Kızlar yarin cuma duaedin hamile kakalim
canım ben bugün adetli olmasaydım gece namaz kılıp dua edecektim malum haftaya bayram ve yumuş günüm.. ama adetliyken dua olmaz sanırım di mi:26:
dua derken canım gece 170 ayet-el kürsi okuyacaktım ama cuma gecesi bu güne denk geldi.. ben de dediğin gibi normal duamı ederim yine:)namz kılamazsın tatlım ama dua etmemn için hiç bir sebep yokkk
gvn canım bu gece cuma gecesi bize de kısacıkta olsa dua et canım yaa hamişlerin duası kabul olurmuş
günaydın kızlar hayırlı cumalar ben şimdi kan vermeye gidiorum kociş uyuyo hadi haırlısı
günaydın kızlar hayırlı cumalar ben şimdi kan vermeye gidiorum kociş uyuyo hadi haırlısı
Günaydın kızlaarrrKargonun yüzüne çıkamıyodum erkenden gittim kanımı verdim geldim iki saat sora alacam inşallah
Bak ne kadar güzel bir değer çıkacak gör.
Çok heyecanlandım şimdi. Hemen yaz olur mu sonucu.
Günaydın kızlaarrrKargonun yüzüne çıkamıyodum erkenden gittim kanımı verdim geldim iki saat sora alacam inşallah
bende dayanamdım 5.gun oldu ne gelen va rne gıden sabah bi koşu eczaneden aldım testı bırasdan yapıcam :) iştekılerle heyecanlı bı bekleşiz içindeyüzzakşam da su gıbı bı akıntı geldı üşüttüm mu acaba ondan mı nedense
bende dayanamdım 5.gun oldu ne gelen va rne gıden sabah bi koşu eczaneden aldım testı bırasdan yapıcam :) iştekılerle heyecanlı bı bekleşiz içindeyüzzakşam da su gıbı bı akıntı geldı üşüttüm mu acaba ondan mı nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?