inşlh canım... bu gruptakiler hep aynı stres aynı düşünce içersinde.. aynı heyecanları yaşıyoruz sevdim burayı. en azından beni anlayacak insanlar var. malum cevrendekiler seni hiç anlamıyo ne zaman ne zaman die sorup duruyolar...
inşlh canım... bu gruptakiler hep aynı stres aynı düşünce içersinde.. aynı heyecanları yaşıyoruz sevdim burayı. en azından beni anlayacak insanlar var. malum cevrendekiler seni hiç anlamıyo ne zaman ne zaman die sorup duruyolar...
Benden başka herkes çalışıyomu ne yaf bu topikde
aynen arkadaşım o çevredekiler yokmu ahh ahh onlara neki dimi yani gerçi ben takmıyorum onların söylediklerini RABBİM en doğru zamanı bilir
Ben de düne kadar takıyodum da bıraktım artık
aynen öle rabbim bizim için en uygun zamanı ayarlamıştır ondan hiç şüphem yok daha bir yıllık evliyim yüzü gecmiştir soran( psikolojisi bozuluyo insanın..
Günü yaklaşan arkadaşlar hamilelik de en erken belirti rahim ağzında yumuşama olması imiş bi de uçuk
peki sivilce bende acaip sivilceler çıktı hiç böyle çıkmazdı :S[/QUOTE
onu bilmiyorum canım yaa:26:
kizlar yaptim testi negatif cikti he he :) walla artik guluyorum galiba birazda erken yaptim ama umitlenmek istemiyorum bakalim hayirlisi cuma gunu olmazsam tekrarlarim testi gene
kizlar yaptim testi negatif cikti he he :) walla artik guluyorum galiba birazda erken yaptim ama umitlenmek istemiyorum bakalim hayirlisi cuma gunu olmazsam tekrarlarim testi gene
Günü yaklaşan arkadaşlar hamilelik de en erken belirti rahim ağzında yumuşama olması imiş bi de uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?