Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

kizlar yaptim testi negatif cikti he he :) walla artik guluyorum galiba birazda erken yaptim ama umitlenmek istemiyorum bakalim hayirlisi cuma gunu olmazsam tekrarlarim testi gene

canım daha bat günün bile gelmemiş o negatifi çok dikkate alma erken yapmışsın idrarda zaten geç belli oluyor adet bi geçsin pozitif haberini paylaşırsın inşallah

evet cnm benim ki biraz sacma oldu ama denemek geldi icimden hayirlisi artik

merhabalar benim bat da 5 ekim bu ay 3. kez klomen kullandım oldumu bilmiyorum hiç bi belirtim yok. uçuk ta yokkkkkkk 1 yılı geçti bebek isteyeli rabbim tez zamnda isteyen herkese versin inşallah...

Kişiden kişiye göre değişir canım belirtiler bence öle söleniyo ama daha var gününe bulantı baş dönmesi için de zaten günün geçtikten sonra çıkar diyo bi kısım

merhabalar benim bat da 5 ekim bu ay 3. kez klomen kullandım oldumu bilmiyorum hiç bi belirtim yok. uçuk ta yokkkkkkk 1 yılı geçti bebek isteyeli rabbim tez zamnda isteyen herkese versin inşallah...

amin arkadaşım sende inşallah gönlündeki dileğe kavuşursun.

canım daha bat günün bile gelmemiş o negatifi çok dikkate alma erken yapmışsın idrarda zaten geç belli oluyor adet bi geçsin pozitif haberini paylaşırsın inşallah

gecen ay gecikmisti zaten net batimida tam bilemiyorum 7 sibe kadar batim uzayabilir o yuzden erken oldu farkindayim

Çalışanlar için daha kolay da benim gibi evde oturanlar içn daha zor geçecek gibii

Ahşap boyama dene bence.Nette ayrıntılarıyla anlatıyorlar nasıl yapıldığını.Önce ne yapacağıma karar verdim.Güzel bi fotoğraf buldum.Malzemeleri aldım.Fotoğrafın çıktısını aldım ve tepsimi boyadım.Çok şeker oldu.Evde ahşap ne varsa boyarım sanırım böyle giderse.(Kahvaltılıkların tahta kısımlarını boyadım bile :)) Uğraş bul kendine yoksa kafayı yersin.

Haklısın valla bi uğraş bulmak lazım ahşap boyama güzel fikir

Kişiden kişiye göre değişir canım belirtiler bence öle söleniyo ama daha var gününe bulantı baş dönmesi için de zaten günün geçtikten sonra çıkar diyo bi kısım

bakalım hayırlısı olsun ben bu aydan çok da umutlu değilim bu ayda olmaz sa aşılama yolu görünüyor bana allah yar ve yardımcımız olsun

Haklısın valla bi uğraş bulmak lazım ahşap boyama güzel fikir

Örgüye elin yatkınsa örgü de deneyebilirsin ama bebek eşyası değil Kitap oku.Kumaş boyama da olur.Renkli kumaşlardan ev süsleri de yapabilirsin.İncik boncuk falan insana mutluluk verir.Kafam doluyken beni en çok oyalayan şey puzzle.1000 parçalık alırım hemen.Şu nerenin olabilir,bu parça neredeki derken saatler geçer.Ve 1 kere bile aklına gelmez kafanı taktığın şey.Kimse sevmiyor puzzle yapmayı bulamıyoruz diye.İlk bikaç dk bende zorlanıyorum ama gözlerin renklere ve resme alışınca teker teker buluyorsun parçaları.Evde bi ufaklık yokken tadını çıkar bence puzzle yapmanın.Ben evde otursam puzzle yapar satarım valla
Hatta isteği olan varsa adres vereyim gönderim puzzlenızı bitirip göndereyim Para da istemem sizden.Yabancı değilsiniz DDDD

Örgüye falan elim yatkın da öle el becerisi isteyen incik boncuk süs eşyası falan yapamam galiba.Kitap okumayı çok severim bi başlarsam iki güne kalmaz.Geçenler de bitirdim 2000 parçalık çerçeveletecem duruyo daha puzzle yapmayı çok seviyorumda kendime işkence yapıyorum sıkıldıkça yapım demiyorum mutlaka hemen bitirecem sabahladığımı bilirim o orada durmayacak hemen yapılacak öle bi huyum var benim de

ben de öyleyim yaa yarım kalmıycak o orada ben karşısında oturamam asla

aynen ya bende öyleyim o orada ben karşısınta oturamam asla
işkence işkence

Kızlar biii arkadaşşşş 3 EKİMMİŞ bat günüü test yapmış ama negatifff çıkmışş.Bende caydım şimdi test almaktan 3 EKİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…