Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kızlar nabersınız ya cook uzun zaman oldu grmeyelı neler yapıosuunuz deısıklık var mı durumlarda eylulden buraya transfer olupta hamıs olan varmı eskılerden ozledım vallahı :)

son 16 eylülde oldum günüm 4 gün ggeçti hala olmadım bende anlam veremedim.

Aradın mı bir daha. Söylesin tam kaç çıkmış değerin. Çok ciddiyim ben burda okudum bir arkadaşa da negatif demişlerdi. Sonra elden gidip aldığında değerinin 20 küsür olduğunu görmüştü.

Kesinlikle bir daha ara söylesin değerini.

canım bu kimyasal gebelik nasıl oluyor bilgi verirmisin

Canım aslında test yapmazsan anlamıyorsun
Gebelık olusuyor fark tutunamadan adetınle beraber dusuyor...
Doktorun bana demesı bunu bır cok bayan oluyor faka normal adet oldugu ıcın anlamıyor.
benım anlamamın tek sebebı ben o donem cok hastaydım antıbıyotık kullanacaktım ne olur ne olmaz kanda bır baktırayım dedım.
ilk testımde 9 cıktı daha sonra 44 cıktı aynı gün adet oldum, doktora gıttık tekrar baktılar deger 20 dusmus adet oldum dedım.
O zaman gebelık adetınde dusuyor dedı doktor...
Böyle canımmmmm

son 16 eylülde oldum günüm 4 gün ggeçti hala olmadım bende anlam veremedim.

Aradın mı bir daha. Söylesin tam kaç çıkmış değerin. Çok ciddiyim ben burda okudum bir arkadaşa da negatif demişlerdi. Sonra elden gidip aldığında değerinin 20 küsür olduğunu görmüştü.

Kesinlikle bir daha ara söylesin değerini.

kızlar nabersınız ya cook uzun zaman oldu grmeyelı neler yapıosuunuz deısıklık var mı durumlarda eylulden buraya transfer olupta hamıs olan varmı eskılerden ozledım vallahı :)

canım ne yapıyorsun ne zamandır yoksun bebeğin ve sen iyimisiniz

anladım canım allah sağlıkla bebişlerimizin tutunmasını nasip etsin

kızlar aradım ama s. ocağından çıkmış ebem tam hatırlamıyorum dedi yarın özele gidip yaptırcam bakalım onlar ne diyecek moralim bozuldu hakkımda hayırlısını diliyorum rabbimden herşeyde vardır bir hayır.

Hatırlamıyor mu?
Bence hiç bekleme git özelde yaptır.

ay sinir oldum o ebeye ya sanki seni takmıyor gibi

ay sinir oldum o ebeye ya sanki seni takmıyor gibi

En azından insan 0 küsürdü der ne bileyim 3 küsürdü der. 5 dk önce baktığı değeri hatırlamıyormuş. Kanda gözükmüyor demek yerine değeri söylesene. Cidden güvenmiyorum ben bu tarz cümlelere. 20 küsür çıkana negatif diyen hemşireyi duydum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…