son 16 eylülde oldum günüm 4 gün ggeçti hala olmadım bende anlam veremedim.
kızlar nabersınız ya cook uzun zaman oldu grmeyelı neler yapıosuunuz deısıklık var mı durumlarda eylulden buraya transfer olupta hamıs olan varmı eskılerden ozledım vallahı :)
canım bu kimyasal gebelik nasıl oluyor bilgi verirmisin
kızlar nabersınız ya cook uzun zaman oldu grmeyelı neler yapıosuunuz deısıklık var mı durumlarda eylulden buraya transfer olupta hamıs olan varmı eskılerden ozledım vallahı :)
Çok şükür tatlım bugün kanda da sonucumu aldım rahatladım darısı sna inşallah sen yaptın
Canım aslında test yapmazsan anlamıyorsun
Gebelık olusuyor fark tutunamadan adetınle beraber dusuyor...
Doktorun bana demesı bunu bır cok bayan oluyor faka normal adet oldugu ıcın anlamıyor.
benım anlamamın tek sebebı ben o donem cok hastaydım antıbıyotık kullanacaktım ne olur ne olmaz kanda bır baktırayım dedım.
ilk testımde 9 cıktı daha sonra 44 cıktı aynı gün adet oldum, doktora gıttık tekrar baktılar deger 20 dusmus adet oldum dedım.
O zaman gebelık adetınde dusuyor dedı doktor...
Böyle canımmmmm
anladım canım allah sağlıkla bebişlerimizin tutunmasını nasip etsin
Aradın mı bir daha. Söylesin tam kaç çıkmış değerin. Çok ciddiyim ben burda okudum bir arkadaşa da negatif demişlerdi. Sonra elden gidip aldığında değerinin 20 küsür olduğunu görmüştü.
Kesinlikle bir daha ara söylesin değerini.
canım ben aynı kırmızım gelmedı cok ayakta durdummu kasıklarım agrıyo hafıfden aynı yanı bı degısıklık yok
gelmicek inş o kırmızılar :)
kızlar aradım ama s. ocağından çıkmış ebem tam hatırlamıyorum dedi yarın özele gidip yaptırcam bakalım onlar ne diyecek moralim bozuldu hakkımda hayırlısını diliyorum rabbimden herşeyde vardır bir hayır.
gününde baya geçmiş inşallah yanlışlık vardır ve hamiledirsin canım hiç adet belirtisi filan varmı
kızlar aradım ama s. ocağından çıkmış ebem tam hatırlamıyorum dedi yarın özele gidip yaptırcam bakalım onlar ne diyecek moralim bozuldu hakkımda hayırlısını diliyorum rabbimden herşeyde vardır bir hayır.
adet belirtimde yok anlamadım yani kanda gözükmüyorsa testler yanlış o zaman.
ay sinir oldum o ebeye ya sanki seni takmıyor gibi
canım bence gece acile git sancılanıyorum falan de evliyim gebelik şüphem var de hemen test yapıp verirler sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?