Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

inşlh canım... bu gruptakiler hep aynı stres aynı düşünce içersinde.. aynı heyecanları yaşıyoruz sevdim burayı. en azından beni anlayacak insanlar var. malum cevrendekiler seni hiç anlamıyo ne zaman ne zaman die sorup duruyolar...

ayyy sorma cnm Allah hayirlisini nasip eder hepimiz icin insallah hepimizin bir gunu var onu da birtek Allah im bilir

aynen arkadaşım o çevredekiler yokmu ahh ahh onlara neki dimi yani gerçi ben takmıyorum onların söylediklerini RABBİM en doğru zamanı bilir

aynen öle rabbim bizim için en uygun zamanı ayarlamıştır ondan hiç şüphem yok daha bir yıllık evliyim yüzü gecmiştir soran ( psikolojisi bozuluyo insanın..

insan düşünmeden yapamıyo tabi.. rabbim en kısa zamanda güzel haberler verir inşlh hepimize..

Günü yaklaşan arkadaşlar hamilelik de en erken belirti rahim ağzında yumuşama olması imiş bi de uçuk

kizlar yaptim testi negatif cikti he he :) walla artik guluyorum galiba birazda erken yaptim ama umitlenmek istemiyorum bakalim hayirlisi cuma gunu olmazsam tekrarlarim testi gene

kizlar yaptim testi negatif cikti he he :) walla artik guluyorum galiba birazda erken yaptim ama umitlenmek istemiyorum bakalim hayirlisi cuma gunu olmazsam tekrarlarim testi gene

benim bildiğim sabah ilk idrarında yaparsan güvenilir sonuç alındığı ileriki saatlerde yaparsanda en az 4 saat tutman gerektiği ve sıvı tüketimini azaltman canım kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır ben bunu söylerim her zaman:))

Günü yaklaşan arkadaşlar hamilelik de en erken belirti rahim ağzında yumuşama olması imiş bi de uçuk

merhabalar benim bat da 5 ekim bu ay 3. kez klomen kullandım oldumu bilmiyorum hiç bi belirtim yok. uçuk ta yokkkkkkk 1 yılı geçti bebek isteyeli rabbim tez zamnda isteyen herkese versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…