Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

mrb cnmcım mrb kızlar :) evişime döndüm sonunda :) cnm ben soğan kürü yaptım bu ay hamile kaldım ama ondanmıdır blmem ben ovü testine güveniyorum 1 cm lik miyomlar için iyi olduğunu duydum o kanaması olanlar normal hayatta soğan yemiomuymuş alakası yok soğanın zararı görülmemiştir bu zamana kdr sen başla anem adetinin 7. günü bırak konuşanları allahn verdiği bi nimet soğan ne zararı olabilir onların bşka rahatszlıkları vardır

bende yaptım hiç kötü bişi olmadı zaten soğan gdo suz yiyeceklerden bence bol bol tüketilmeliiiii

hmmm anladım yapsam ıyı olur aslında bu ovu testini ama bakalım kırmızılarım gelmesını beklıyorum..gelmesse zaten bır kac gün sonra yıne test yaptırcam..belkı bır hafta önce döllenme olmustur dıyorum o görünmez cünkü...kendı kendıme ümit iste..olmassada bıdahakı ay rahat rahat ve dıkkatlı olacam ınsallah canım ya..

iyiym çok şükür canım.
Kenan bey le pc mücadelesi yaşıyoruz. o diyor ben oynicam ben diyorum ben takılıcam
laptop a gidiyorum onu istiyor masaüstü de oturuyorum kalk diyor. sıpa yaa

anasının ılgısını ıstıyor annesıııı..bıraz ılgılen benımle dıyoooo kenan efendıı..senı bızden kopartacak

hadi kızlar bu ay daha btmedi çok var adet olanlar içinde temel atma zamanı :) bolca değerlendiriverin eminim bu ay btmeden daha çok haber alıcaz rabbimin iznyle :)

tatlım kırmızıları beklıyorum gelmıyolar bır türlü.....ınsallah senın dedıgın gıbıdır ....haftasonu yapcam bıdaha ıdrar testını ama cok ümitli degılım bakalım artık canım

hamaratsın hamarat ben valla tüm gün yorgunluk cökmüstü üstüme yattım hıc kalkmadım yerımden

canım bugün adetimin 4. günü ve ben yarın yani 5. gün başlamayı düşünüyorum,çünkü benim adetim 28 gün sürmüyo 25-26 gün sürüyo bu nedenle 2 gün önce başlasam daha iyi olmaz mı? bu arada her yemekte soğan yiyoruz salatalarda vs çiğ çiğ de yiyoruz bence de soğandan ve suyundan zarar gelmez

bıldıgın tavsıye edebılecegın ovu testi varmı canım

başlayabilirsin cnm bnde 5. gün başlamıştım ovü testinide getirtmeyi unutma yazdığım marka güvenilir kullan onuda sonuç alırsın bu ay allahn iznyle

peram cnm bu arada yumoşunda tahmini 12,13 . gün çatlar :) incirde ye yaş olanından yumoş güzel büyüsün

ovi testi nezaman baslanılıyo kızlar..nezaman alsam ıyı olur

hayatım ben adetim bitince başladım 7. gün çnkü bazen erken yumurtlama olabilio geçen aydan yumurta kalabilio çatlamadan o yzden erken başlayın bi tane yapın hergün 11. güne gelince sabah akşam yapın testleri 2 testin arasında 8 saat fark olsun ve sıvı az tüketin tutun eccük çişinizide :) ben öle ediodum

peram cnm bu arada yumoşunda tahmini 12,13 . gün çatlar :) incirde ye yaş olanından yumoş güzel büyüsün
kuru incir hep yiyorum cnm bazen de yaş tabii bi de 3 aydır folik içe içe fenalaştım hiç bırakmadım ama yeter mi acep kessem mi diyorum

başlayabilirsin cnm bnde 5. gün başlamıştım ovü testinide getirtmeyi unutma yazdığım marka güvenilir kullan onuda sonuç alırsın bu ay allahn iznyle

canımm her ay hesap ediyorum ve kırmızılar gelince geriye 14 sayıyorum bakıyorum o gün boş geçmiş.. ee önceki günkü şipermcikler de yaşayamadı demek ki.. neyse demem odur ki bu ay ovu testini yapayım tamam da bayramda ortam pek müsait olmayabilir.. yine de bir yolunu bulup halletmek lazım tabi Allah kerim

halledersin cnm bişi olmaz adetinin 10. günü ilişkiyi kes spoşlar değerlensin hızlansın.folik asite gelince bırakmamalısın geelik öncesi ve gebelik sonrası 3 ay kullanılıo ben hala kullanıorum istersen yine bi dr una sor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…