . gün çatlar :) incirde ye yaş olanından yumoş güzel büyüsün
başlayabilirsin cnm bnde 5. gün başlamıştım ovü testinide getirtmeyi unutma yazdığım marka güvenilir kullan onuda sonuç alırsın bu ay allahn iznyle
kuru incir hep yiyorum cnm bazen de yaş tabii bi de 3 aydır folik içe içe fenalaştım hiç bırakmadım ama yeter mi acep kessem mi diyorum
canımm her ay hesap ediyorum ve kırmızılar gelince geriye 14 sayıyorum bakıyorum o gün boş geçmiş.. ee önceki günkü şipermcikler de yaşayamadı demek ki..neyse demem odur ki bu ay ovu testini yapayım tamam da bayramda ortam pek müsait olmayabilir.. yine de bir yolunu bulup halletmek lazım tabi Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?