Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlar ben kacar...gözlerım agrıdı bılgısayara bakkmaktan...kocaman öpüyorum hepınızı..kendınıze ıyı bakın bol bol dua edın ınsallah kabul olur

günaydın kızlar hayırlı cumalar ben şimdi kan vermeye gidiorum kociş uyuyo hadi haırlısı

gunaydın kızlar........hayırlı cumalar herkeze

allahım inşallah hepimizi bebişler veriir... dun yumoş gunumdu.. inş tutmuştur...

Günaydın kızlaarrr Kargonun yüzüne çıkamıyodum erkenden gittim kanımı verdim geldim iki saat sora alacam inşallah

Günaydın kızlaarrr Kargonun yüzüne çıkamıyodum erkenden gittim kanımı verdim geldim iki saat sora alacam inşallah

bende dayanamdım 5.gun oldu ne gelen va rne gıden sabah bi koşu eczaneden aldım testı bırasdan yapıcam :) iştekılerle heyecanlı bı bekleşiz içindeyüzz akşam da su gıbı bı akıntı geldı üşüttüm mu acaba ondan mı nedense

[ATT

günaydın kızlar bat tarihim bugün dün yaptığım test sizce hamilemiyim birde bi sorum var şu an çok hastayım öksürük burun akıntısı var eğer hamileysem bebeğe zararı olurmu herhangi bi ilaç filan almadım doğol yollarla iyileşmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…