tamam canım öyle yaptırayım bari zaten aradım ebe hiç ilgilenmedi bile gitseydim iyi olurduda oğlum uyuduğu için gidemedim.
benle aynı durumu yaşayan varmı kızlar test pozitif kanda negatif çıkan
kızlar netten araştırdım böyle bir durum kimyasal gebelikten oluyormuş adetlede atılıyormuş bakalım akşam tekrar kan testi yaptırcam ondada negaatif çıkarsa kimyasal gebelik o zaman benimki.
selam kızlarr naıslsınızzz?? artık cok fazla bakınamıyorum bizim topige aarada bakıp cıkıyorum guzl haberler goruyorum bebısleırne kavusanalrı tebrık edıyorumm allah kucakalrına almayı nasıp etsın saglıkla ınsallahh....benı soracak olursanız esımın tahlıllerı ıle ugrasıyoruz sonuca gore ızlememiz gereken yolu soyleyeceklerbuyuk ıhtımalle mıkroenjeksıyon tup bebek olacak, hastalıgım yenı bıttı hemen dıer ay baslamayı dusunuyoruz parasal durumumuzu ayarlayıp...fakat bu durumda sızlere bısey soracagım bana yardımcı olurmusunuzzz sizce ailemize soylemelımıyızzzz okuyorum formlarda soleme dıyorlar sonradan cok can sıkıyormus bu durum aıleler agızlarında tutamıyormus bnm annemde ole bırı esımın annesı ztnn solemese bedenı ıle bellı ederr dayaanama zbuda bızı cok uzer solemedık dıyelım bu sureçte yanımda kalck kımsem yok napıcgımı şaşırdım napmalıyım sızcee:S
selam kızlarr naıslsınızzz?? artık cok fazla bakınamıyorum bizim topige aarada bakıp cıkıyorum guzl haberler goruyorum bebısleırne kavusanalrı tebrık edıyorumm allah kucakalrına almayı nasıp etsın saglıkla ınsallahh....benı soracak olursanız esımın tahlıllerı ıle ugrasıyoruz sonuca gore ızlememiz gereken yolu soyleyeceklerbuyuk ıhtımalle mıkroenjeksıyon tup bebek olacak, hastalıgım yenı bıttı hemen dıer ay baslamayı dusunuyoruz parasal durumumuzu ayarlayıp...fakat bu durumda sızlere bısey soracagım bana yardımcı olurmusunuzzz sizce ailemize soylemelımıyızzzz okuyorum formlarda soleme dıyorlar sonradan cok can sıkıyormus bu durum aıleler agızlarında tutamıyormus bnm annemde ole bırı esımın annesı ztnn solemese bedenı ıle bellı ederr dayaanama zbuda bızı cok uzer solemedık dıyelım bu sureçte yanımda kalck kımsem yok napıcgımı şaşırdım napmalıyım sızcee:S
Canım, onlar senin ailen, bence söylemekten çekinmemelisin. Sonuçta bilseler de başkalarına da söyleseler bunda çekinilecek birşey yok, olmamalı lütfen üzmeyin, yıpratmayın kendinizi. Hem başkalarına söylemiş bile olsalar kime ne yavrum ! Hayat bu kime ne zaman ne olacağı belli olmaz. Hatta bunu kendinizin bile problem etmediğini, çok normal olağan birşey olarak, hiç de gocunmadığınızı belli ederek, tüp bebek bebişi bizimki diyebilmelisiniz. İnan bana o zaman kimsenin ağzına laf vermemiş olursunuz. Hanginizin sağlığında problem olduğunu söylemeyin ama kimseye, gerekirse ikinizin de ufak rahatsızlıkları olduğunu belirtirsiniz, iki taraf da aa sizinkinden ötürü falan da diyemez... Ne bileyim, benim aklıma gelenler bunlar yani canım, sanki mantıklı olan da bu olur gibi
Canım, onlar senin ailen, bence söylemekten çekinmemelisin. Sonuçta bilseler de başkalarına da söyleseler bunda çekinilecek birşey yok, olmamalı lütfen üzmeyin, yıpratmayın kendinizi. Hem başkalarına söylemiş bile olsalar kime ne yavrum ! Hayat bu kime ne zaman ne olacağı belli olmaz. Hatta bunu kendinizin bile problem etmediğini, çok normal olağan birşey olarak, hiç de gocunmadığınızı belli ederek, tüp bebek bebişi bizimki diyebilmelisiniz. İnan bana o zaman kimsenin ağzına laf vermemiş olursunuz. Hanginizin sağlığında problem olduğunu söylemeyin ama kimseye, gerekirse ikinizin de ufak rahatsızlıkları olduğunu belirtirsiniz, iki taraf da aa sizinkinden ötürü falan da diyemez... Ne bileyim, benim aklıma gelenler bunlar yani canım, sanki mantıklı olan da bu olur gibi
cnm oyle tbıde bızım aıleler bıraz farklı kuzenım tup bebek yaptı bızım aılede neler denmedı...esımın aıleısndede keza ole olur bundan emınım ayrıca bnı yeterınce ezıyorlar bıde bole bısyı duyunca dırek bnı suclarlarr bunuda bılıyorum o nedenle eger soylersek esmın aıleısne soyleyecegız benden kaynaklı olmadııgnı ,esım istedi ozellıle ben belırtırım dıe sana kımse laf edemez dedı..sımdı napıcm bılmıyorum..cnm saol destegın ıcın cok zor gunler gecırıyoruz bılmıyourm cok karısıgımm neler dusunurkn neler yasadım hala sokundayım nese kızlar hepınızı opuyorum kendınıze cooookkk ıyı bakın..ve dr gıttıgınızde butun testlerınızı yaptırın kızlarrr eşinizle birlikte sonuclarda bır değil ıkı dr gosterınn ,en az, canlarr... bna dua edın noluurrrr....
Kızlar ben geldiiim şükür değerim 77,63 çıktııı
kızlar moralim çok bozuk ebemi aradım kanda gebelik gözükmüyor dedi bayramdan sonra gel tekrar bakalım dedi o zaman bu hamilelik testleri doğru değilmi canım sıkıldı ya hayırlısı buymuş demek ki.
kızlar hayırlı akşamlar.. mmlkcim kendi ailene söylesen iyi olur bence..en azından sadece annen bilsin yeterr... eşinin ailesine bencede söylemeyin her yöne çekebilecek insanlar anladığım kadarıyla allah hakkımızda hayırlısını versin.. Rabbim yardımcın olsun canım...
bugün eşim çok rahatsızlanmış bende saat 2 gibi iş yerinden izin aldım geldim eve yazık eşim ateşler içinde yatıyodu iyikide izin alıp gelmişim duş felan aldırdım çorba yaptım nane limon felan şimdi iyi çok şükür.. o yatarken bende azıcık bayram temizliğine girişeyim dedim camları sildim perde yıkadım çamaşır yıkadım şimdide inşallah ütü yapıcam.. camları silerken biraz fazla zıpladım yaaa bebek varsa İnşallah bişey olmamıştır.. balkon camlarını sandalyeyele silemedim korktum bende zıplayarak sildim seke sekeçok komiktim valla görmeniz lazımdı...
Merhaba kiZlar biliyimusunuz biz hala kan testi yaptırmadık ama idrar testim kopkoyu çıkıyor ama pek belirtim yok bı tek azıcık karın agrisi ve akinti ve cok uyku ihtiyacım var... Kizlar ya Babamiz bizi doktora götürmüyohamile miyim değil miyim emin degilim... Ben cok belirti hissederim sanmıştım halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?